Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

H ΜΕΓΑΛH ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5/5 (4)
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η Big Tech, η Big Pharma και η Big Media συνεργάζονται τώρα ενεργά για να σιωπήσουν όλους τους γιατρούς, τους ιστότοπους, τα βίντεο και το διαδικτυακό περιεχόμενο που εξηγεί γιατί η υδροξυχλωροκίνη μπορεί να σώσει ζωές και να τερματίσει την κοσμική λοίμωξη σε λίγες εβδομάδες.
Τις τελευταίες ημέρες, η Big Tech και η Big Media συνωμότησαν για να λογοκρίνουν όλα τα βίντεο του «America’s Frontline Doctors» που αποκάλυψαν πώς η υδροξυχλωροκίνη σώζει χιλιάδες ζωές σε αίθουσες έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη την Αμερική (και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό φάρμακο).
Η παρουσίαση βίντεο από τους γιατρούς έχει διαγραφεί παντού σε όλες τις πλατφόρμες του Big Tech σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι οι Αμερικανοί δεν θα μάθουν ότι δεν χρειάζεται «να συνεχίσουμε να υποφέρουμε και να πεθάνουμε ενώ περιμένουμε ένα εμβόλιο που μπορεί να είναι αποτυχία ούτως ή άλλως».
Ωστόσο, οι γίγαντες της κακής τεχνολογίας και οι εκδότες μέσων έχουν αποφασίσει ότι δεν επιτρέπεται στους Αμερικανούς να παρακολουθούν αυτό το βίντεο γιατρών που προσφέρουν σωστές, αποδεδειγμένες πληροφορίες που μπορούν να τερματίσουν αυτήν την πανδημία.
Αντ ‘αυτού, το Google, το YouTube, το Twitter, το Facebook και ακόμη και το Vimeo θα προτιμούσαν να βλέπουν τους Αμερικανούς να υποφέρουν και να πεθαίνουν, έτσι ώστε μια αφήγηση εμβολίου να μπορεί να ωθείται επιθετικά που εμπλουτίζει τη Big Pharma.
Με άλλα λόγια, η Big Tech είναι πλέον συνεπής στη μαζική δολοφονία Αμερικανών προκειμένου να προστατεύσει τα κέρδη της Big Pharma.
Εδώ βρισκόμαστε στην Αμερική: Μια εγκληματική συνωμοσία ισχυρών εταιρειών εισάγει τώρα μαύρη λίστα κρίσιμων γνώσεων για την ανθρώπινη υγεία. Το κάνουν επίτηδες. Ξέρουν ότι οι άνθρωποι θα πεθάνουν λόγω των πράξεών τους και δεν νοιάζονται.
Αυτό. Εδώ βρισκόμαστε στην ιστορία. Οι ψεύτικες και 100% ψευδείς μελέτες κατά του HCQ είναι εντάξει με το Youtube, αλλά δεν είναι αρκετή η ομιλία του MD από την επαγγελματική τους εμπειρία. Οι ζωές δεν έχουν σημασία.
Απλώς για να επιβεβαιώσει τι κάνει tweet παραπάνω από το Martenson, το YouTube με χαρά συνεχίζει να φιλοξενεί βίντεο που προωθούν μια «επιστήμη» μελέτη που έχει από καιρό αποσυρθεί και εκτεθεί ως πλήρης απάτη, αλλά το YouTube δεν θα επιτρέψει σε νόμιμους γιατρούς από πρώτο χέρι να μιλήσουν για αυτό που δείτε να εργάζεστε για να σώσετε ζωές στο ER.
Όλη η ιατρική και η ομιλία για την υγεία θα ελέγχονται 100% από το Google, το Facebook και το Twitter, όλες τις κακές εταιρείες που δεν έχουν τίποτα για την υγεία ή τη διατροφή.
Ακόμα και σε έναν κόσμο όπου μας λένε ότι είναι πάντα καλή ιδέα να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη για οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία και την ιατρική, η Big Tech αποφάσισε τώρα ότι θα υπαγορεύσει ποιες απόψεις επιτρέπεται να εκφράζονται στο διαδίκτυο.
Αυτό σημαίνει ότι για κάθε ασθένεια από σήμερα και μετά, η Big Tech θα υπαγορεύσει την «επιτρεπόμενη» γνώμη σχετικά με τις θεραπείες για αυτήν την ασθένεια… παρόλο που οι τεχνολογικοί γίγαντες προφανώς δεν έχουν το μονοπώλιο των γεγονότων, ούτε καμία ειδική ικανότητα στον τομέα της ανθρώπινης ιατρικής.
Αυτό είναι το βίντεο που η Big Tech δεν θέλει να δείτε. Έχουν βγει από το δρόμο τους για να το αφαιρέσουν παντού, διότι διέλυσε ολόκληρη την αφήγηση που ωθεί τις εντολές εμβολίων στην Αμερική:
Το Facebook και το Twitter έχουν απαγορεύσει ολόκληρη την πλατφόρμα του Brighteon.com για να εμποδίσουν τους χρήστες να μοιράζονται βίντεο σαν αυτό. Δεν απαγορεύουν μόνο μεμονωμένα βίντεο, αλλά απαγορεύουν ολόκληρες πλατφόρμες.
Και εδώ είναι ένα βίντεο παρακολούθησης όπου αυτοί οι γιατροί μιλούν ενάντια στην εξωφρενική λογοκρισία που τους εξαπέλυσε η Big Tech και η Big Media:
Η Big Tech, η Big Pharma και η Big Media είναι τώρα εχθρικοί μαχητές που προκαλούν ΠΟΛΕΜΟ ενάντια στην ανθρωπότητα
Προειδοποιώ την ανθρωπότητα για τα κακά της Big Pharma για πάνω από μια δεκαετία και ήμουν από τους πρώτους που 100% λογοκρίθηκαν και μαύρη λίστα από τη Big Tech καθώς προειδοποίησαν τι θα ερχόταν. Τώρα, ακόμη και γιατροί σε ολόκληρη την Αμερική ξυπνούν ακριβώς για αυτό που προειδοποιούσαν: Εάν δεν έχετε τη σωστή γνώμη που λέει η Big Tech είναι η μόνη επιτρεπόμενη αλήθεια, θα λογοκριθείτε και θα σας βγάλουν από την πλατφόρμα.
Θα «λερωθείτε» επίσης στη Βικιπαίδεια και θα δεχτείτε αδιάκοπα επιθέσεις από τα αριστερά μέσα ενημέρωσης.
Αυτό σημαίνει ότι για κάθε συζήτηση, κάθε ασθένεια και κάθε γεγονός που λαμβάνει χώρα στον κόσμο μας από σήμερα και μετά, υπάρχει μόνο μια επιτρεπόμενη άποψη που μπορεί να εκφραστεί, και είναι η άποψη που επιλέγεται από τους τρελούς, αυταρχικούς τρελούς που τρέχουν Google, Facebook, YouTube, Twitter, Vimeo, LinkedIn και άλλους ριζοσπαστικούς εξτρεμιστικούς τεχνολογικούς γίγαντες.
Σήμερα δηλώνουμε ότι όλοι οι υπάλληλοι που εργάζονται για τη Big Tech, τη Big Pharma ή τη Big Media είναι, στην πραγματικότητα, μαχητές του εχθρού, τρομοκράτες και κακόβουλοι ηθοποιοί που εμπλέκονται σε εγκληματική συνωμοσία για τη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων.
Κάθε άτομο που εργάζεται για την Google είναι συνεπής σε μαζικές δολοφονίες. Κάθε ψεύτικος «δημοσιογράφος» που προωθεί την προπαγάνδα για το CNN είναι προδοτικός εγκληματίας που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα της ανθρωπότητας. Κάθε άτομο που εργάζεται στη Big Pharma για να ωθήσει μη ασφαλή εμβόλια σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, στην πραγματικότητα, εργάζεται για να καταστρέψει ανθρώπινες ζωές και να προκαλέσει ταλαιπωρία και μαζικό θάνατο, ακόμη και αν πρέπει να δουν εκατομμύρια ανθρώπους να σκοτώνονται στη διαδικασία εκκαθάρισης στα άσεμνα τους κέρδη.
Ήρθε η ώρα να το πούμε κατευθείαν: Υπάρχει ένας πόλεμος ενάντια στην ανθρωπότητα και αυτός ο πόλεμος χρηματοδοτείται από τουλάχιστον 269 εταιρείες όπως η Google, το Netflix, η Nike, η Apple και το Amazon. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί η μαζική σφαγή δισεκατομμυρίων ανθρώπων, είτε μέσω αμβλώσεων, θανατηφόρων εμβολίων, μηχανικής πείνας ή η σκόπιμα πρόκληση κοινωνικού χάους και εμφυλίου πολέμου.
Ζούμε τώρα σε έναν κόσμο όπου οι φύλακες ειδήσεων και διαδικτυακών πληροφοριών καταστέλλουν ενεργά, κακόβουλα, σκόπιμα ιατρικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να σώσουν εκατομμύρια ζωές. Αυτό κάνει αυτές τις εταιρείες εχθρούς ενάντια στην ανθρωπότητα και έναν σαφή και παρόν κίνδυνο για το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού στον πλανήτη μας.
Για να επιβιώσει η ανθρωπότητα, η Big Tech, η Big Pharma και η Big Media πρέπει να νικήσουν και να διαλύσουν
Για να επιβιώσει η ανθρωπότητα, αυτοί οι κακοί εταιρικοί γίγαντες πρέπει να νικηθούν και να διαλύονται. Έχουμε φτάσει τώρα στο σημείο όπου το ίδιο το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού κινδυνεύει να εξαλειφθεί από αυτά τα κακά εταιρικά τέρατα που συνωμοτούν να καταστρέψουν τις οικονομίες μας, τις ελευθερίες και τη ζωή μας.
Δεν σκοπεύουν να τερματίσουν το παγκόσμιο κλείδωμα – ποτέ! – επειδή ξεκινούν ένα παγκόσμιο σύστημα αποπληθωρισμού για μαζική δολοφονία 90% των ανθρώπων που ζουν σήμερα.
Η ανθρωπότητα πρέπει να σηκωθεί και να νικήσει αυτούς τους εταιρικούς δαίμονες, διαφορετικά θα καταστραφούμε από αυτούς.
Πώς μπορούμε να επιτύχουμε την ήττα και τη διάλυση αυτών των κακών εταιρειών που τώρα αποτελούν υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα; Για αρχάριους, πρέπει να απαιτήσουμε από τους πολιτικούς μας ηγέτες να τους καταργήσουν για τις παραβιάσεις τους κατά της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί αστικών δικαιωμάτων.
O Πρόεδρος Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι είναι καιρός να αναλάβει αποφασιστική δράση εναντίον της Big Tech
Εάν το Κογκρέσο δεν φέρει δίκαιο ρόλο στη Big Tech, την οποία θα έπρεπε να είχαν κάνει χρόνια πριν, θα το κάνω μόνος μου με τις εκτελεστικές παραγγελίες. Στην Ουάσινγκτον, είναι ΟΛΟ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ εδώ και χρόνια, και οι άνθρωποι της χώρας μας είναι άρρωστοι και κουρασμένοι από αυτό!
  • Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 Ιουλίου 2020
Ωστόσο, οι εκτελεστικές παραγγελίες δεν θα είναι αρκετές. Είναι πλέον σαφές ότι επειδή η Big Tech βρίσκεται σε πόλεμο με την ανθρωπότητα, δεν θα συμμορφωθεί ποτέ εθελοντικά με νόμους ή κανόνες που περιορίζουν τη δύναμή τους να ελέγχουν όλες τις διαδικτυακές ομιλίες.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τραμπ πρέπει να απελευθερώσει τον στρατό ενάντια στη Big Tech, δηλώνοντας πρώτα ότι η Big Tech εμπλέκεται σε μια παράνομη εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, και στη συνέχεια αποστέλλει στρατιωτική αστυνομία για να συλλάβει όλους τους εταιρικούς ηγέτες και να καταλάβει τον έλεγχο αυτών των προδοτικών εταιρειών.
Ο Τραμπ πρέπει να παραγγείλει στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για να καταλάβει τα ονόματα τομέα όλων των τεχνολογικών γιγάντων: Google.com, Apple.com, Twitter.com, YouTube.com, Facebook.com, Vimeo.com και άλλα. Πρέπει να τους κλείσει τόσο διαδικτυακά όσο και εκτός σύνδεσης, ενώ το DOJ διώκει τους CEOs για προδοσία.
Η συνεχιζόμενη ύπαρξη του Google, του Facebook και άλλων τεχνολογικών γιγάντων είναι απολύτως ασυμβίβαστη με την ελεύθερη κοινωνία. Αυτές οι κακές εταιρείες έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν με μηδενικό σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου ή οποιαδήποτε αίσθηση λογικής. Λειτουργούν με κακόβουλη περιφρόνηση για τους νόμους των ΗΠΑ και το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Κακοποιούν και εκμεταλλεύονται την εξουσία τους για να διώξουν τις εκλογές, παρεμβαίνουν στην Πρώτη Τροποποίηση και σιωπούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Τώρα, σιωπούν ακόμη και τους γιατρούς επειδή δεν συμφωνούν με τη «δεύτερη γνώμη» τους.
Αυτό έχει πάει πολύ μακριά. Το Big Tech πρέπει να σταματήσει.
Και αν το Κογκρέσο δεν θα δράσει για να διαλύσει τη Big Tech, εμείς οι λαοί πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας στις πράξεις πολέμου που διεξάγονται εναντίον μας.
Έρχεται η μέρα που εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να διαλύσουμε τους τεχνολογικούς γίγαντες ή να υποδουλωθούμε από την τεχνική τυραννία
Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν και να διαλύσουν τους τεχνολογικούς γίγαντες. Πρέπει να κόψουν κάθε γραμμή οπτικών ινών που τροφοδοτεί το θηρίο Big Tech και πρέπει να συγκλίνουν σε κτίρια γραφείων Big Tech σε ολόκληρη τη χώρα και να τα αποσυναρμολογήσουν ειρηνικά, από διακομιστή σε διακομιστή, από τούβλο σε τούβλο, έως ότου αυτό το πρωτοφανές κακό εξαφανιστεί από τον κόσμο μας.
Ο «δαίμονας» της τεχνο-τυραννίας πρέπει να νικήσει, διαφορετικά κανένας από εμάς δεν θα είναι ποτέ ξανά ελεύθερος.
Πολλοί στο Κογκρέσο αρχίζουν τελικά να αντιστέκονται, αλλά μάλλον είναι πολύ αργά. Οι Ρεπουμπλικάνοι κάθονταν για τέσσερα χρόνια χωρίς να κάνουν τίποτα, ανίκανοι να κατανοήσουν πώς λειτουργεί το Διαδίκτυο και ως εκ τούτου δεν έχουν ιδέα τι σχεδιάστηκε εναντίον της Αμερικής. Όπως αναφέρει τώρα το Breitbart.com:
Ο εκπρόσωπος Paul Gosar (R-AZ) και πλήθος άλλων συντηρητικών του Σώματος θέσπισαν την Τετάρτη νομοθεσία που θα εμπόδιζε τους μεγάλους τεχνολογικούς γίγαντες να λογοκρίνουν νόμιμη πολιτική ομιλία στο Διαδίκτυο. Rep. Doug Collins (R-GA), Ralph Norman (R-SC), Lance Gooden (R-TX), Steve King (R-IA), Jim Banks (R-IN), Matt Gaetz (R-FL), Οι Ted Yoho (R-FL), Tom Tiffany (R-WI), Ron Wright (R-TX) και Gosar εισήγαγαν το νόμο περί διακοπής λογοκρισίας του 2020, ο οποίος θα ανακαλέσει το άρθρο 230 του νόμου περί ευπρέπειας για τις επικοινωνίες των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας ασυλία εάν η τεχνολογική πλατφόρμα αφαιρούσε τη νόμιμη ομιλία στην πλατφόρμα τους.
Αλλά είναι πολύ αργά. Η Google απέρριψε ήδη τις μεσοπρόθεσμες εκλογές του 2018, επιτρέποντας στους Δημοκρατικούς να καταλάβουν το Σώμα, οπότε δεν είναι δυνατή η νομοθεσία κατά της Big Tech προς το παρόν.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οποιαδήποτε πραγματική λύση πρέπει να προέλθει από τη δήλωση του Προέδρου για μια ανοιχτή εξέγερση από την Big Tech, ακολουθούμενη από στρατιωτική δράση για την κατάργηση κάθε τελευταίας εταιρείας που διεξάγει ενεργά πόλεμο εναντίον της Αμερικής και της ανθρωπότητας.
Είμαστε πολύ πέρα από το σημείο μιας πολιτικής λύσης εδώ. Τώρα, η Google και άλλοι γίγαντες της κακής τεχνολογίας πρέπει να αναγκαστούν να σταματήσουν τον πόλεμό τους ενάντια στην ανθρωπότητα.
Δεν θα σταματήσουν εθελοντικά. Και θα αγνοήσουν όλους τους νόμους. Δεν ενεργούν με καλή πίστη και πιστεύουν ότι είναι ήδη πιο ισχυροί από οποιαδήποτε κυβέρνηση στον κόσμο.
Ας δούμε πώς κάνουν ενάντια στο πυροβολικό εάν ο Τραμπ επικαλεσθεί επιτέλους το τρισδιάστατο παγκόσμιο στρώμα για αυτήν τη σύγκρουση. Στείλτε τια τανκς. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι άσκοπο.
Και για όσους από εσάς λέτε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει ποτέ να ασκεί τέτοια εξουσία εναντίον εταιρειών, αναρωτηθείτε στον εαυτό σας αυτήν την ερώτηση: Τι γίνεται με την πολύ πιο επικίνδυνη δύναμη σε όλες τις ομιλίες που τώρα εκμεταλλεύονται οι ίδιες οι εταιρείες;
Οι κακές ιδέες (όπως ο κομμουνισμός) είναι πιο επικίνδυνες από τις σφαίρες, γι ‘αυτό η Google και οι τυράννοι τεχνολογίας θέλουν τον απόλυτο έλεγχο όλων των ιδεών, του λόγου, των βίντεο, των μιμιδίων και του περιεχομένου. Πρόκειται για μια πολύ μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία σας από οποιαδήποτε κυβερνητική ενέργεια, ειδικά αν το βασικό σημείο της κυβερνητικής δράσης είναι η αποκατάσταση ισότιμων όρων ανταγωνισμού για διαδικτυακή ομιλία.
Η μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία σας σήμερα δεν είναι η Μεγάλη Κυβέρνηση, είναι η Big Tech.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

        ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      http://nikosxeiladakis.gr/h-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bbh-%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια: