Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κλίντον και Ομπάμα έστελναν όπλα στους ισλαμιστές στη Συρία μέσω της Λιβύης [ΕΓΓΡΑΦΑ]


Γι’ αυτό διέλυσε την Συρία και την Λιβύη η Κλίντον. Νέα διάσταση στις έρευνες για την δολοφονία του πρέσβη στην Βεγγάζη, καθώς η Βεγγάζη ήταν το εφαλτήριο των ισλαμιστών με τις ευλογίες της Κλίντον!
Αν ο αμερικανικός λαός γνώριζε ότι οι κυβερνήσεις Μπαράκ Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον ήταν ενήμερες μέρες πριν για την επίθεση της Αλ Κάιντα στο Προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης, και δεν έκαναν τίποτα για να την αποτρέψουν, τότε ίσως το ρου της ιστορίας να ήταν σήμερα διαφορετικό. Και μάλιστα η συγκάλυψη, σύμφωνα με έγγραφα-φωτιά, συνεχίστηκε για χρόνια, μέχρι να εγκατασταθεί πλήρως το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη Συρία.
Οι διοικήσεις Κλίντον-Ομπάμα γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια από τις αρχές του 2012 για τις καραβιές οπλισμού που εισέρχονταν παράνομα στη Συρία από τη Βεγγάζη της Λιβύης για τη στήριξη του νεοσύστατου Ισλαμικού Κράτους που υποστήριζε η Αλ Κάιντα. Και όχι μόνο γνώριζαν, αλλά έκαναν και τα στραβά μάτια ελπίζοντας σε μια εύκολη αλλαγή τους καθεστώτος στη Συρία.
Όπως αποκαλύπτουν ΕΓΓΡΑΦΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Κλίντον και Ομπάμα ήταν ενήμεροι ότι η επίθεση στο αμερικανικό προξενείο της Βεγγάζης το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ήταν έργο των ισλαμοφασιστών της Συρίας και της Αλ Κάιντα, αλλά το απέκρυψαν φοβούμενοι ότι θα διαρρεύσει ότι το Ισλαμικό Κράτος εξοπλίστηκε με τη δική τους στήριξη και ευθύνη.
Το χάος της Συρίας ήταν μια καλοστημένη παγίδα των Κλιντον και Ομπάμα στον Τραμπ.

infiltr8or               ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: