Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

«Μacedonia 2025»... Τεράστια πρόκληση από τους Σκοπιανούς παρουσία Προέδρου και Πρωθυπουργού με Διεθνές Συνέδριο που ξεφδτιλίζει ακόμη και τη προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

 


Έχουν τσαλαπατήσει ακόμη και την Συμφωνία των Πρεσπών που τους; δίνει σχεδόν τα πάντα, γιατί απλά τα θέλουν ΟΛΑ και κανείς στην Ελλάδα δεν α...




Έχουν τσαλαπατήσει ακόμη και την Συμφωνία των Πρεσπών που τους; δίνει σχεδόν τα πάντα, γιατί απλά τα θέλουν ΟΛΑ και κανείς στην Ελλάδα δεν αντιδρά, για αυτά που κάνουν οι Σλάβοι των Σκοπίων ακολουθώντας την προαιώνια γραμμή για την απόσπαση της Μακεδονίας από τον εθνικό κορμό. 

Και φυσικά μόνο ο "Στόχος" ασχολείται αφού οι υπόλοιποι "Πατριώτες" είναι απορροφημένοι από τον αγώνα για την προσωπική τους σωτηρία και τα ψηφαλάκια...




Χωρίς μάσκες, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, παραχαράσσοντας παντελώς όχι μόνο την ιστορία, όχι μόνο το χθές, αλλά και το σήμερα! Για να χτίσουν, όπως γράφουν, ένα "ΔΥΝΑΤΟ ΕΘΝΟΣ"!

Τα Σκόπια έστησαν πανηγυρικά το Διεθνές Συνέδριο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2025" στις 26 και 27 Απριλίου 2023, παρουσία του Προέδρου Πενταρόφσκι και του Πρωθυπουργού Κοβατσέφκσι.

Η αρχική ιδέα δημιουργίας μιας "Μακεδονικής διεθνούς δεξαμενής σκέψης και πράξης" ξεκίνησε το δειλά το 2007 από Σκοπιανούς του Καναδά, που μετά την "Συμφωνία των Πρεσπών" αναθάρρησαν και προσπαθούν μαζί με πολλούς ξένους θιασώτες, να ισχυροποιήσουν τώρα παγκοσμίως τα Σκόπια, καταρτώντας "το στρατηγικό σχέδιο 2021 - 2025", το οποίο ονομάζουν προκλητικά "MACEDONIA 2025"!

Κύριος στόχος, με την συγκέντρωση κεφαλαίων, επηρεασμό πολιτικών, εκπαίδευση στελεχών και ποδηγέτηση ηγετών, είναι η κάθετη διεθνής αναβάθμιση των Σκοπίων σε ρόλο πρωταγωνιστικού παίκτη των Βαλκανίων και αύριο της Ε.Ε., με την ταυτόχρονη παγκόσμια καθιέρωση του "Μακεδονία" και των "Μακεδόνων" σαν προνομιακών συνομιλητών πολυεθνικών επιχειρήσεων και ξένων ηγετών!

Η αλματώδης ανάπτυξη στην οποία στοχεύουν, θα ανοίξει την όρεξη για διέξοδο στο Αιγαίο, με την γνωστή παλαιά συνταγή, αρπαγής και του εδάφους της Μακεδονίας της μίας και μόνης, καθώς ανέκαθεν αυτός ήταν ο στόχος του πρότερου σφετερισμού του ονόματος!

Και στην Ελλάδα, ΚΑΝΕΙΣ, δεν νοιάζεται, ούτε ο «χώρος» που ασχολείται μόνο με τις εκλογές…                  https://www.stoxos.gr/2023/05/acedonia-2025.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: