Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ 500 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ


5/5 (4)
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είστε έτοιμοι για τη σειρά Covid τοξικών εμβολιασμών που είναι πιο πειραματικοί από το πραγματικό γενετικά τροποποιημένο «ιικό θηρίο» που παρασκευάστηκαν σε εργαστήριο και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν στην Κίνα; Είστε έτοιμοι να κάνετε ένεση ανθρώπινων κυττάρων άμβλωσης στον μυϊκό σας ιστό, για να δείτε τι συμβαίνει;
Τι γίνεται αν εσείς και τα παιδιά που έχετε πολύ αλλεργία στο να κάνετε ένεση δειγμάτων ιστού από άλλους ανθρώπους απευθείας στους μυς και το αίμα, σε συνδυασμό με πολλά στελέχη κοραναϊού που «εξασθενούν» στο υγρό τακτικής, όπως γνωρίζετε συνήθως ονομάζεται formaldehyde-φορμαλδεΰδη.
Μην ξεχνάτε, το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων κυκλοφόρησε στην αγορά, ακριβώς όπως αυτό του Covid, και ότι το εμβόλιο με τη χημική γρίπη των χοίρων κατέληξε σε παράλυση 500 Αμερικανών.
Θα συμβούν χειρότερα «ανεπιθύμητα συμβάντα» με αυτήν την εξαιρετικά ορμητική σειρά Covid από τρυπήματα; Το εμβόλιο H1N1 φορτώθηκε με χημικά, γι ‘αυτό. Θέλετε να μάθετε ποια;
Ας ονομάσουμε και να καταγράψουμε μερικά θανατηφόρα τώρα: θανατηφόρο σκουαλένιο, θιμεροσάλη (υδράργυρος), φορμαλδεΰδη και πολυσορβικό 80 (ένας συνθετικός γαλακτωματοποιητής). formaldehyde, polysorbate
Μήπως το παιδί σας έχει αλλεργία στα φιστίκια ή στον κανιβαλισμό, αν ναι, θα πρέπει να «εκτελέσουμε μερικές δοκιμές» για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αυτό το «φάσμα αυτισμού».
Ίσως είναι απλώς ο υδράργυρος στη γρίπη, που ονομάζεται σκόπιμα ως κάτι άλλο, που ονομάζεται thimerosal, που είναι 50 τοις εκατό υδράργυρος. Ναι, ο υδράργυρος προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο και το κεντρικό νευρικό σύστημα για χρόνια, μερικές φορές ακόμη και για τη ζωή.
Είναι πολύ δύσκολο να αποτοξινωθεί το σώμα του υδραργύρου, ειδικά όταν η βιομηχανία εμβολίων χρησιμοποιεί αλουμίνιο, με την ονομασία «ανοσοενισχυτικό», το οποίο βοηθά τον υδράργυρο να διασχίσει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, προκαλώντας χρόνια βλάβη στους ανθρώπους, ειδικά αγόρια κάτω των τριών ετών.
Ή, ίσως είναι μόνο τα νεφρικά κύτταρα του Αφρικανικού Πράσινου Μαϊμού που έχουν δυσλειτουργία του ΚΝΣ σας. Είναι δύσκολο να το γνωρίζουμε σίγουρα.
Ο αναγκαστικός εμβολιασμός είναι το απόλυτο βασανιστήριο των Ναζί που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από ταλαιπωρημένους γιατρούς σε εκατομμύρια αθώων θυμάτων σήμερα, στην Αμερική
Οι Ναζί χρησιμοποίησαν χημικά ιατρικά βασανιστήρια για να πειραματιστούν σε Εβραίους επειδή πίστευαν (ή ισχυρίστηκαν) ότι οι Εβραίοι ήταν υπο-ανθρώπινοι, όπως χοίροι ή αρουραίοι, και έτσι δεν θεωρήθηκε καν κακοποίηση.
Ο Χίτλερ γοητεύτηκε με δίδυμα παιδιά και είχε τους τρελούς επιστήμονες να τους λοβοτομίσουν ενώ προσπαθούσαν να καταλάβουν το βιολογικό μυστήριο. Ίσως ήταν μέρος του Χίτλερ που προσπαθούσε να δημιουργήσει τον «κύριο αγώνα» του όπου όλοι ήταν υγιείς, με ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, και κανείς δεν γεννήθηκε ποτέ με γενετικές ανωμαλίες ή ψυχικές αναπηρίες.
Ωστόσο, οι Ναζί επιστήμονες ένεσαν εβραίους αιχμάλωτους χημικές ουσίες που κατασκευάστηκαν από το «δεξί χέρι» του Χίτλερ του στρατού, γνωστό ως I.G. Farben (για συντομία), το φαρμακευτικό βιομηχανικό συγκρότημα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
Τα σημερινά εμβόλια περιέχουν χημικές ουσίες, όπως και η σειρά Covid, που χρησιμοποιούνται για να βασανίζουν αργά Αμερικανούς σε νοσοκομεία ασθενών σε όλη τη χώρα
Γνωρίζατε ότι τα σημερινά εμβόλια περιέχουν ίχνη λατέξ, επειδή η βελόνα τρυπάει μέσα από το ελαστικό πώμα στο φιαλίδιο δηλητηρίου και το μαξιλάρι λατέξ που χρησιμοποιείται στην άκρη της βελόνας κατά την αποθήκευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν αλλεργίες από λατέξ και δεν μπορούν καν να αγγίξουν με γάντια από λατέξ. Είναι μια αυτοάνοση αντίδραση.
Γνωρίζατε ότι πολλά από τα σημερινά εμβόλια περιέχουν γνωστά φυτοφάρμακα, κατασκευασμένα από τις ίδιες χημικές ενώσεις που χρησιμοποιούνταν οι Ναζί στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο; Ναι, είναι όλα σχετικά. Γι ‘αυτό η Bayer εξαγόρασε τη Monsanto – την ίδια εταιρεία που δηλητηριάζει τις καλλιέργειες δηλητηριάζει τα εμβόλια και κατασκευάζει χημειοθεραπεία με φυτοφάρμακα (σκεφτείτε Zyklon B εδώ).
https://www.naturalnews.com/2017-02-27-nobel-prizes-were-awarded-to-nazi-scientists-who-developed-zyklon-b-to-exterminate-jews.html
Δείτε πώς γίνονται πραγματικά τα εμβόλια. Ετοιμαστείτε να ανατινάξετε το μυαλό σας – έτσι δεν θα κάνετε την ένεση αυτών των τρελών σκευασμάτων στο σώμα σας και κυριολεκτικά το μυαλό σας φουσκώσει, όλες αυτές τις ζωτικές πληροφορίες για την υγεία. Όλα όσα πρόκειται να δείτε εδώ είναι 100 τοις εκατό τεκμηριωμένα στους ιστότοπους του FDA και του CDC.
Θάφτηκαν ζωντανοί» από βρώμικα εμβόλια στην Αμερική – Έως και το 50% αυτών που εμβολιάζονται κατά του Covid θα μπορούσαν να πεθάνουν από το ίδιο το εμβόλιο
Θέλετε να γίνετε πιο έξυπνοι στη ζωή, πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι; Αποφύγετε τα βρώμικα εμβόλια (όλα αυτά). Τα εμβόλια είναι μια μορφή ιατρικών βασανιστηρίων που χρησιμοποιούν χημικές ουσίες που δημιουργούν ασθένεια στο ανθρώπινο σώμα. Κανένα εμβόλιο δεν είναι καθαρό. Κανένα εμβόλιο δεν έχει αποδειχθεί ποτέ «ασφαλές» ή «αποτελεσματικό».
Κάντε πολλές ερωτήσεις. Είναι η δέουσα επιμέλεια και ευθύνη σας για τον εαυτό σας να διαβάσετε ένθετα εμβολίων και, στη συνέχεια, να πείτε όχι στο ναζιστικό στιλ «φάρμακο».
Η σειρά εμβολίων Covid θα μπορούσε να είναι θανατηφόρα, σύμφωνα με γιατρούς και ερευνητές, σκοτώνοντας έως και το 50% αυτών που εγχύθηκαν. Προσέχετε.
https://rense.com/general96/most-who-take-the-vaccine-will-die.php
Ενημερώσεις σχετικά με την αντιστάθμιση του αναγκαστικού εμβολιασμού και τη νέα σειρά από εξαιρετικά πειραματικά, βιαστικά, ανθρώπινα εμβόλια άμβλωσης.
https://www.naturalnews.com/2020-07-31-dr-dave-janda-operation-freedom-interview-america-victory.html
Αφορά όλα τα άτομα με πληθυσμιακούς πληθυσμούς, μην γίνετε πραγματικά στατιστικά στοιχεία για την εκστρατεία του CDC. Με άλλα λόγια, μην «θαφτείς ζωντανός» από βρώμικα εμβόλια. Έχετε την επιλογή να πείτε όχι και τεκμηριώνεται από την ίδια την American Medical Association στη δήλωση ιατρικής δεοντολογίας που διατίθεται εδώ.
https://www.naturalnews.com/048571_mandatory_vaccines_code_of_ethics_american_medical_association.html
Η Καταστολή! Ο δήμαρχος του Χιούστον διατάσσει την αστυνομία να τιμωρήσει τους κατοίκους που δεν φορούν μάσκες με πρόστιμα 250 $
The Crackdown! Houston Mayor Orders Police to Punish Residents Who Don’t Wear Masks With $250 Fines
Η Κινέζα επιστήμονας που το έσκασε από την κίνα και ζει στην Αμερική αποκαλύπτει ότι το φάρμακο hydroxichloriquine χορηγήθηκε σε πολλούς πριν ξεσπάσει το covid 19 για να μην προσβληθούν από τον ιό.  Τώρα μας παρουσιάζουν το φάρμακο σαν επικίνδυνο δήθεν για να μην το παίρνει ο κόσμος και θεραπεύεται. Μέχρι και έγκυες γυναίκες μπορούν να πάρουν άφοβα αυτό το φάρμακο, δυστιχώς υπάρχει πολλή άγνοια σε αυτό το θέμα.
they were already taking this medicines – what Dr. Li meng yan said
[C-19 Disclosure] Who, When, Where, What, How, Why (from Dr. Li meng yan )
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr                     http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b3%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%87%ce%bf%ce%b9%cf%81%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: