Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Συνεργασία της ελληνικής S.A.S. με την ινδική Garuda σε drones!


   Σε μια εξέλιξη ορόσημο στην αεροδιαστημική βιομηχανία, η Spirit Aeronautical Systems S.A. (S.A.S), πολύ γνωστός Έλληνας κατασκευαστής πο...

  



Σε μια εξέλιξη ορόσημο στην αεροδιαστημική βιομηχανία, η Spirit Aeronautical Systems S.A. (S.A.S), πολύ γνωστός Έλληνας κατασκευαστής που ειδικεύεται σε πολυκόπτερα και σταθερών πτερύγων drones – στρατιωτικών εφαρμογών κυρίως- και η Garuda Aerospace S.A., μια Ινδική εταιρεία κατασκευής drones για πολιτικές εφαρμογές, έχουν συνάψει στρατηγική συνεργασία μέσω συνυπογραφής δύο συμβολαίων αμοιβαίας συνεργασίας.



Αυτή η συνεργασία πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της κατασκευής και διανομής drone τόσο στην αγορά της Ινδίας και της ευρύτερης περιοχής επιρροής της όσο και στην Ελλάδα/Ευρώπη / Αφρική, αλλά και της παροχής υπηρεσιών, συγκεντρώνοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα και την τεχνογνωσία και των δύο εταιρειών. Οι βασικοί στόχοι αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνουν τη διεύρυνση των αγορών, την προώθηση της καινοτομίας και τη διευκόλυνση της ανταλλαγής τεχνολογίας, εμπειρίας και βέλτιστων πρακτικών.
Βασικά σημεία της αρχικής συνεργασίας

Συμφωνία μεταπωλητή: Οι εταιρείες έχουν δεσμευτεί να ενεργούν ως μεταπωλητές η μία για τα προϊόντα της άλλης, ενισχύοντας την παρουσία τους σε διάφορες αγορές. Αυτή η στρατηγική κίνηση αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα την είσοδο των προϊόντων της κάθε Εταιρείας σε νέες αγορές, αξιοποιώντας τα δυνατά σημεία του χαρτοφυλακίου προϊόντων της κάθε μίας απ’ αυτές.



Μεταφορά τεχνολογίας: Η Spirit Aeronautical Systems S.A. και η Garuda Aerospace S.A. αναγνωρίζουν τη σημασία της τεχνολογικής προόδου στην ταχέως εξελισσόμενη βιομηχανία των drone. Και οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να ανταλλάξουν και να μεταφέρουν εεργά τεχνολογίες αιχμής, διευκολύνοντας την ανάπτυξη προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.

Κοινή χρήση εμπειριών: Με κοινή δέσμευση για αριστεία, και οι δύο εταιρείες θα συμμετάσχουν σε μια ισχυρή ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών. Αυτή η συλλογική προσέγγιση στοχεύει στην εξύψωση των συνολικών βιομηχανικών προτύπων συνδυάζοντας τον πλούτο γνώσεων που έχει συσσωρεύσει η Spirit Aeronautical Systems S.A. στην κατασκευή οπλισμένων drones και η τεχνογνωσία της Garuda Aerospace S.A. σε εφαρμογές πολιτικών drone.

Διασφάλιση ποιότητας: Αναγνωρίζοντας τη σημασία της διατήρησης του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας στα προϊόντα τους, και οι δύο εταιρείες είναι ακλόνητες στη δέσμευσή τους να προσφέρουν ανώτερα, αξιόπιστα και τεχνολογικά προηγμένα drones στους πελάτες τους. Αυτή η αφοσίωση στη διασφάλιση ποιότητας αναμένεται να θέσει νέα σημεία αναφοράς στον κλάδο.         https://www.stoxos.gr/2024/01/sas-garuda-drones.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: