Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η ανθρωπιά του Αρχηγού ΓΕΣ!

Η ανθρωπιά του Αρχηγού ΓΕΣ!
ΑρχικήΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.
Του Ηλία Προύφα Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες σε σχηματισμό, εκτός Αθηνών. Στέλεχος του Στρατού Ξηράς, αντιμετώπισε σοβαρ...
Του Ηλία Προύφα

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες σε σχηματισμό, εκτός Αθηνών. Στέλεχος του Στρατού Ξηράς, αντιμετώπισε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε η νοσηλεία του σε πολιτικό νοσοκομείο της περιοχής του. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, θα έπρεπε να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις και εν συνεχεία να ακολουθήσει η παρακολούθηση από ειδικό ιατρικό προσωπικό. 
Με πρόβλημα σε κάποιο μηχάνημα, μία από τις εξετάσεις καθυστερούσε και το στέλεχος θα έπρεπε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για την πραγματοποίησή της. 




Για τη σοβαρότητα της κατάστασης του στελέχους, ενημερώθηκε ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΣ, τόσο από το Διοικητή του σχηματισμού καθώς και από την υπεύθυνη του γραφείου μέριμνας του ΓΕΣ, Συνταγματάρχη Γεωργία Σκαρμαλιωράκη.
Η εντολή που δόθηκε από τον Αντιστράτηγο Στεφανή, ήταν να μεταφερθεί το στέλεχος στο 401 ΓΣΝ Αθηνών, όπου υπάρχει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. 
Με πτήση ελικοπτέρου του ΣΞ, το στέλεχος βρίσκεται ήδη στο 401, όπου από αύριο θα ξεκινήσει μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων.
Το στέλεχος, με το οποίο είχαμε επικοινωνία σήμερα, καθώς και οι συνοδοί του, ευχαριστούν θερμά τον Αρχηγό ΓΕΣ, για τη σωτήρια παρέμβασή του στην αντιμετώπιση του σοβαρού ιατρικού προβλήματος.
Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Στεφανής, αντιμετωπίζει αθόρυβα και με περίσσεια ανθρωπιά ιατρικά και όχι μόνο προβλήματα στελεχών.



Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο kranosgr αρκετές τέτοιες περιπτώσεις...
Επειδή λοιπόν και τα καλά θα πρέπει να λέγονται και να γράφονται, οφείλουμε εκτός από τις ευχαριστίες που μας ζητήθηκε να μεταφέρουμε, να εκφράσουμε και τα συγχαρητήριά μας για την κίνηση του Αρχηγού!                              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: