Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


    -----------------------------------------------------
Εδώ πολυτεχνείο ….. Εδώ πολυτεχνείο …. Εδώ πολυτεχνείο???
Εισαγωγή,
---------------
Όταν φώναζε αυτό το πορνίδιο παρακάτω εδω πολυτεχνείο, όλος ο λαός έτρεξε από φυσικού τους σαν γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά. Δεν γνώριζαν ότι οι νέοι είχαν πέσει θύματα λόγο της απειρίας τους και του νεανικού αυθορμητισμού, από εγκληματικά κέντρα, ντόπια και ξένα. Για αυτό και δεν άνοιξαν το φάκελο της Κύπρου και ποτέ δεν θα το ανοίξουν, διότι η αλήθεια είναι άλλη και κινδυνεύουν. Δυστυχώς ο λαός παρασύρθηκε όπως και τώρα, ο εχθρός ήταν μέσα στο πολυτεχνείο και τα αθώα θύματα απ έξω έτοιμα να θυσιαστούν για  την δημοκρατία, την ανύπαρκτη δημοκρατία. Αυτοί που καίνε σήμερα δεν είναι οι νέοι του 1973, αυτοί είναι ξένοι μισθοφόροι, τραμπούκοι ξένοι και ντόπιοι και κομματικοί εγκάθετοι, που θα έκαιγαν και την μάνα τους!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
Η 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973

ΤΑΔΕ ΛΕΓΕΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!!!!

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ο ΝΕΟΛΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΦΙΕΡΟΥΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ/ΔΗΣΥ
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ-ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Mετάφραση Εικόνας
1.-Νέα Τάξη Πραγμάτων 2.-Ολοκαύτωμα των Ιουδαίων 3.-Διεθνής Κομμουνισμός & Σοσιαλισμός.
4.-Μετανάστευση Τρίτου Κόσμου.
(Λαθρομετανάστες)
5.-Τοκογλυφία-Χρεοκοπία-Δουλεία-Τρομοκρατία. 6.-Επιμιξία φυλών.
7.-Διαστροφή του HOLLYWOOD
8.-Διαφθορά του Χριστιανισμού 9.-Φεμινισμός & Ομοφυλοφιλία
10.-Υποκίνηση πολέμων ώστε να φονευθούν οι λευκοί.
11.-Πολιτική ορθότητα της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) 12.-Έλεγχος των ΜΜΕ και της Κυβερνήσεως.
 13.-Τρομοκρατία των Μυστικών Υπηρεσιών

Παρατήρηση
—————————
Όλα αυτά τα εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν υπηρέτης του Σιωνισμού.
Ο Νοών Νοείτω.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Η 17η Νοεμβρίου είναι η ημέρα του Πολυτεχνείου!
----------------------------------------------------
Είναι η ημέρα που οι ΗΠΑ σηματοδότησαν το 1973 την ανατροπή της κυβερνήσεως των Συνταγματαρχών, προκειμένου να διχοτομήσουν την Κύπρο, αρχικά με την αρσακειάδα τον Ιωαννίδη και στη συνέχεια με τον «Εθνάρχη» Κωνσταντίνο Καραμανλή!
Όταν, από το καθεστώς των Συνταγματαρχών είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία φιλελευθεροποίησης, αφού περιελάμβανε την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων και την μερική άρση της λογοκρισίας στα Μέσα, καθώς είχαν δοθεί και υποσχέσεις για νέο σύνταγμα και εκλογές στις 10 Φεβρουάριου 1974 με την επιστροφή πολιτικής διάκυβέρνη- σης!
Όλο αυτό το σκηνικό χάλάγε τα σχέδιά των Σιωνιστικών ΗΠΑ και έτσι έκαναν τη δική τους «επέμβαση»!
Πιόνιά τους σε άυτό το κάλά σκηνοθετημένο έργο, όλοι εκείνοι που συμμετείχαν στην «εξέγερση του Πολυτεχνείου» και ακολούθως έπαιξαν σημαντικό ρόλο άπό θέσεις Υπουργών κατά την Μεταπολίτευση!

Πολλοί εξ άυτών παίζουν ρόλο και σήμερά στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ! Εξαγοράζοντας κάτ.” αυτόν τον τρόπο τον «αγώνα» τους!
Πρώτη και καλύτερη η εκφωνήτριά του ραδιοφωνικού σταθμού που είχε εγκατασταθεί στο Πολυτεχνείο και καλούσε τον λαό σε εξέγερση, η Μαρία Δαμανάκη!
Όπως, ο Νίκος Μπίστης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Αλέκος Αλαβάνος (μέντοράς του Αλέξη Τσίπρα), ο Κώστας Λαλιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Μίμης Ανδρουλάκης και πολλοί άλλοι!
Αυτή, η επονομαζόμενη «γενιά του Πολυτεχνείου» που ξεπούλησε την Ελλάδα και φτωχοποίησή τους Έλληνες, απολαμβάνει ακόμη τις δάφνες άπό την επαναστατική δράση τους!!

Γράφει ο
Δρ. Ησάί’ας Κωνσταντινίδης

Το 1973 ήταν ένα πολύ ταραγμένο έτος, μια χρονιά-κλειδί για την Ελλάδα και για τον κόσμο όλο!
Στη διάρκειά του εκτυλίχθηκαν καταστάσεις τέτοιες, που επηρέασαν την ανθρωπότητα για δεκαετίες ολόκληρες μπροστά (και συνεχίζουν ακόμη να επηρεάζουν…). Στη διάρκειά του επίσης μπήκαν οι βάσεις για το πέρασμα του πλανήτη σε εντελώς νέες συνθήκες εξέλιξης, που επέδρασσαν τα μέγιστα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, αλλά και στα ευρύτερα κοινωνικά-γεωπολιτικά δεδομένα.
Αρκεί να θυμηθούμε μόνο ότι το 1973 ήταν η χρονιά της πρώτης -και μεγαλύτερης- πετρελαϊκής κρίσης, με την υφήλιο να τίθεται τότε για πρώτη φορά ενώπιον του φοβερού εφιάλτη: «το πετρέλαιο τελειώνει»!
Άρα, τελειώνει και ο σύγχρονος πολιτισμός του ανθρώπου, ο τόσο πολύ βασισμένος πάνω στο πετρέλαιο και τη δυναμική του (μεταφορές, θέρμανση, βιομηχανικές παραγωγές κτλ.)…

Η Πρωτοχρονιά του 1973 μπήκε για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, ηγέτη του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου, με πάρα πολύ αισιόδοξα μηνύματα.
Καταρχάς ο ίδιος ήταν ο αναμφισβήτητος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού στην Ελλάδα.
Στο εσωτερικό της χώρας δεν υπήρχε καμία απολύτως σοβαρή εστία αντίστασης ενάντια στην εξουσία του.
Αλλά και όσες ελληνικές οργανώσεις δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό κατά της 21ης Απριλίου εξαντλούσαν την όποια δυναμική τους αποκλειστικά και μόνο σε διάφορα «θεωρητικά σχήματα της επανάστασης»!
Είναι πολύ ενδεικτικό ότι η θεωρούμενη ως δυναμικότερη αντιστασιακή οργάνωση κατά της «χούντας», το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα (ΠΑΚ) υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μόνο που «κατόρθωσε» να κάνει τα πέντε πρώτα χρόνια της δράσης της ήταν να… γράψει κάποια συνθήματα στους τοίχους και να κάψει μερικούς κάδους απορριμμάτων!… Αλλά και στο εξωτερικό, δεν υπήρχε κανείς πλέον που να αμφιβάλλει για τη νομιμότητα και την εμπέδωση του εν λόγω καθεστώτος.
Παντού στον κόσμο οι ηγέτες του επαναστατικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου γίνονταν δεκτοί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ εντυπωσιακό ήταν το άνοιγμα που έκανε η νέα διακυβέρνηση προς την κομμουνιστική Ανατολή (π.χ. το 1971 αποκατέστησε τις ελληνοαλβανικές διπλωματικές σχέσεις για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο του 1940!).
Οπότε ο Παπαδόπουλος αισθανόταν παντοδύναμος και ότι θα μπορούσε πλέον να εφαρμόσει τον σχεδιασμό του, ο οποίος -όπως προηγουμένως με το αντίστοιχο καθεστώς του 1960 στην Τουρκία- περιελάμβανε τη δημιουργία ενός νέου, α- ποκαθαρμένου από τις προ του 1967 αμαρτίες, δημοκρατικού πολιτικού συστήματος.
Πού να φανταζόταν ότι έναν ακριβώς χρόνο αργότερα, δηλ. την Πρωτοχρονιά του 1974, όλα αυτά θα είχαν πλήρως ανατραπεί…
Τα πρώτα αρνητικά μηνύματα φάνηκαν τον Φεβρουάριο του 1973, με την εξέγερση της Νομικής Σχολής στην Αθήνα, η οποία – με αφορμή κάποιες φοιτητικές διεκδικήσεις- αποτέλεσε έναν μικρού βεληνεκούς ξεσηκωμό αριστεριστών κατά της δικτατορίας.
Τότε η κυβέρνηση Παπαδόπουλου έκανε το τεράστιο λάθος να μην δει την εξέγερση της Νομικής ως το πρελούδιο ανάλογων κινήσεων του μέλλοντος, αλλά την θεώρησε ως ένα «τυχαίο», εντελώς ξεκομμένο, συμβάν… Όμως την εξέγερση της Νομικής ακολούθησε το λεγόμενο κίνημα του Ναυτικού, τρεις μήνες αργότερα, που κι αυτό όμως αποδόθηκε βιαστικά σε «συνωμοσία» βασιλικών παραγόντων που δρούσαν μέσα στις ένοπλες δυνάμεις.

Η αλήθεια είναι όμως ότι το κίνημα του Ναυτικού έδειξε περίτρανα ότι το «καζάνι» έβραζε και ότι κάτι το πολύ δραματικό επρόκει- το σύντομα να συμβεί…
Το καλοκαίρι του 1973 ο Γεώργιος Παπαδόπουλος προσπάθησε αιφνιδιαστικά να εφαρμόσει την τελική φάση του σχεδίου του. Με ένα δημοψήφισμα που διενεργή- θηκε εκείνη την περίοδο κατήργησε και τυπικά τη βασιλεία (ουσιαστικά είχε καταργη- θεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 1967, με τη φυγή του Κωνσταντίνου στη Ρώμη…), λαμ- βάνοντας μάλιστα και ένα συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 78% υπέρ της προε- δρευόμενης δημοκρατίας!
Την ίδια περίοδο παλιοί αστοί πολιτικοί της παλιάς δημοκρατίας (όπως π.χ. ο Ευάγγελος Αβέρωφ) προσπαθούσαν να στήσουν «γέφυρες» επικοινωνίας με το καθεστώς Παπαδόπουλου, έτσι ώστε να έχουν πλεονέκτημα στη ραγδαία μετάλλαξη του πολιτικού συστήματος, η οποία κατέφθανε.

Και πράγματι, τον Οκτώβριο του 1973 το καθεστώς αποστρατιωτικοποιήθηκε και έγινε η περίφημη «φιλελευθεροποίησή» του, με την πρωθυπουργία να παραδίδεται στον παλαίμαχο πολιτικό -αρχηγό του Κόμματος Προοδευτικών- Σπύρο Μαρκεζίνη, με τον σαφή σχεδιασμό η χώρα να έχει προχωρήσει σε εκλογές εντός του πρώτου εξαμήνου του 1974.
Έτσι, ακριβώς όπως το μοντέλο της Τουρκίας, η ίδια η στρατιωτική κυβέρνηση θα αποσυρόταν από την ενεργό πολιτική, κρατώντας ως εγγύηση μόνο τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, και θα επανερχόταν το αστικό κοινοβουλευτικό καθεστώς, που εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι θα είχε πια «εξυγιανθεί».
Μάλιστα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και οι διάφορες οργανώσεις (εξόριστα εκτός Ελλάδας και εκτός νόμου) άρχισαν πλέον να σκέφτονται την επάνοδό τους στη χώρα και τη συμμετοχή τους στο νέο πολιτικό σκηνικό…
Τις ίδιες όμως ημέρες της ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον Μαρκεζίνη ξεκίνησε στη Μέση Ανατολή εντελώς ξαφνικά ο πόλεμος του Γιομ Κιπούρ (εβραϊκή γιορτή), μετά την αιφνιδιαστική επίθεση τριών αραβικών κρατών, της Αιγύπτου, της Συρίας και του Ιράκ εναντίον του Ισραήλ.
Αν και αρχικά βρέθηκε σε φοβερά δυσχερή θέση, εντούτοις το Ισραήλ κατάφερε να απωθήσει τους αντιπάλους του και μάλιστα να τους συντρίψει εν τέλει σε όλα τα μέτωπα!
Επρόκειτο για μια απίστευτη νίκη των Ισραηλινών, που είχε τεράστια επακόλουθα για το μέλλον της περιοχής, αφού διέρρηξε την ενότητα στους κόλπους των Αράβων, ενώ τους δημιούργησε επιπρόσθετα και κλίμα ηττοπάθειας, που διαρκεί έως και σήμερα…
Τότε η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να βοηθήσει το Ισραήλ στον ανεφοδιασμό του -μέσω «αερογέφυρας» που δημιούργησαν οι ΗΠΑ- επικαλούμενη τον ελληνοαραβικό γεωστρατηγικό άξονα (να σημειωθεί ότι τότε η Ελλάδα δεν αναγνώριζε ακόμα επίσημα το Ισραήλ).
Ήταν φανερό για τις ΗΠΑ ότι η απόφαση αυτή της Ελλάδας «έσπαζε» τη συνοχή του δυτικού μπλοκ στη νευραλγική περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και έμμεσα βοηθούσε τη Σοβιετική Ένωση.
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για «πρόβα τζενεράλε» ενός αμερικανοσοβιετικούπολέμου, αφού πίσω από το Ισραήλ βρίσκονταν οι ΗΠΑ, ενώ πίσω από τους Άραβες η ΕΣΣΔ… Άρα το συμπέρασμα για τους Δυτικούς ήταν σαφέστατο: η Ελλάδα «μετακυλούσε» αργά αλλά σταθερά στο ανατολικό μπλοκ (το ίδιο διάστημα το ίδιο έπραττε και η αδέσμευτη Κύπρος του Μακάριου, που είχε μετατραπεί σε «Κούβα» της Μεσογείου…)!
Ακολούθησε (τυχαία;) η εξέγερση του Πολυτεχνείου το τριήμερο 14 με 17 Νοεμβρίου του 1973, με την εισβολή τελικά του άρματος μάχης στον πανεπιστημιακό αυτό χώρο τα χαράματα της 17ης Νοεμβρίου και αποτέλεσμα συνολικά 18 νεκρούς.
Πάντως είναι αλήθεια ότι κανένας απολύτως δεν σκοτώθηκε μέσα στο Πολυτεχνείο και σχεδόν όλοι οι νεκροί, σε χώρους πέριξ του ιδρύματος ή και χιλιόμετρα ολόκληρα μακριά (π.χ. στου… Ζωγράφου!), προέκυψαν από αδέσποτες σφαίρες, που τελικά παρέμεινε άγνωστος ποιος και γιατί τις έριξε… Τόνοι μελάνης χύθηκαν για τους πραγματικούς λόγους και το νόημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
Μάλιστα η τελευταία «μόδα» είναι να θεωρείται και αυτό… αμερικανική συνωμοσία, για να ρίξει έτσι το καθεστώς «φιλελευθεροποίησης» και να επιβάλλουν οι ΗΠΑ άλλο, φιλικό απέναντι τους, καθεστώς!!!
Αυτή η άποψη δεν αντέχει καν σε σοβαρή κριτική, εφόσον όλοι γνωρίζουμε ότι λίγες ημέρες μετά, στις 25 Νοεμβρίου του 1973, έγινε το πραξικόπημα ανατροπής του Παπαδόπουλου, το οποίο έφερε στην εξουσία τον «αόρατο δικτάτορα» Δημήτρη Ιωαννίδη, που κάθε άλλο παρά φιλοαμερικανός υπήρξε… Για παράδειγμα το καλοκαίρι του 1974 πήρε την Πρώτη και καλύτερη η εκφωνήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού που είχε εγκατασταθεί στο Πολυτεχνείο και καλούσε τον λαό σε εξέγερση, η Μαρία Δαμανάκη!
Όπως, ο Νίκος Μπίστης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Αλέκος Αλαβάνος (μέντορας του Αλέξη Τσίπρα), ο Κώστας Λαλιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Μιμης Ανδρουλάκης και πολλοί άλλοι
πρωτοβουλία για το πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο που αιφνιδίασε εντελώς τις ΗΠΑ (βλ. και το βιβλίο του Henry Kissinger «Years of Renewal»)…

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
Τι ήταν λοιπόν η εξέγερση του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου του 1973;
Σύμφωνα με μία όχι και τόσο «συμβατική» άποψη, ήταν ξεκάθαρα προβοκάτσια της τότε ΕΣΣΔ, με τελικό σκοπό όχι βέβαια την ανατροπή του Παπαδόπουλου από την εξουσία (αφού αυτός και ο στρατός είχαν πια ΦΥΓΕΙ από την κυβέρνηση ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου του ’73!), αλλά την υποταγή του νέου ελληνικού πολιτικού συστήματος που -ούτως ή άλλως- θα προέκυπτε εντός του 1974, μέσω της δημιουργίας μίας άλλης, πέραν του ΚΚΕ, αριστερής δυναμικής, που θα επετύγ- χανε τους κάτωθι στρατηγικούς στόχους:
α) Θα κρατούσε το ΚΚΕ σε κατάσταση «υπερδιέγερσης», άρα αυτό θα παρέμενε αιώνια πιστό στη Μόσχα και ποτέ δεν θα λοξοδρομούσε, ό,τι και αν συνέβαινε!…
β) Θα δημιουργούσε ένα νέο κεντροαριστερό κόμμα (το μετέπειτα ΠΑΣΟΚ), που θα «καπέλωνε» τη δυναμική του Πολυτεχνείου και θα αποτελούσε πιο αξιόπιστη πρόταση εξουσίας για τον λαό απ’ ότι το «απολιθωμένο» και δογματικό ΚΚΕ…
γ) Θα εμφάνιζε ακόμα σιγά-σιγά ένα τελείως καινούριο κίνημα, επίσης αλληλοσυ- μπληρωματικό του ΚΚΕ, αυτό των αριστεριστών και των αναρχικών, οι οποίοι θα αποτελούσαν την πρώτη γραμμή της τακτικής βίας της κομμουνιστικής Ανατολής σε μια χώρα του δυτικού μπλοκ, όπως η Ελλάδα…

δ) Θα «έχτιζε» το περίφημο σύνδρομο «ενοχής» της Δεξιάς, η οποία -θέλοντας πλέον να φανεί ότι «άλλαξε»- δεν θα είχε πια καμίαιδεολογική ή πρακτική σχέση με εκείνη της προδικτατορικής ΕΡΕ, δίνοντας έτσι τον απαραίτητο χώρο για την πνευματική κυριαρχία των Αριστερών στη Μεταπολίτευση!
ε) Τέλος, θα γεννούσε εκ του μηδενός το -μέχρι τότε ανύπαρκτο- φαινόμενο της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, δηλ. ακροαριστερές ομάδες ένοπλης βίας, με σημαντικότερη απ’ όλες (αιχμή των πρακτόρων της KGB στον ελλαδικό χώρο) τη… «17 Νοέμβρη», προς τιμή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου!!!
Οπότε βγαίνει το σαφές συμπέρασμα ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου, σε συνδυασμό με τις ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις, αποτέλεσε μέγα πλανητικό γεγονός!
Άλλαξε κυριολεκτικά τον χάρτη της περιοχής μας, διότι όχι μόνο οδήγησε εν τέλει στην επιβολή της Μεταπολίτευσης, αλλά απόληξή της υπήρξε η τραγωδία της Κύπρου, που ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα και τις σταθερές που επικρατούσαν έως τότε στο τόσο κρίσιμο πεδίο που βρίσκεται ανάμεσα σε Ευρώπη, Ευρασία, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (δηλ. τον ελληνοτουρκικό χώρο)…
Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ιδωθεί σε πλανητικό και ιστορικό πλαίσιο η εξέγερση του Πολυτεχνείου: ως ένα καλοστημένο σενάριο, δημιουργημένο από το ίδιο το Κόκκινο Ιερατείο της Μόσχας, με σκοπό την «εμφύτευση» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα της περιβόητης «Γενιάς του Πολυτεχνείου»!

Μιας γενιάς, της οποίας η βασική αποστολή θα ήταν να καταστρέψει τη θέση της Ελλάδας στον δυτικό κόσμο και να την προ- σελκύσει σταδιακά στην πλευρά της Ανατολής… Κι αυτό ακριβώς επιτεύχθηκε μετά τη Μεταπολίτευση και είναι χαρακτηριστικό ότι το 1974 η Ελλάδα είχε ασήμαντο (σχεδόν μηδενικό) εξωτερικό χρέος, ενώ σήμερα έχει πλέον «βουλιάξει» από το αφόρητο βάρος του απίστευτου εξωτερικού δανεισμού τόσων δεκαετιών!… Έτσι, απα- ξιωμένη οικονομικά και με ένα πολιτικό σύστημα πλήρως διεφθαρμένο, έχει καταστεί πια άθυρμα στα χέρια ξένων άδηλων ανθελληνικών δυνάμεων…
Εδώ θα πρέπει να τονιστεί και το ιδεολογικό στοιχείο της προπαγάνδας της «Γενιάς του Πολυτεχνείου», η οποία -με πρωτοπόρο τον Ανδρέα Παπανδρέου- δημιούργησε έντεχνα στο εσωτερικό της χώρας τον αντιαμερικανισμό και τον επέβαλλε μάλιστα ως επίσημη κρατική ιδεολογία: σήμερα η Ελλάδα είναι η πιο αντιαμερικανική (και αντιδυτική) χώρα ολόκληρου του δυτικού κόσμου!
Για να μην μιλήσουμε για την αντιπαραγωγική-αντιαναπτυξιακή νοοτροπία που επέβαλλε η καταραμένη αυτή γενιά του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης στον τόπο, με αρνητικά επακόλουθα: τη διάλυση της οικονομίας, την πρωτοφανή υπογεννητικότητα, τη δημοσιοϋπαλληλική ψυχοσύνθεση… Με δυο λόγια, η «Γενιά του Πολυτεχνείου» υπονόμευσε την ελληνική πορεία, κατέστρεψε την Ελλάδα!
Και κάτι τελευταίο. Μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, το μεν ΚΚΕ μίλησε επίσημα για ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ο δε Ανδρέας Παπανδρέου («πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις»!) ήταν ο πρώτος που βγήκε δημόσια στο εξωτερικό και ηρωοποίησε το όλο συμβάν… Και εμείς ρωτάμε: ποιος άραγε από τους δύο ήξερε όλη την αλήθεια μέσα από το βαθύ σοβιετικό παρακράτος και παρασκήνιο;… «Ο νόων νοείτω»!

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
δημητρης μπακαλιδης dmpakalidis@outlook.com
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
————————————————————
ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
————————————————————–
Ιστορία όπως δεν εγράφη
——————————————
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΈΓΙΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ, Κ.Λ.Π. (ΜΜΕ)
ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ, ΚΛΠ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ & ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΏΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΗΜΙΤΗ-ΑΚΗ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΠΑΓΚΑΛΟ-ΠΑΧΤΑ-ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΤΣΙΠΡΑ, Κ.Λ.Π. ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, «ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ».

Αποκλείεται αυτοί να είναι Έλληνες και να καίνε την πατρίδα τους!
Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ 10 ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ».
ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΚΚΕ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-(ΣΥΡΙΖΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΜΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. (ΒΛΕΠΕ ΜΑΝΔΡΑ)
ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ……………
Το πολυτεχνείο έγινε για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
http://arxaiaithomi.gr/
Κοινοποιήστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: