Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Συνιδρυτής Greenpeace: «Δεν υπάρχει κλιματική καταστροφή - Είναι κόλπο» (βίντεο)


Στην εκπομπή «Alex Hour», με παρουσιαστή τον Alex Epstain μίλησε ο συνιδρυτής της Greenpeace, Dr Patrick Moore, ή όπως ο ίδιος λέει στη συνέντευξη του «Dr. Truth» (καθηγητής της αλήθειας).
Όπως τονίζει κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης του ήταν γνωστός για τις αλήθειες που έλεγε αναφορικά με την «καταστροφή του κλίματος». Όπως αναφέρει ετοιμάζει το βιβλίο του στο οποίο θα αναφερθεί εκτενέστατα στο τι γίνεται.
Στην αρχή της συνέντευξης δίνει μια εικόνα. Όπως χαρακτηριστικά λέει είναι σαν να οδηγείς ένα αυτοκίνητο στην άκρη του γκρεμού και για να σώσεις τα εγγόνια σου γράφεις μια τεράστια επιταγή στην Greenpeace και σε άλλες ΜΚΟ.
Ταυτόχρονα, αναφέρεται και στο θέμα του CO2 και του νερού. Δύο στοιχεία τα οποία όλοι οι «οικολόγοι» τα θεωρούν «κακά» για το περιβάλλον. Επιπλέον, αναφέρεται και στα ορυκτά καύσιμα, τα οποία τα χρησιμοποιούμε από το 1850 και έπειτα.
Ο Moore πιστεύει ότι οι ισχυρισμοί για την «οξίνιση των ωκεανών» είναι εντελώς άνευ αξίας.
Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη: 
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!   ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ     https://www.pronews.gr/perivallon/900790_o-synidrytis-tis-greenpeace-exigei-ton-logo-poy-efyge-apo-tin-organosi-den-yparhei

Δεν υπάρχουν σχόλια: