Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Η Εθνοφυλακή σε πρώτη προτεραιότητα για την 1ην Στρατιά!


Η Εθνοφυλακή σε πρώτη προτεραιότητα για την 1ην Στρατιά!
ΑρχικήΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.


Του Ηλία Προύφα Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, με θέμα την πορεία της Εθνοφυλακής. Σύμφωνα με π...

Του Ηλία Προύφα
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, με θέμα την πορεία της Εθνοφυλακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, τη σύσκεψη έχει συγκαλέσει ο Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης και σε αυτή συμμετέχουν οι Στρατηγοί Διοικητές των υφιστάμενων Σχηματισμών της Στρατιάς, Γ' και Δ' Σωμάτων Στρατού, Δημήτριος Μπίκος και Γεώργιος Καμπάς, καθώς και οι Διοικητές όλων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής της ΠΕ της 1ης Στρατιάς.



Στη σύσκεψη γίνεται απολογισμός δράσης από την εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων το Α' εξάμηνο του 2018, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και ο προγραμματισμός για το Β' εξάμηνο του τρέχοντος έτους.
Ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο και μέσο τους Έφεδρους και Εθνοφύλακες, ο Διοικητής Στρατιάς έχει ρίξει μεγάλη βαρύτητα και στα Τάγματα Εθνοφυλακής. 



Δεν είναι τυχαία η συχνή του παρουσία τόσο σε μονάδες του Έβρου, καθώς και σε εκπαιδεύσεις Εθνοφυλάκων σε άλλους σχηματισμούς. 
Όπως είχαμε γράψει στο kranosgr (Διαβάστε ΕΔΩ), πριν λίγους μήνες, είχε παρακολουθήσει ο ίδιος την μεγαλύτερη εκπαίδευση εθνοφυλάκων που έγινε στην 71η Α/Μ Ταξιαρχία ''ΠΟΝΤΟΣ'', δίνοντας τα εύσημα σε Διοίκηση και Εθνοφύλακες.
                 
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: