Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΝΕΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟ «ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ»!



Μια ακόμα επιδρομή «αγνώστων» σημειώθηκε σε εκκλησία της Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα, οι «άγνωστοι» εισέβαλλαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, που βρίσκεται στην περιοχή Στύψη της Λέσβου, σπάζοντας την κεντρική είσοδο.

Αρχικά βεβήλωσαν τον Ναό, και την Αγία Τράπεζα, ενώ στην συνέχεια έσπασαν το παγκάρι του Ιερού Ναού και πήραν το χρηματικό ποσό καθώς επίσης και τα αφιερώματα των πιστών που υπήρχαν εντός αυτού.
Από την βρώμικη πράξη της βεβήλωσης, είναι προφανές ότι οι δράστες ήταν ή φανατικοί ισλαμιστές ή άθεοι κομμουνιστές. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε – και τους μεν και τους δε;
Εμείς ΕΔΩ τους φτιάχνουμε ΤΖΑΜΙΑ, αλλά στα κατεχόμενα της Κύπρου ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ 82 Εκκλησίες μας! Τ ο υ λ ά χ ι σ τ ο ν! (ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;)
Απ την άλλη μεριά στην Κύπρο ΜΑΣ…
Σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων των τουρκοκυπρίων 27 εκκλησίες μετατράπηκαν σε τζαμιά.
Η αποκάλυψη ήρθε από την έρευνα της Βυζαντινής Ακαδημίας Κύπρου για την κατάσταση των κατεχόμενων εκκλησιών.
Όσες εκκλησίες δεν μετατράπηκαν σε στάβλους, σε νυχτερινά κέντρα, σε αποθήκες, έγιναν μουσουλμανικοί χώροι λατρείας.
Σε συνολικά 82 εκκλησίες δεν αφέθηκε ούτε ίχνος χριστιανικό.
Μετατράπηκαν σε τεμένη.
Οι περισσότερες βρίσκονται στην επαρχία Αμμοχώστου.
Ο κατάλογος καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του ψευδοκράτους ότι «μόνο» 27 εκκλησίες έγιναν τζαμιά.
Ο αριθμός 82 ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερος, καθώς δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί η κατάσταση κάποιων ιερών ναών που βρίσκονται σε χώρους που είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο του κατοχικού στρατού.
Ο μεγαλύτερος ναός της Κύπρου το 1974, του Χρυσοσώτηρου στην Ακάνθου ήταν από τους πρώτους που μετατράπηκαν σε τζαμί…
[Απόσπασμα αναρτήσεως απο το ‘λίνκ’:https://protesilaos.blogspot.com/2019/06/82.html]
Κατάργησαν τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της χώρας & προσλαμβάνουν 120 μουφτήδες «για να διδάσκουν το Κοράνι»!
Λίγο πριν την διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών, έχει κατακλυστεί το κοινοβούλιο με αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, τοποθετήσεις, μετακλήσεις υπαλλήλων και διορισμών.
Η κυβέρνηση αφού κατήργησε τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της χώρας (ουδετερόθρησκο κράτος), προσλαμβάνει προεκλογικά 120 μουφτήδες «για να διδάσκουν το Κοράνι»!
Συγκεκριμένα, λίγο πριν την διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών, έχει κατακλυστεί το κοινοβούλιο με αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, τοποθετήσεις, μετακλήσεις υπαλλήλων και διορισμών.
Ανάμεσά τους υπάρχει μια απόφαση για την προκήρυξη 120 θέσεων για ιεροδιδασκάλων για την διδασκαλία της ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου.
Η προκήρυξη θέσεων είναι ορισμένου χρόνου και αφορά το διάστημα των εννέα μηνών.
Ας δούμε αναλυτικά τί αναφέρει η προκήρυξη – πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων
www.pronews.gr
«Προκηρύσσουμε
Την πλήρωση εκατόν είκοσι (120) θέσεων Ιεροδιδασκάλων Ισλαμικής θρησκείας στις Μουφτείες της Θράκης. Οι Ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα (9) μηνών.
Το έργο των Ιεροδιδασκάλων είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα Tεμένη της Θράκης ή εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη και σε Δημόσια Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Θράκης, σε μαθητές μέλη της Μουσουλμανικής μειονότητας που έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών, κατόπιν σχετικής απόφασης του αρμοδίου κατά περίπτωση Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Επίσης, οι Ιεροδιδάσκαλοι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας − Θράκης, να διδάσκουν μαθήματα θρησκευτικής Μουσουλμανικής εξειδίκευσης, καθώς και την Αραβική γλώσσα στα Μουσουλμανικά Ιεροσπουδαστήρια της Θράκης, εφόσον έχουν τα αναγκαία τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, έστω και αν δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.
Επιπλέον, προς κάλυψη επειγουσών αναγκών, μπορούν με απόφαση του οικείου Μουφτή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κεντρική Υπηρεσία της Μουφτείας, ως βοηθητικό διοικητικό προσωπικό και εντός του νομίμου ωραρίου.
Σε περίπτωση που ο Ιεροδιδάσκαλος δεχθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Σχολείο ή σε Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο ή στην Κεντρική Υπηρεσία της Μουφτείας, τεκμαίρεται ότι τροποποιείται ανάλογα η σύμβαση εργασίας με σύμφωνη γνώμη και των δύο μερών, με αντίστοιχη μείωση της βασικής του απασχόλησης στα Τεμένη όπου τοποθετήθηκε.
Οι Ιεροδιδάσκαλοι που θα αποδεχθούν να προσφέρουν τις ανωτέρω υπηρεσίες, δεν θεωρείται ότι παρέχουν πρόσθετες υπηρεσίες πέραν των συμβατικών, ούτε δικαιούνται πρόσθετης αμοιβής.
Κατόπιν αιτήματος του ενδιαφερομένου και σύμφωνης γνώμης των ενδιαφερομένων Μουφτήδων επιτρέπεται η διάθεση Ιεροδιδασκάλου για την παροχή αντίστοιχου έργου σε Μουφτεία διαφορετική από εκείνη που προσλήφθηκε».
www.nikosxeiladakis.gr                  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: