Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUPER MARKET…!!!! (βιντεο)Νέα “βόμβα”: Οι μάσκες δεν είναι αρκετές για προστασία από τον κορονοϊό


5/5 (2)
π.Δ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ…..!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ «ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ» ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,


Μετά από ερώτημα / διαμαρτυρία που έθεσα» σε επίσημες Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες το Σάββατο το απόγευμα -μετά το συμβάν στο S/M Σκλαβενίτης στο Πασαλιμάνι» για το:


«ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, η αναγκαστική χρήση μάσκας στα Super Market της Χώρας.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ -που κυκλοφορεί ήδη ευρέως σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Sites και Μ.Μ.Ε.-,


ΠΩΣ:


Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUPER MARKET, EINAI ΑΠΟΦΑΣΗ / ΕΝΤΟΛΗ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.


Μέχρι σήμερα. Ε?


Άρα, τα όποια πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί, είναι και καταχρηστικά και πρέπει να επιστραφούν στους πολίτες και τα καταστήματα.


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ, πως:


προκύπτουν και κυρώσεις προς το Κράτος και τις Υπηρεσίες, που τα επέβαλαν. από μέρους των Πολιτών.


Έχω ήδη μαγνητοφωνήσει τις ανακοινώσεις του S/M, για την ¨οδηγία», προς πάσα αποφυγή .. παρεξηγήσεων.


Καλώ, πρώτ’ απ’ όλους,


1. τους Έλληνες Αστυνομικούς, να αναζητήσουν την σχετική ανύπαρκτη απόφαση του Υ/Υ και να μην … τρέχουν -τυφλά- να συλλαμβάνουν και να επιβάλουν πρόστιμα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, διότι, διαπράττουν και οικονομικό παράπτωμα και αντιποίηση -οικονομικής- αρχής.



(θα μου πείτε τώρα, πως Βουλευτές … κάποτε, συνυπόγραφαν πολυσέλιδα κείμενα των μνημονίων, δίχως να τα διαβάζουν και είχαν το θράσος, να το ομολογήσουν και δημόσια, λες και θα χάναμε την ευκαιρία των μνημονίων !!!),


2. τον Υπουργό να αναστείλει σήμερα κιόλας το παράνομο και καταχρηστικό αυτό μέτρο και την επιβολή προστίμων.


3. τα Ελληνικά S/M, να πάψουν να εκτελούν εντολές-ανύπαρκτες, συμπαρασύροντας τους πολίτες, σε ενέργειεες -και βλαπτικές για την υγεία τους,


με το δεδόμενο, της ίδιας της ομολογίας-ανακοίνωσης του Κου Τσόδρα, πως η χρήση μάσκας, είναι «βλαπτική για την υγεία των πολιτών».


Το σχετικό video, παραμένει ακόμα στο διαδίκτυο.


4. τους Έλληνες Πολίτες, να ενημερώνονται καλύτερα και πιό υπεύθυνα, παύοντας να υπακούουν, σε εντολές από στόμα σε στόμα.


ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΑΡΘΗΚΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.


STOP ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ S/M


«Όταν αγωνίζεσαι και διεκδικείς το δίκιο σου, ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ»


Με Σεβασμό προς τον Έλληνα Συμπολίτη μου


Τζώρτζ Τσαγγαρίδης
Συγγραφέας



Τό είδα>>> ΕΔΩ
ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ, Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση ότι οι μάσκες είναι ακίνδυνες(περίμεναν τον μήνα της Παναγιάς για να επιβάλλουν τα αντίχριστα μέτρα τους πάλι – τυχαίο;)
«Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Νέα “βόμβα”: Οι μάσκες δεν είναι αρκετές για προστασία από τον κορονοϊό

Ο Δρ. Fauci λέει ότι οι άνθρωποι πρέπει “πιθανώς να χρησιμοποιούν ασπίδες ματιών” για προστασία από το COVID-19
Οι Αμερικανοί δεν φαίνεται να χειρίζονται καλά τις μάσκες για να σταματήσουν τον κορονοϊό. Τώρα, φανταστείτε εάν άλλαζαν και οι οδηγίες προς το αυστηρότερο και οι αρχές ζητουάν επίσης “προστασία των ματιών” όπως ιατρικά γυαλιά για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού…
Κατά τα φαινόμενος, ο Δρ Fauci προφανώς ετοιμάζεται να κάνει ακριβώς αυτό. Ο Άντονι Στίβεν Φάουτσι είναι Αμερικανός ιατρός που υπηρετεί ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων από το 1984. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ABC News, ο Δρ Fauci δήλωσε την Τετάρτη ότι σύντομα μπορεί να συμβουλεύει τους Αμερικανούς να φορούν «προστασία των ματιών» για να αποφύγουν τη μόλυνση από το COVID-19 καθώς οι θάνατοι ανεβαίνουν πάλι σε επίπεδα ρεκόρ.
“Εάν έχετε γυαλιά ή ασπίδα για τα μάτια, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε”, είπε ο γιατρός, προτού προσθέσει ότι δεν συνιστάται καθολικά, “αλλά αν θέλετε πραγματικά να είστε πλήρεις, πιθανότατα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αν μπορείτε”, είπε .
Σημείωσε δε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να στοχεύουν στην «προστασία όσο το δυνατόν περισσότερων βλεννογόνων επιφανειών». Προχωρώντας, ο Δρ Fauci είπε ότι η προ-εγγραφή στην τελική κλινική δοκιμή της Moderna για πιθανό εμβόλιο του COVID-19 περιλαμβάνει 19% μαύρους και 19% ισπανόφωνους συμμετέχοντες.
«Τώρα θέλουμε να το πετύχουμε αυτό και ακόμη περισσότερο» λόγω του ότι ο ιός έχει επηρεάσει δυσανάλογα τις μειονοτικές κοινότητες με χειρότερα αποτελέσματα και υψηλότερα ποσοστά θανάτου, δήλωσε ο Δρ Fauci. Τώρα, λοιπόν, οι κλινικές δοκιμές πιθανώς καθυστερούν, ώστε οι επιστήμονες να μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
ckastamonitis.com

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ: To 96.3% δεν πεθαναν απο Κορωνοιό!!!

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη Απο παντού αναδύει η Συνωμοσία κατα των πολιτών για πλήρη ελεγχο με οπλο τον Κορωνοιό και το τσιπάρισμα για μείωση πληθυσμού..Οι Παρανοικοί τύποι της μείωσης πληθυσμού ελέγχουν τις κυβερνήσεις και αυτοί ΕΚΤΕΛΟΥΝ τις εντολές τους .. Γιατροί που κόβονται απο τα πληρωμένα Μεσα Εξαπάτησης και δεν ακούγονται οι φωνές τους λένε την αλήθεια για το σχεδιο ΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ της ανθρωπότητας απο Σορος,Μπαφετ,Bill Gates και ολα αυτα τα Παρανοικα Ναζίδια που θελουν να επιβαλουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ …με αφαίρεση Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και κατάργηση του Συνταγματος…Ηδη η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ με τους ελέγχους για μάσκες και τα πρόστιμα λειτουργεί κατα του Ελληνικού λαού εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και παράνομα…Οι διοικητές υπακούν στους ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ του Εθνους και τρομοκρατούν μετα τα ΜΜΕ τους πολίτες… Κανένας απο την δηθεν Κυβέρνηση δεν υπογράφει οτι δεν θα πάθει κανεις τίποτα απο τη υποχρεωτική Μασκοφορία..Το ζητησαν βουλευτές Δικηγόροι και απλοι πολίτες… ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ O VITTORIO SGARBI ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΤΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΙΤΕΡΜΠΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΤΟ 96,3% ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ amazonios.net
www.nikosxeiladakis.gr

          http://nikosxeiladakis.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%83-%cf%83%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια: