Κυριακή 20 Μαΐου 2012

TA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ! ! ! ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΠΑΤΗΣΤΕ       ΕΔΩ
Αγαπητοι φιλοι,
Αφορμη γι 'αυτη μου την αναλυση σταθηκε η προσφατη εκπληρωση της προφητειας περι ακυβερνησιας,
δηλαδη "θα εχετε κυβερνηση αλλα θα ειναι σαν να μην εχετε" η οποια εκπληρωθηκε προχτες με την ορκομωσια της υπηρεσιακης κυβερνησης.
Επειδη ολοι μας ειμαστε δυσπιστοι και αρνητικοι και εχουμε αμφιβολιες θα κανω μια ανασκοπηση για να δουμε τι εχει γινει μεχρι τωρα τους τελευταιους μηνες.
1) Θα σας επιβαλλουν μεγαλο και .....
δυσβασταχτο φορο-----Πραγματοποιηθηκε



2)Πολιτειακη Ανωμαλια------Πραγματοποιηθηκε


3)Θα εχετε κυβερνηση αλλα θα ειναι σαν να μην εχετε-------Πραγματοποιθηκε


Τωρα το επομενο βημα ειναι να τραβηχτει το κεφαλαιο δηλαδη να αποσυρθει το Ευρω,
παρολο που φανταζει απιθανο ηδη συζητιεται εντονα και το αναμενουμε.
Μολις αποσυρθει το κεφαλαιο θα γινει σταση πληρωμων και θα απολυθουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι,
τοτε ο κοσμος θα βγει στους δρομους και θα κυνηγησει τους πολιτικους.


Σε αυτην τη αναμπουμπουλα οι Τουρκοι θα κανουν ενα επεισοδιο,θα καταλαβουν ενα νησακι ,
ολα θα γινουν τοσο γρηγορα,που δεν θα προλαβουν ουτε στρατιωτες να μας παρουν,για να εκπληρωθει η αντιστοιχη προφητεια του Κοσμα του Αιτωλου,και συνεχιζουμε ,οι Ρωσοι θα τους δωσουν διορια μεχρι τα ξημερωματα να αποσυρθουν αλλα αυτοι θα συνεχισουν και στα εξιμιλια οι Ρωσοι θα τους καταστρεψουν για να εκπληρωθει και αυτη η προφητεια .
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα οι Ρωσοι θα κρατησουν την Πολη 4 με 5 μηνες ωσπου να μαζευτει το ΝΑΤΟ και οι συμμαχοι του και να επιτεθουν ,περνωντας τα στρατευματα τους μεσω Ηγουμενιτσας και Εγναντιας Οδου(την προεφητευσε και αυτην ο Κοσμας ο Αιτωλος)προς την Πολη.
Στην Πολη θα τους μαζεψει η Θεια Δικη και θα σφαζονται τρεις μερες ,οπου την τριτη ημερα θα εμφανιστει Αγγελος εξ ουρανου ,ορατος δηλαδη,αισθητος,και θα σταματησει την μαχη και θα δειξει με το χερι του τον Δικαιο ΙΩΑΝΝΗ και θα τον χρισει αρχηγο της Νεας Ελλαδας.
Αυτη η ημερα κατα τη δικη μου εκτιμηση και επειτα απο χρονια μελετων και συζητησεων ειναι η 21 /12/12 που εχει γινει πολυς λογος για καταστροφες καιγια το τελος του κοσμου.
Αυτη η ημερομηνια ειναι η αρχη της Νεας Πνευματικοτητας και στροφη του κοσμου προς το Χριστιανισμο.
Τοτε η γη θα βγαλει τα πλουτη της(μιλαει για την Ελληνικη γη και για πλουτη της ,πετρελαιο,φυσικο αεριο κ.λ.π)και ο φτωχος θα γινει ζαμπλουτος.Αυτο θα κρατησει γυρω στα 50 χρονια κατα τους Πατερες και μετα θα ερθει ο Αρμαγγεδων και ο Αντιχριστος και η Δευτερα Παρουσια.


Κοντολογης, τα γεγονοτα εχουν δρομολογηθει και συντομα θα εχουμε τις επομενες εξελιξεις και πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι
ψυχολογικα και σωματικα για να ανταπεξελθουμε τις δυσκολες ωρες.


Για αυτους που δεν θελουν να πιστεψουν αυτα που αναλυω επισυναπτω μερικες απο τις πηγες μου ,
γιατι αυτα που περιγραφω δεν ειναι δικα μου,εγω ειμαι ενας απλος μεταφορεας των λογων σοφων και αγιων ανθρωπων.                                                                                                ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: