Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Κρανιδιώτης: Λέμε ΟΧΙ στην αντικατάσταση των Ελλήνων



Στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης ο κ. Φάηλος Κρανιδιώτης ανέδειξε τις βασικές προκλήσεις για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη σε αυτά τα δύο κρίσιμα ζητήματα Στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης ο κ. Φάηλος Κρανιδιώτης ανέδειξε τις βασικές προκλήσεις για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη σε αυτά τα δύο κρίσιμα ζητήματα
Τις θέσεις της Νέας Δεξιάς για τα ζητήματα του δημογραφικού και του μεταναστευτικού παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Royal Olympic Hotel, παρουσία πλήθους κόσμου και αντιπροσωπείας της ENF (Europe for Nations and Freedom).
Συγκεκριμένα, η αγγλίδα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της ENF κα Janice Atkinson, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ENF κ. Dietmar Holzfeind και o ευρωβουλευτής του Κόμματος της Ελευθερίας της Ολλανδίας André Elissen οι οποίοι στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυναν καλωσόρισαν στην ευρωομάδα της ENF τη Νέα Δεξιά.
Στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης ο κ. Φάηλος Κρανιδιώτης ανέδειξε τις βασικές προκλήσεις για την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη σε αυτά τα δύο κρίσιμα ζητήματα. Αναφερόμενος “στο ευρύτερο πολιτισμικό και γεωγραφικό σπίτι μας, την Ευρώπη της Ακρόπολης, του Καπιτωλίου και του Γολγοθά, δηλαδή του Ελληνικού και Ρωμαϊκού πολιτισμού και του χριστιανισμού” τόνισε ότι “δεν μπορείς να είσαι Έλληνας, Ευρωπαίος, και να μην αγωνιάς και αγωνίζεσαι για την διαιώνιση της ύπαρξης, της ξεχωριστής ταυτότητος των Ευρωπαϊκών Εθνών και της ελευθερίας τους”.
Ανέφερε ότι “η ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους αλλά και όλης της Ευρώπης, απειλείται από δύο άρρηκτα συνδεδεμένα προβλήματα, το δημογραφικό και το μεταναστευτικό”.
Ως προς το δημογραφικό ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε ότι το κράτος επιλέγει να επιδοτεί τις εκτρώσεις αλλά όχι τις εξωσωματικές και καταργεί ουσιαστικά τις συντάξεις χηρείας, “τιμωρώντας πάρα πολλές μανάδες που έκατσαν στο σπίτι τους και μεγάλωσαν ελληνόπουλα”. “Μόνο το 2017, έως τον Σεπτέμβριο, είχαμε 89.000 θανάτους και μόνο 61.000 γεννήσεις, δηλαδή μόνο μέσα σε 9 μήνες αφανίστηκε από τον χάρτη μια μικρή ελληνική πόλη”.
Αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα υπογράμμισε ότι “η μετανάστευση είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα, προνόμιο που υπόκειται στους περιορισμούς της εθνικής βούλησης κάθε κυρίαρχου κράτους, της ασφάλειας, της εθνικής και κοινωνικής συνοχής και της ευημερίας του” καθώς και ότι “δεν μπορεί να υπάρχει μια ενιαία ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική” καθώς “άλλες οι ιδιαιτερότητες, οι γεωγραφικές συνθήκες και οι απαιτήσεις της ασφάλειας κάθε χώρας”. “Το μόνο που θα τους επιτρέπεται, κι αυτό κατόπιν αδείας του κράτους, είναι η παροχή δωρεάν ιατρικής και επισιτιστικής βοήθειας στα κλειστά κέντρα κράτησης των παράνομων μεταναστών, σε χώρους μακριά από τα αστικά κέντρα”. “Όλα αυτά ζητώντας βοήθεια από τους συμμάχους μας για να διασφαλίσουμε τις συνθήκες που επιβάλλει ο ανθρωπισμός του Ελληνικού Τρόπου και των αληθινών ευρωπαϊκών αξιών”
Κλείνοντας επανήρθε στη βασική θέση της Νέας Δεξιάς ότι “το μονοπώλιο της βίας στη δημοκρατική πολιτεία ανήκει αποκλειστικά στα όργανα του κράτους όταν εφαρμόζουν τους νόμους. Την ανομία την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι. Ως τώρα έχουν χαθεί ζωές, στα Εξάρχεια, στην Αμφιάλη, στο Νέο Ηράκλειο, και εμείς δεν χαραμίζουμε τη ζωή κανενός ελληνόπουλου”.
Τις θέσεις του κόμματος για τα συγκεκριμένα ζητήματα παρουσίασε αναλυτικά ο Γραμματέας Δημογραφικού-Μεταναστευτικού κ. Γιάννης Παγώνης. Σύντομη ομιλία πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Παναγιώτης Δούμας. Κοινός παρανομαστής όλων των τοποθετήσεων ήταν το “Όχι στην Αντικατάσταση των Ελλήνων”, τίτλος της εκδήλωσης, εστιάζοντας στην ταυτόχρονη επίδραση στο μέλλον του ελληνικού πληθυσμού από τη ραγδαία γήρανση των πολιτών, την κάθετη πτώση των γεννήσεων ιδίως του γηγενούς πληθυσμού, τη μαζική μετανάστευση νέων σε αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος και την παράλληλη εκτίναξη των μεταναστευτικών ροών που έχει πάρει χαρακτηριστικά εποικισμού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του κόμματος «Ρίζες» και πρ. βουλευτής κ. Βασίλης Καπερνάρος, το μέλος της διοικούσας επιτροπής του κόμματος «Ελεύθερη Πατρίδα» κ. Γιάννης Μήτσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ. Βασίλης Ροζής και ο εκδότης κ. Σάββας Καλεντερίδης.
Ολόκληρη η ομιλία Κρανιδιώτη:
Φίλες και φίλοι, κ. Janice Atkinson (Ανεξάρτητη Ευρωβουλευτής – Αγγλία – Αντιπρόεδρος της ENF) , Mr. André Elissen (Ευρωβουλευτής – Κόμμα της Ελευθερίας – Ολλανδία) και Mr. Dietmar Holzfeind, (Αναπλ\τής Γενικός Γραμματέας της ENF – Ελευθεριακό Κόμμα FPÖ – Αυστρία), κύριε Δήμαρχε, εκλεκτοί προσκεκλημένοι.
Είναι μεγάλη μας τιμή σήμερα η παρουσία σας, εκπροσώπων της Εκκλησίας, φίλων μας από την αληθινή Ευρώπη της αντίστασης, της Ελευθερίας και των Εθνών, εκπροσώπων ελληνικών κομμάτων και σωματείων και φυσικά απλών, κανονικών ανθρώπων, αυτών που ζουν τα αληθινά προβλήματα και απαιτούν αληθινές λύσεις.
Ακούσατε πριν σε αδρές γραμμές την ενιαία στρατηγική μας για το δημογραφικό και μεταναστευτικό ζήτημα. Μπορείτε αργότερα να το δείτε με την ησυχία σας στην ιστοσελίδα του κόμματος.
Και θα παρατηρήσετε πως από τις 13 σελίδες οι διαπιστώσεις είναι μόλις 2 σελίδες. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ συγκεκριμένες πρακτικές προτάσεις.
Φίλες και φίλοι,
Υπάρχουν άνθρωποι, ιδρύματα, ΜΚΟ, οργανισμοί, που αναλώνουν χρόνο, κόπο, χρήμα για να διασώζουν σπάνια είδη ζώων, ψαριών, φυτών, εντόμων. Διάβαζα προχθές για τα ελάχιστα ασιατικά λιοντάρια που ζουν προστατευμένα ως κόρη ιφθαλμού σε μια μακρινή περιοχή της Ινδίας. Και όλοι φυσικά θεωρούμε αυτονόητη, θαυμάζουμε κάθε προσπάθεια να διασωθούν οι γαλάζιες φάλαινες, σπάνιες αντιλόπες. Γιατί όλοι θεωρούμε πολύτιμη την βιοποικιλότητα, την διάσωση κάθε διαφορετικού είδους ζωής στον πλανήτη. Γιατί αυτός είναι ο πλούτος της ζωής, ο πλούτος της διαφορετικότητας.
Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να αγωνιάς για σπάνιες μαϊμούδες και πουλιά και να μην ανησυχείς για την διάσωση ολόκληρων Εθνών και της ταυτότητας τους.
Και μιλώντας για το ευρύτερο πολιτισμικό και γεωγραφικό σπίτι μας, την Ευρώπη της Ακρόπολης, του Καπιτωλίου και του Γολγοθά, δηλαδή του Ελληνικού και Ρωμαϊκού πολιτισμού και του χριστιανισμού, δεν μπορείς να είσαι Έλληνας, Ευρωπαίος, και να μην αγωνιάς και αγωνίζεσαι για την διαιώνιση της ύπαρξης, της ξεχωριστής ταυτότητος των Ευρωπαϊκών Εθνών και της ελευθερίας τους.
Έχω όμως κι άλλη μια απορία. Πως αυτοί, οι δήθεν “προοδευτικοί” και “αλληλέγγυοι”, οι στρατευμένοι στα δικαιώματα ακόμη και της εξωτικής μαϊμούς στην άλλη άκρη της γης, που κόπτονται υστερικά για κάθε διαφορετικότητα, θέλουν να μας κάνουν όλους ίδιους, έναν γκρίζο πολτό.
Πολύ καλά κάνουμε όσοι αγαπάμε τα ζώα, γιατί είναι αθώα πλάσματα. Τα ζώα όμως δεν έχουν πολιτισμό. Αποτελούν μέρος του πολιτισμού μας, όμως πολιτισμό έχουμε μόνον τα Έθνη των ανθρώπων.
Σήμερα η ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους αλλά και όλης της Ευρώπης, απειλείται από δύο άρρηκτα συνδεδεμένα προβλήματα.
Το δημογραφικό και το μεταναστευτικό.
Θα είμαι ευθύς και ωμός, όπως η πραγματικότητα.
Απευθυνόμενος στις γυναίκες, θα τους πω πως το σοφό κράτος μας τους επιδοτεί, καλύπτει τα έξοδα για τρεις (3) εκτρώσεις τον χρόνο. Εάν έχετε μαλώσει με την αντισύλληψη μπορείτε σε όλη την νεότητα σας να κάνετε μπόλικες εκτρώσεις.
Δεν θα πληρώσετε ούτε ένα σεντ.
Εάν όμως με τον άντρα σας έχετε κάποια προβλήματα γονιμότητας, έχετε όνειρο να γεννήσετε παιδιά και χρειάζεστε εξωσωματική, τότε δεν θα πάρετε φράγκο. Η πατρίς μπορεί να σας πληρώσει σε διάστημα 10 ετών 30 εκτρώσεις αλλά ούτε μία σύλληψη ενός έστω Ελληνόπουλου. Αλλά για να δείτε την αντίληψη του ανθελληνικού κράτους για το ζήτημα, με την ουσιαστική κατάργηση των συντάξεων χηρείας για πάρα πολλές γυναίκες, τιμωρούνται πολλές μανάδες που έκατσαν στο σπίτι τους και μεγάλωσαν ελληνόπουλα ενώ κατ’ ουσίαν το κράτος τους κλέβει τις εισφορές που για χρόνια πλήρωσαν οι σύζυγοί τους.
Θυμίζω πως μόνο στην περίοδο 2004 – 2009 ανέκαμψαν οι γεννήσεις, διότι τα Ταμεία κάλυπταν τις εξωσωματικές. Αυτό είναι και ένα από τα πρακτικά μέτρα που προτείνουμε.
Ακούσατε πριν την εφιαλτική πραγματικότητα. Μόνο το 2017, έως τον Σεπτέμβριο, είχαμε 89.000 θανάτους και μόνο 61.000 γεννήσεις. Μια διαφορά 28.000 υπέρ του θανάτου. Δηλαδή μόνο μέσα σε 9 μήνες αφανίστηκε από τον χάρτη μια μικρή ελληνική πόλη.
Προσθέστε σε αυτό και άλλους τρεις παράγοντες:
400.000 νέοι, στις πιο παραγωγικές αλλά και γόνιμες ηλικίες, ιδανικές για την δημιουργία οικογένειας, έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό στα χρόνια της κρίσης και των Μνημονίων. Πόσοι από αυτούς θα γυρίσουν και πόσοι θα κάνουν οικογένεια εδώ. Σημειώστε όμως και μια καθόλου ασήμαντη “λεπτομέρεια”: αυτοί που έφυγαν αποτελούν μεγάλο μέρος του κορμού της εφεδρείας των Ενόπλων Δυνάμεων, που χθες γιόρταζαν, έχοντας όμως τα χαμηλότερα ποσοστά επάνδρωσης των μονάδων.
Επίσης, λόγω της κρίσης αλλά και ενός εσφαλμένου, παρακμιακού και ατομικιστικού προτύπου, όλο και λιγότεροι παίρνουν την γενναία απόφαση να κάνουν οικογένεια και ακόμη λιγότεροι πάνω από ένα παιδί. Έχουμε το χαμηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη. 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι, ενώ απαιτούνται 2,1 για να μείνουμε όσοι είμαστε τώρα, με μηδενική αύξηση.
Προσθέστε κι άλλον έναν παράγοντα. Τον υψηλό δείκτη τροχαίων ατυχημάτων, με θύματα συχνά νέους ανθρώπους, αποτέλεσμα της έλλειψης οδηγικής παιδείας και της ποιότητας του οδικού δικτύου.
Με λίγα λόγια, κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον αφανισμό μας.
Όμως δεν είμαστε απλά μόνοι μας, δεν γερνάμε και πεθαίνουμε σε ένα ιπτάμενο νησί, σαν αυτό που περιγράφει ο Σουίφτ στα Ταξίδια του Γκιούλιβερ.
Η Κερκόπορτα έχει σπρωχτεί διάπλατα.
Δεν λιγοστεύουμε απλά εμείς. Φέρνουν άλλους στη θέση μας.
Η διεφθαρμένη ελίτ των Βρυξελλών, οι κυρίαρχες πολιτικές για την μετανάστευση στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε., σε συνεργασία με πολιτικές δυνάμεις, ΜΜΕ και δήθεν “διανοούμενους στην Πατρίδα μας αλλά και το διεθνές παρακράτος του Σόρρος και των ΜΚΟ, οργανώνουν θεσμικά, επιδοτούν κι ενθαρρύνουν πρακτικά την παράνομη μετανάστευση και την διάρρηξη του εθνικού και κοινωνικού ιστού. Κατ’ ουσίαν τον εποικισμό της Ελλάδας αλλά και της υπόλοιπης Ε.Ε., από πληθυσμούς μη αφομοιώσιμους, κατά κύριο λόγο μουσουλμάνους, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν αφομοιώνονται. Απλά αποτελούν παράλληλες κοινωνίες, γκέτο, με όλα τα προβλήματα που αυτό σημαίνει και τα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στα τραγικά γεγονότα που βιώνουν οι ευρωπαϊκοί λαοί από την τρομοκρατία.
Θα σας εξομολογηθώ όμως κάτι.
Πάντα αναρωτιόμουν, μα είναι τυχαία όλα αυτά; Αποτέλεσμα τύφλωσης, βλακείας, ανοργανωσιάς, ιδεοληψίας;
Αυτά που βλέπω εγώ, εσείς, όποιος ξέρει λίγο αληθινή Ιστορία και έχει κοινή λογική, δεν τα βλέπουν οι ιθύνοντες, οι κυβερνήσεις, η κομισιόν, οι ευρωβουλευτές;
Ποιές δυνάμεις κινούν την επίθεση στην εθνική ταυτότητα, στην αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης;
Ποιά κέντρα επιδοτούν την επίθεση στην Ιστορία μας, στην οικογένεια, στις γεννήσεις αυτοχθόνων, ιθαγενών παιδιών και αντίστροφα επιδοτούν και ενθαρρύνουν την παράνομη μετανάστευση;
Ποιοί έχουν μετατρέψει τους Φύλακες σε προδότες; Τα σύνορα σε περιστρεφόμενη πόρτα μπαρ;
Ποιοί μεθοδικά και οργανωμένα άλωσαν την Παιδεία μας, από εθνική την μετέτρεψαν σε εχθρό του Έθνους και εργαλείο ανθελληνικής προπαγάνδας;
Δυστυχώς, η ίδια η ηγεσία και γραφειοκρατία της Ε.Ε., η ίδια η κυβέρνηση μας και τα κατεστημένα κόμματα.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον γκροτέσκο βοηθητικό της, αναδεικνύεται σε πρωταθλητή της εθνικής αυτοϋπονόμευσης, με αφασιακό παρατηρητή την αξιωματική αντιπολίτευση, που απλά προσδοκά το αξίωμα του φοροεισπράκτορα των Γερμανών και του τροχονόμου των λαθραίων και την διαχείριση των 30 αργυρίων της αυτοκαταστροφής μας.
Ένα μείγμα τροτσκιστών και άλλων αριστεριστών, μαζί με δήθεν φιλελεύθερους δικαιωματιστές, που έχουν χωθεί σε κάθε διοικητική και εκπαιδευτική βαθμίδα, στα κέντρα των αποφάσεων και της διαμόρφωσης του δημόσιου λόγου στην Ε.Ε., την Ελλάδα και αλλού, εφαρμόζουν με τον πιο ολοκληρωτικό και αντιδημοκρατικό τρόπο μια πολιτική αργής ευθανασίας των ευρωπαϊκών εθνών, του δικού μας συμπεριλαμβανομένου και την αντικατάσταση μας από έναν πληθυσμό παρδαλό, πολύχρωμο, από έναν “πολυπολιτισμικό” πολτό.
Τί κι αν η πραγματικότητα διαψεύδει τις ιδεοληψίες τους; Τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Κι όπου υπάρχει αντίσταση, αυτή πολεμιέται με δρακόντειους ανελεύθερους και λογοκριτικούς νόμους, που στόχο έχουν να κάμψουν όσους δεν υποτάσσονται στον αφανισμό της εθνικής ταυτότητας, του αληθινού πλούτου της Ευρώπης και αυτού του ιστορικού πυλώνα και ακρίτα της, της Ελλάδας.
Είναι όμως όλα τόσα μαύρα;
Όχι.
Οι υπερασπιστές των ευρωπαϊκών αξιών, οι αληθινοί ευρωπαϊστές είναι οι πατριώτες σε κάθε ευρωπαϊκό Έθνος.
Από την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο ως το Καστελόριζο, από την Σουηδία ως την Κρήτη και την Κύπρο.
Δεν είμαστε λίγοι, δεν είμαστε μόνοι.
Υπάρχουν σοβαρές και ισχυρές δυνάμεις σε πολλές χώρες, που μοιράζονται τους προβληματισμούς μας. Σε μερικές χώρες είναι ήδη εξουσία ή στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο γενναίος Μαγυάρος, ο Βίκτορ Όρμπαν είναι απέναντι στις αντιευρωπαϊκές και αντιχριστιανικές δυνάμεις του ολοκληρωτισμού. Ήμουν στις Βρυξέλλες, φιλοξενούμενος της ENF και είδα τον Φερχόϊφσταντ να εκτελεί παραγγελιά του Σόρρος, εγκαλώντας με ανοίκειο τρόπο τον Ούγγρο Πρωθυπουργό, τον εκλεγμένο ηγέτη μιας ελεύθερης ευρωπαϊκής χώρας. Γιατί; Διότι ο Βίκτορ Όρμπαν τόλμησε να αρνηθεί την συλλογική αυτοκτονία του Έθνους του και να γκρεμίσει τα τείχη της χώρας του, έκοψε τον βήχα στον Σόρρος, κλείνει το πανεπιστήμιο του και μαζεύει τα λουριά στο παρακράτος των ΜΚΟ.
Η Πολωνία επίσης έχει σήμερα ηγεσία που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και σηκώνει ψηλά τις αληθινές αξίες της Ευρώπης. Αντίστοιχες πολιτικές δυνάμεις υπάρχουν στην Γαλλία, Ολλανδία, στην Αυστρία, στην Αγγλία, σχεδόν παντού.
Ως σκληροί κι αφοσιωμένοι πατριώτες μπορεί κάποτε να συγκρουστούμε με άλλους Ευρωπαίους εταίρους, να διαφωνήσουμε σε σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά ζητήματα που άπτονται των εθνικών συμφερόντων καθενός μας.
Όλοι όμως μπορούμε να συμφωνήσουμε στην ανάγκη να προστατευτεί, πέρα από την βιοποικιλότητα της άγριας ζωής, και η ποικιλότητα των Ευρωπαϊκών Εθνών, οι κοινές αξίες τους. Ελληνικές, ρωμαϊκές, χριστιανικές, ο πλούτος του πολιτισμού τους, που την κάνει το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να ζεις.
Μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ό,τι η μετανάστευση είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα.
Προνόμιο που υπόκειται στους περιορισμούς της εθνικής βούλησης κάθε κυρίαρχου κράτους, της ασφάλειας, της εθνικής και κοινωνικής συνοχής και της ευημερίας του.
Γι’ αυτό ακρογωνιαίος λίθος της Ενιαίας Στρατηγικής μας για το Δημογραφικό και Μεταναστευτικό είναι πως δεν μπορεί να υπάρχει μια ενιαία ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική. Άλλες οι ιδιαιτερότητες, οι γεωγραφικές συνθήκες και οι απαιτήσεις της ασφάλειας κάθε χώρας.
Πρέπει να καταγγείλουμε τις ευρωπαϊκές και διεθνείς πολιτικές, Τάμπερε, Χάγης, Λισσαβώνας και Δουβλίνου, πρέπει να απαιτήσουμε την αναθεώρηση της Συνθήκης Σένγκεν.
Να εφαρμόσουμε την αρχή της επικουρικότητας και μια δική μας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας, εθνική πολιτική στο μεταναστευτικό.
Και φυσικά να αναζητήσουμε την συμμαχία των πολιτικών δυνάμεων και των κυβερνήσεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ, που συμμερίζονται τις αρχές και τους στόχους μας.
Δεν θέλουμε να φυλάξει κανένας άλλος για μας τα σύνορα μας.
Το κάνουμε μόνοι μας σχεδόν 3.000 χρόνια.
Δεν θέλουμε την FRONTEX, ούτε άλλους, που αντί για φύλακες, είναι διεκπεραιωτές της λαθρομετανάστευσης.
Έχουμε για φύλακα τον αρχαιότερο Στρατό στον Δυτικό Κόσμο. Τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και αυτές και μόνον αυτές πρέπει να διαχειριστούν τα κονδύλια και να εφαρμόσουν τις αυστηρές πολιτικές που προτείνουμε, ναζί με τα Σώματα Ασφαλείας.
Όχι χρήματα, όχι αρμοδιότητες στο διεθνές παρακράτος των ΜΚΟ και απαιτούμε τουλάχιστον 10ετή διαχειριστικό τους έλεγχο.
Το μόνο που θα τους επιτρέπεται, κι αυτό κατόπιν αδείας του κράτους, είναι η παροχή δωρεάν ιατρικής και επισιτιστικής βοήθειας στα κλειστά κέντρα κράτησης των παράνομων μεταναστών, σε χώρους μακριά από τα αστικά κέντρα, τα ακριτικά νησιά, στο μοντέλο της Αυστραλίας.
ΚΙ αυτό που θα κάνουμε θα ωφελήσει όλη την Ευρώπη.
Διότι αν δεν μπουν σε μας, δεν θα πάνε παράνομα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Άρα κοινό το συμφέρον όλων να υποστηρίξουν τον Ακρίτα της Ευρώπης, την Ελλάδα, ιστορικό και γεωπολιτικό ρόλο που είναι στο πετσί μας.
Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να επιδοτούμε τον θάνατο και όχι την ζωή.
Δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτούμε και οργανώνουμε τον αφανισμό μας, να πληρώνουμε γενίτσαρους στην εκπαίδευση, για να κάνουν τα παιδιά μας γενίτσαρους.
Είναι αυτοκτονικό, είναι πρόσκληση “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” η αποτυχημένη πολιτική του καλωσορίσματος, όπου δίνονται σπίτι προπληρωμένο για ένα χρόνο, πληρωμένες όλες οι παροχές και 400 ευρώ επίδομα το κεφάλι.
Γίναμε χρήσιμοι ηλίθιοι του Ερντογάν και των δουλεμπόρων του.
Φυλάμε τα σύνορα μας, κόβουμε τις παροχές, περιορίζουμε τους παράνομους και τους πρόσφυγες σε κλειστές δομές κι όχι διασπορά τους στις πόλεις μας, ως την απέλαση και τον επαναπατρισμό τους ή την προώθηση τους σε χώρες που μπορούν να τους δεχθούν, αντίστοιχα. Εκπαίδευση των παιδιών τους μέσα στις κλειστές δομές. Όλα αυτά ζητώντας βοήθεια από τους συμμάχους μας για να διασφαλίσουμε τις συνθήκες που επιβάλλει ο ανθρωπισμός του Ελληνικού Τρόπου και των αληθινών ευρωπαϊκών αξιών αλλά χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ασφάλεια και τα εθνικά μας συμφέροντα.
Θέλω όμως για άλλη μια φορά εμφατικά να τονίσω τη βασική μας αρχή: εμείς μιλάμε για συντεταγμένες πολιτικές του κράτους με βάση το νόμο και την τάξη και την πειθαρχία σε αυτά.
Κανείς δεν δικαιούται να υποκαθιστά τα όργανα της πολιτείας, είτε φοράει κόκκινα είτε φοράει μαύρα. Το μεταναστευτικό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να το διαχειρίζονται μπαχαλάμαγκες στους δρόμους με αυτοδικία. Ξαναλέμε ότι το μονοπώλιο της βίας στη δημοκρατική πολιτεία ανήκει αποκλειστικά στα όργανα του κράτους όταν εφαρμόζουν τους νόμους. Την ανομία την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι. Ως τώρα έχουν χαθεί ζωές, στα Εξάρχεια, στην Αμφιάλη, στο Νέο Ηράκλειο, και εμείς δεν χαραμίζουμε τη ζωή κανενός ελληνόπουλου.
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε άπειρο αριθμό. Δεν το αντέχει η κοινωνία μας, η ασφάλεια μας, η οικονομία μας.
Καμμία ύβρις, καμμία συκοφαντία, καμμία απειλή από τις δυνάμεις της παρακμής και της υποταγής δεν μπορεί να κάμψει την λογική, την πραγματικότητα, την ανάγκη να προστατεύσουμε τις αληθινές ευρωπαϊκές αξίες και πάνω απ’ όλα την Πατρίδα, το πεδίο αγώνα των προγόνων μας, το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας, την ψυχή μας, Ελεύθερη, Χριστιανική και Ελληνική.
Λέμε ΟΧΙ στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Ελλήνων..                ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: