Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Εχθρός μας, το Βερολίνο



Έχω απορίες. Παιδί είμαι, να μη ρωτάω; Πώς αλλιώς θα μάθω; Διάβασα τον φίλο Αλκιβιάδη – Κωνσταντίνο Κεφαλά.
  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
Ώστε επιχορήγηση στο ΕΛΙΑΜΕΠ; Γιατί, αγαπητέ Κυριάκο; Αφού η Τουρκία και η Γερμανία έχουν πρεσβείες εις τας Αθήνας. Άμα θέλουν τα ΜΜΕ να μάθουν τις θέσεις των Φρίτσηδων και των Μεμέτηδων, ας απευθυνθούν απευθείας στους πρέσβεις, τον Γερμαναρά, που θαυμάζει τον Αλή Πασά, όπως δήλωσε, και τον γιαλαντζί Φον Ρίμπεντροπ του Ερντογάν που μιλάει σε συνεντεύξεις για «Διεθνές Δίκαιο» χωρίς να κοκκινίζει. Γιατί να ρωτάνε τους παρακατιανούς κολαούζους και γιατί να τους πληρώνουμε κι από πάνω; Όχι και να πληρώνουμε το λόμπινγκ του Βερολίνου και της Άγκυρας. Πάει πολύ.
Οι Γερμανοί, αδέρφια, δεν είναι φίλοι μας. Ευγνωμοσύνη οφείλουμε σε εκείνους τους ρομαντικούς φοιτητές που άφησαν τη μακρινή τευτονική χώρα τους και το Μαύρο Δάσος, για να πολεμήσουν μαζί μας, όπως εκείνος ο γιγαντόσωμος Γερμανός στη Μάχη του Πέτα, που ακουμπισμένος σε εκείνον τον πλάτανο σκότωσε πλήθος Τούρκων, πριν πέσει νεκρός στη γη που θεωρούσε πνευματική του Πατρίδα, όπως κάθε πολιτισμένος άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του. Διότι υπήρξε μια εποχή που, για να θεωρηθεί αληθινά καλλιεργημένος στον Δυτικό Κόσμο κάποιος, έπρεπε να διαβάζει αρχαία ελληνικά, λατινικά, να έχει μελετήσει την αρχαία γραμματεία και Ιστορία.
Υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι στην Ευρώπη, στην Αμερική, σε όλο τον κόσμο, πνευματικές προφυλακές του Ελληνισμού, που ακόμη περιμένει να φανούμε σταθερά αντάξιοι του ανθρωποκεντρικού και αισθητικού μεγαλείου του, χωρίς σκουριασμένες κατσαρίδες για γλυπτά, χωρίς ανθελληνική «πνευματική» τάξη ξεπεσμένων ιντελιγκέντσηδων, που προμοτάρουν τον κιναιδισμό ως πρότυπο και το «άρατε πύλας» ως πολιτική στάση.
Υπάρχουν όμως και οι άλλοι Γερμανοί – πλειονότητα στην αλαζόνα και κλεπτοκρατική ελίτ της χώρας.
Αυτοί που, υποτίθεται, αγαπούν την κληρονομιά των Ελλήνων, αλλά θέλουν να απαλλαγούν από τους Ελληνες.
Η Γερμανία είναι μια σχιζοφρενής χώρα, πράγμα φυσικό, εάν σκεφτείς το παρελθόν της. Οι σίριαλ κίλερ μικροί βασανίζουν και σκοτώνουν ζώα. Οι Γερμανοί, ολόκληρα έθνη. Δύο φορές έχουν τιμωρηθεί από την Ιστορία, αλλά μυαλό δεν βάζουν.
Οι παλιοί δυσοίωνοι φίλοι και οι εγκληματικές, γενοκτονικές συμμαχίες είναι εδώ. Κάθε τόσο οι Γερμανοί επιστρέφουν στον ίδιο υπόκοσμο. Διαβάστε το βιβλίο του σπουδαίου Stefan Ihrig, «Ατατούρκ και ναζί. Δάσκαλος και μαθητές στην εφαρμογή του ολοκληρωτισμού». Θα βρείτε όλη τη βαθιά Ιστορία της γερμανοτουρκικής συμμορίας σε βάρος της ανθρωπότητας, από το 1890 ως την εποχή της ανόδου του Αδόλφου Χίτλερ, που θεωρούσε τον Κεμάλ πολιτικό του δάσκαλο. Οι Γερμανοί στον Μεσοπόλεμο παρακολουθούσαν διά του Τύπου, με απόγνωση στην αρχή, την εκστρατεία μας προς την Άγκυρα και ύστερα με ανακούφιση την καταστροφή του Μικρασιατικού Ελληνισμού και την ήττα του προδομένου Στρατού μας. Και όταν στις 10/11/1938, την επομένη της Νύχτας των Κρυστάλλων, ψόφησε ο αλκοολικός, βιαστής γυναικοπαίδων, κίναιδος και γενοκτόνος Κεμάλ, ο γερμανικός Τύπος τον πένθησε όσο κανείς.
Ο Τόμας Μαν ή ο αδερφός του -δεν το θυμάμαι- είχε πει για τη ναζιστική Γερμανία: «Πώς εμείς, ένα έθνος ποιητών, γίναμε έθνος δολοφόνων;» Η απάντηση είναι «γιατί αυτός είναι ο γερμανικός εθνικός χαρακτήρας». Είναι δολοφόνοι. Πλειοψηφούν έναντι των ποιητών. Δεν σκοτώνεις τόσα εκατομμύρια απλά γιατί πήρες εντολές, χωρίς να το κάνεις ο ίδιος κέφι, χωρίς να συμμετέχεις με την ψυχή σου. Και σε αυτό μοιάζουν με τους Τούρκους.
Οι Γενοκτονίες που διέπραξαν αμφότεροι δεν ήταν έργο μόνο του στρατού, κάποιων υπηρεσιών, μιας μειοψηφίας. Ήταν παλλαϊκό έγκλημα με τη συμμετοχή των λαών τους.
Σήμερα η πνευματική Πατρίδα του Δυτικού Πολιτισμού, εταίρος στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, η Ελλάδα, και η μικρή της αδερφή, η Κύπρος, δέχονται μια διαρκή πειρατική επίθεση. Ο Νίκος Δένδιας, που νομίζω πως έχει δώσει γερές επιτυχείς εξετάσεις με όσα έχει κάνει με τη Λιβύη, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, τη Γαλλία και τα ΗΑΕ, προσθέτοντας πολλαπλασιαστές ισχύος, έφερε στην πρόσφατη Σύνοδο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. ένα σχέδιο ψηφίσματος με κυρώσεις κατά της Άγκυρας, αφού παρουσίασε και οπτικό υλικό με τους τουρκικούς τραμπουκισμούς. Το μπλόκαραν ανερυθρίαστα ο Γερμανός ΥΠΕΞ Χάικο Μάας, ο αρμόδιος επίτροπος και υπάλληλος των Γερμανών, ο Μπορέλ, και άλλες χώρες, όπως η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Μάλτα κ.λπ. Μάλιστα, λέγεται πως ο Γερμανός ΥΠΕΞ και η Φιλιππινέζα του, ο Μπορέλ, μας πιέζουν να μην κυρώσουμε τη συμφωνία με την Αίγυπτο!
Η απάντησή μας πρέπει να έχει δύο σκέλη: πρώτον, την άμεση κύρωση της Ελληνοαιγυπτιακης Συμφωνίας και, δεύτερον, την άμεση προώθηση της υπόθεσης του γερμανικού κατοχικού δανείου και των επανορθώσεων. Θυμίζω, μάλιστα, πως για το κατοχικό δάνειο ήδη επί Χίτλερ πλήρωσαν κάποιες δόσεις! Είναι νομικά ακλόνητο, αλλά το ίδιο πιστεύω και για τις επανορθώσεις. Συνολικά μιλάμε για πάνω από 300 δισ.!
Δυστυχώς, στη χώρα έχουμε μέσα στην ψευτοελίτ αρκετούς γλείφτες των Γερμανών. Όμως, η σημερινή ιταμή στάση των Γερμανών και της ελεγχόμενης από αυτούς χρυσοκάνθαρης ευρωγραφειοκρατίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Θυμίζω, δε, κάτι άλλο: Η Γερμανία διέπραξε δύο φορές Ύβρι, το 1914 και το 1933-1945. Τιμωρήθηκε. Τη διαπράττει και πάλι, αυτή τη φορά όχι με Μεραρχίες Τεθωρακισμένων, αλλά με τον έλεγχο του χρήματος – ωστόσο, ανύπαρκτη στρατιωτικά. Θα καταλήξει στο ίδιο αποτέλεσμα.
Δεν πρέπει να ανεχθούμε αυτή την τρισάθλια στάση, η οποία μάλιστα παραβιάζει κατάφωρα την Ευρωπαϊκή Συνθήκη. Η Γερμανία προδίδει κάθε αξία πάνω στην οποία, υποτίθεται, οικοδομήθηκε η Ενωμένη Ευρώπη και συντάσσεται με τραμπούκους, γενοκτόνους και άρπαγες εναντίον χωρών-μελών, της Ελλάδας και της Κύπρου, και τολμά να μας πιέζει να προδώσουμε και οι ίδιοι τα συμφέροντά μας.
Οφείλουμε και μπορούμε να τους τρίψουμε στα μούτρα την απάντησή μας. Δεν είμαστε μόνοι μας. Και, μια και το έφερε η κουβέντα, από τους Εβραίους οι Γερμανοί έχουν ζητήσει συγγνώμη και έχουν πληρώσει πακτωλούς αποζημιώσεων – και ορθότατα. Για την πρωταρχική και κύρια συμμετοχή των οργάνων τους, όμως; πότε ζήτησαν συγγνώμη και πότε αποζημίωσαν για την οργάνωση από τον Λίμαν φον Σάντερς της Αρμενικής και Ελληνικής Γενοκτονίας, της Γενοκτονίας των χριστιανών της Μικράς Ασίας, δι’ αυτών των Αουσβιτς εν ροή, των πορειών θανάτου, και τις μαζικές σφαγές ολόκληρων χωριών και συνοικιών; Δεν είναι μόνο η Κατοχή και δεν είναι μόνο τώρα. Η γερμανοτουρκική συμμορία έδρασε και παλαιότερα. Ας τους το θυμίσουμε με ένα δυνατό διπλωματικό χαστούκι.
*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr             https://www.newsbreak.gr/apopseis/120817/echthros-mas-to-verolino/

Δεν υπάρχουν σχόλια: