Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Φωτογραφίες του χρήστη Δράσις Κες Εφαεφπ


ΔΗΣΑΚΕΛική σύμπλευση τρωγοπίνοντας με τον Αττιλάρχη

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης Χριστόφια, πέρα από τις δικοινοτικές συνομιλίες, έχουν γίνει της μόδας και τα δικοινοτικά τραπεζώματα, τόσο στις ελεύθερες περιοχές όσο και στην κατεχόμενη γη μας. Η μανία του Δημήτρη Χριστόφια για δια-λύση του Κυπριακού, έχει εξελιχθεί σε ψύχωση και η επαναπροσέγγιση με τους "αδελφούς" του σε έμμονη ιδέα.

Είχαμε μάθει σε δικοινοτικές συναυλίες από τις κομματικές νεολαίες, επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία και άφθονο χρήμα από ιμπεριαλιστικά κέντρα για την προώθηση της Διζωνικής δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Τον τελευταίο χρόνο όμως είδαμε τους πολιτικούς ηγέτες αυτού του τόπου να επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου αγώνα τραπεζώματος με τον εγκάθετο της Άγκυρας.

Την αρχή έκανε ο "ευέλικτος" Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, που εδώ και τέσσερα χρόνια αυτό-υποβιβάζεται από πρόεδρος, διεθνώς αναγνωρισμένου Κράτους, σε κοινοτάρχη, όπου στις 5 Ιανουαρίου παρέθεσε δείπνο από κοινού(!) με τον πολιτικό αττιλάρχη στα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών. Η ενέργεια αυτή οδηγεί στην καλλιέργεια της ιδέας ότι στο νησί ήδη υπάρχουν και λειτουργούν δύο ξεχωριστά Κράτη, νομιμοποιώντας έτσι τα τετελεσμένα της τούρκικης εισβολής του 1974.

Την δόξα του Προέδρου Χριστόφια έτρεξε να κλέψει ο υπέρμαχος του "ΝΑΙ" -που προβάρει και το προεδρικό κοστούμι- Νίκος Ανα(ν)στασιάδης, ο οποίος δεξιώθηκε τον αττιλάρχη, Ντερβίς Έρογλου στην οικία του στην Λεμεσό, στις 8 Ιανουαρίου. Μια κίνηση από τον επίδοξο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, που αποκαλύπτει για άλλη μια φορά τα φιλοδιζωνικά-φιλοτουρκικά του αισθήματα.

Καθόλου τυχαία δεν πρέπει να θεωρούνται τα δικοινοτικά γλέντια, αφού πίσω από αυτά είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει καλοστημένο σχέδιο για την προώθηση και την εδραίωση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας στις συνειδήσεις των Ελλήνων της Κύπρου. Με έμμεσο τρόπο μας προετοιμάζουν για ένα νέο σχέδιο τουρκοποίησης του νησιού που σύντομα θα παρουσιαστεί στον λαό ως η «τελευταία ευκαιρία» για λύση.

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. καταγγέλλει την συνεχιζόμενη πολιτική των γενναιόδωρων υποχωρήσεων. Καταδικάζουμε την προσπάθεια εξαπάτησης του Κυπριακού Ελληνισμού για την πλήρη τουρκοποίηση του νησιού μέσα από την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε δικοινοτικά πανηγύρια με τους κατακτητές της γης μας. Δεν μπορεί να υπάρξει ειρηνική συμβίωση χωρίς οι εκτοπισθέντες και πρόσφυγες να επιστρέψουν στα σπίτια τους και εξακριβωθεί η τύχη των αγνοουμένων μας. Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε εμπόδιο στις ιμπεριαλιστικές ορέξεις και στους ντόπιους σύμμαχους τους.


ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ,
ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: