Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Κυριάκος Βελόπουλος: “Φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες «αδειάζουν» τις αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές;”


Τον κόδωνα κινδύνου ενεργοποίησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος εξέφρασε μέσω Χ  έντονες ανησυχίες για περεταίρω “ανάμηξη” της Ελλάδας στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έγραψε με ερωτηματική έκφραση σε ανάρτηση ότι φορτηγά μεγάλης χωρητικότητας και με ουκρανικές πινακίδες φημίζεται ότι περισυλλέγουν πολεμικό υλικό στις Κεχριές Κορίνθου.

Ο ίδιος προσωπικά είπε ότι θα θήξει το θέμα στην βουλή για την επιβεβαίωση των πληροφοριών

ΈΚΤΑΚΤΟ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ!Όσο πάει χοντραίνει η υπόθεση και γίνεται όλο πιο επικίνδυνη εάν ισχύουν όλα αυτά! Θα φέρουμε το θέμα στη βουλή!Φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες «αδειάζουν» τις αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές; Πάνω από 17 φορτηγά σε μια μέρα;
Φορτηγά, μεγάλης χωρητικότητας, με ουκρανικές πινακίδες παίρνουν από εκεί υλικό.Μόνο την Δευτέρα στις 15 Ιανουαρίου τα φορτηγά αυτά με τις ουκρανικές πινακίδες ήταν πάνω από 17, ξεκινώντας τη μεταφορά από το πρωί έως και τις μεσημεριανές ώρες;Η μεταφορά συνεχίστηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες, και τις επόμενες ημέρες;ΕΑΝ ΙΣΧΎΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΊΑ! #Μητσοτακης . #βελοπουλος”

Αν επαληθευθεί αυτή η πληροφορία, η θέση της Ελλάδας, τόσο στην διεθνή διπλωματία όσο και στο θέμα της οικονομίας και ακρίβειας, μπορεί να γίνει ακόμα πιο δυσμενής.      https://voicenews.gr/kyriakos-velopoulos-fortiga-me-oukranikes-pinakides-adeiazoun-tis-apothikes-pyromachikon-stis-kechries/

Δεν υπάρχουν σχόλια: