Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΝΝΟΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


5/5 (12)
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τους πιο παραδοσιακούς ανά τους αιώνες εχθρούς του Ελληνισμού, σήμερα δυστυχώς πολλοί Νεοέλληνες τους θεωρούν σαν σύμμαχους μας στο περίφημο χαμένο ΝΑΤΟ και στην παραπαίουσα Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το πολιτιστικό τους επίπεδο, σφαγές αμάχων, γενοκτονίες, καταστροφές, λεηλασίες, μάστιγες του Θεού και των ανθρώπων.
Αυτοί οι ίδιοι που κατάσφαξαν τον ελληνισμό της Ανατολής, συνεργαζόμενοι βρίσκονται ξανά στο ίδιο ανθελληνικό στρατόπεδο για να χτυπήσουν με κάθε μέσο την ελληνική κυριαρχία.
Αλλά το πρόβλημα είναι πως δυστυχώς το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι γερμανοκρατούμενο και τουρκοφοβούμενο.
Αυτό το πολιτικό σύστημα έχει παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία σε συμμαχικές πολιτικές αυτοκαταστροφής μας.
Και σήμερα που αντιμετωπίζουμε σε τόσο μεγάλη έκταση την τουρκική απειλή, αυτή η Γερμανία της κυρίας Μέρκελ όχι μόνο δεν μας στηρίζει αλλά θέλει και την κεφαλή μας επί πίνακι να την προσφέρει στον αιμοδιψή δικτάτορα της άλλης πλευράς του Αιγαίου.

Σήμερα η Γερμανία ουσιαστικά κυβερνά την Ευρώπη. Τα πρώτα βήματα της για την πλήρη κυριαρχία της ήταν η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η δημιουργία δορυφορικών κρατών όπως η Σλοβενία και η Κροατία. Δημιούργησε μια σειρά κρατών στην ανατολική Ευρώπη του πρώην σοβιετικού μπλοκ όπου καλλιέργησε ένα αντιρωσικό μένος και μια διαστρέβλωση της ιστορίας, ότι δήθεν οι Ρώσοι δεν ήταν αυτοί που νίκησαν του ναζιστές αλλά οι ενωμένες συμμαχικές δυνάμεις και κυρίως τα αμερικανικά στρατεύματα.
Μετά την ένωση των δυο Γερμανιών ήρθε η διάλυση Γιουγκοσλαβίας, η διάσπαση της Τσεχοσλοβακίας, η διαφοροποίηση της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων και η πλήρη γερμανική επικράτηση στις Βαλτικές χώρες που έγιναν ουσιαστικά προτεκτοράτα της Γερμανίας και βέβαια, (εδώ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρων η άποψη), η Ελλάς, το τελευταίο θύμα του γερμανικού επεκτατισμού.
Ενώ η Ευρώπη καταρρέει από την θανατηφόρο επιδημία του Κορονοιού και η Ελλάδα κυριολεκτικά βαδίζει προς μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή, η Γερμανία εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση αδιαφορώντας αν έτσι διαλύεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η στάση αυτή προδιαγράφει και την αντιμετώπιση της Γερμανίας προς την χώρα μας έναντι της τουρκικής απειλής.
Αν δεν ανατραπεί το γερμανόφιλο ελληνικό πολιτικό καθεστώς της γνωστής οικογένειας τότε οι Ούννοι και οι Μογγόλοι θα κάνουν περίπατο στις πλαγιές της Ακρόπολης.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
wwwçnıkosxeıladakısçgr
                  http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%b3%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: