Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ APIJECT ΛΕΕΙ: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΧΥΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apiject λέει ότι θα είναι τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δόσεις έτοιμες για έκχυση ένός εμβολίου τσιπ στο κοινό
Η συζήτηση σχετικά με ένα εμβόλιο κοροναϊού συχνά περιλαμβάνει συζήτηση και εικασίες σχετικά με ένα πιθανό τσιπ RFID που τοποθετείται μέσα στο ίδιο το εμβόλιο.
Είναι αυτό δυνατό και θα πραγματοποιηθεί;
Ο Jay Walker, Διευθύνων Σύμβουλος της Apiject, συμμετέχει στη Lorie Johnson για να μοιραστεί τα τελευταία.
Έλεγχος γεγονότων Οι Έλεγχοι γεγονότων: Bill Gates, ID2020 & Μικροτσίπ εμβολίων
How Soft Plastic Vials Can Help Fight the Coronavirus Outbreak
How Gov Could Use RFID Chips When Millions of Americans Inject COVID-19 Vaccine
Τα ΜΜΕ ψεύδονται για το «Δεύτερο Κύμα» του Κορωναϊού
Για μήνες, η Washington Post και τα υπόλοιπα mainstream μέσα ενημέρωσης κρατούσαν ένα νοσηρό Covid-19 «αριθμό θανάτου» στις πρώτες σελίδες τους και στην κορυφή των ειδήσεών τους.
Το ξέσπασμα του κοροναϊού αφορούσε τον αριθμό των νεκρών.
Η αφήγηση είχε ως στόχο να ενισχύσει κυβερνήτες όπως ο Cuomo στη Νέα Υόρκη και ο Whitmer στο Μίσιγκαν, οι οποίοι μετέτρεψαν τα κράτη τους αυταρχικά με την ψευδή ιδέα ότι η καταστροφή των θέσεων εργασίας, της ελευθερίας και της ζωής των ανθρώπων θα απέτρεπε κάπως έναν ιό να κάνει αυτό που κάνουν πάντα οι ιοί: εξάπλωση στον πληθυσμό μέχρι που τελικά χάνει τη δύναμη και πεθαίνει.
Ο «αριθμός θανάτου» ήταν πάντα ο αρχικός τίτλος.
Αλλά ξαφνικά στις αρχές Ιουνίου τα mainstream media έκαναν έναν George Orwell και μας έδωσαν διαλέξεις ότι πρόκειται για «υποθέσεις» και ήταν πάντα για «υποθέσεις».
Ο θάνατος, και ιδιαίτερα το ποσοστό θνησιμότητας των λοιμώξεων, δεν είχαν σημασία. Γιατί;
Επειδή από την κορυφή του Απριλίου, οι θάνατοι είχαν μειωθεί κατά 90% και συνέχιζαν να πέφτουν. Αυτό δεν ήταν αρκετά τρομακτικό, έτσι τα ΜΜΕ προσποιήθηκαν ότι δεν υπήρχαν αυτά τα καλά νέα.
Με τεράστιες αυξήσεις στις δοκιμές, οι αριθμοί «περιπτώσεων» αυξήθηκαν. Δεν είναι επιστήμη: όσο περισσότεροι άνθρωποι δοκιμάζετε τόσο περισσότερες «περιπτώσεις» ανακαλύπτετε.
Δυστυχώς τα mainstream media μας ενδιαφέρονται μόνο να προωθήσουν τη «γραμμή του κόμματος».
Έτσι, τα καλά νέα, ότι εκατομμύρια ακόμη έχουν εκτεθεί ενώ το ποσοστό θνησιμότητας συνεχίζει να μειώνεται – που σημαίνει ότι ο ιός εξασθενεί – θάβονται κάτω από υστερική λανθασμένη αναφορά «νέων περιπτώσεων».
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο δημοσιογράφος του BuzzFeed, Ryan Broderick, ο οποίος επιτέθηκε στο @GreatGameIndia για το Coronavirus Η ιστορία του βιολογικού όπλου απολύθηκε για λογοκλοπή για το ίδιο κομμάτι, συμπεριλαμβανομένων 11 άλλων.
GreatGameIndia (@GreatGameIndia) 28 Ιουνίου 2020
Δυστυχώς, πολλοί κυβερνήτες, συμπεριλαμβανομένων στο Τέξας, είναι ανίκανοι να αντισταθούν στα ατελείωτα ψέματα των mainstream media.
https://greatgameindia.com/buzzfeed-reporter-who-attacked-greatgameindias-coronavirus-bioweapon-story-fired-for-plagiarism/
Βάζουν τους Αμερικανούς ξανά μέσω του εφιάλτη των αναγκαστικών κλεισίματος των επιχειρήσεων, των εντολών για μάσκες προσώπου και των περιορισμών των Συνταγματικών ελευθεριών που βασίζονται σε ψευδή προπαγάνδα.
Στο Τέξας, η προπαγάνδα του «δεύτερου κύματος» έγινε τόσο άσχημη που οι ηγέτες των τεσσάρων μεγάλων νοσοκομείων στο Χιούστον έκαναν το έκτακτο βήμα στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας να πραγματοποιήσουν μια κοινή συνέντευξη Τύπου για να διευκρινίσουν ότι οι ιστορίες τρόμου των νοσοκομείων του Χιούστον κατακλύζονται από περιπτώσεις Covid είναι απλά αναληθή.
Ο Δρ Marc Boom του Χιούστον Μεθοδιστής είπε ότι η αναφορά σχετικά με τη χωρητικότητα του νοσοκομείου είναι παραπλανητική.
Είπε, «ειλικρινά, ανησυχούμε ότι υπάρχει ένα επίπεδο συναγερμού στην κοινότητα που είναι αδικαιολόγητη αυτή τη στιγμή».
Στην πραγματικότητα, υπήρξαν πολλές αναφορές ότι η «κορύφωση» στις περιπτώσεις του Τέξας δεν οφείλεται στην επανεμφάνιση του ιού αλλά στις νοσοκομειακές πρακτικές του Covid-testing κάθε ασθενή που έρχεται για οποιαδήποτε διαδικασία. Αν είναι θετικό, αυτό θεωρείται και ως «Covid νοσηλεία».
Γιατί τα νοσοκομεία άραγε θα ήταν τόσο ανέντιμα στις διαγνώσεις τους;
Δισεκατομμύρια κατάλληλα ομοσπονδιακά δολάρια διοχετεύονται σε εγκαταστάσεις με βάση τον αριθμό των «Covid περιπτώσεων» που μπορούν να παράγουν.
Όπως είπαμε προηγουμένως, εάν επιδοτείτε κάτι παίρνετε περισσότερο από αυτό. Γι ‘αυτό έχουμε περισσότερες περιπτώσεις Covid.
https://greatgameindia.com/coronavirus-deep-state-unitaid-gilead-sciences-wuxi-apptech/
Ας επιστρέψουμε στις αρχικές μετρήσεις που χρησιμοποιήθηκαν για να τρομάξουν τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν τις Συνταγματικές τους ελευθερίες: τους αριθμούς των καθημερινών θανάτων.
Παρόλο που γνωρίζουμε ότι τα νοσοκομεία έχουν αποδώσει ψευδώς αμέτρητους θανάτους στο «Covid-19» που ήταν θάνατοι ΜΕ αντί ΑΠΟ ΤΟΝ ιο, βλέπουμε τους πραγματικούς θανάτους να μειώνονται σταθερά τον τελευταίο ενάμιση μήνα.
Η μείωση των θανάτων δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσει την προπαγάνδα του «δεύτερου κύματος», επομένως τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί έχουν μετακινήσει τις θέσεις στόχου και αποφάσισαν ότι μόνο οι «περιπτώσεις» είναι σημαντικές. Είναι ένα άλλο μεγάλο ψέμα.
Αντισταθείτε στην προπαγάνδα και υπερασπιστείτε την ελευθερία σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που θα το ξεπεράσουμε.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

    to eidame     http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-apiject-%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%87/

Δεν υπάρχουν σχόλια: