Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Εξακολουθούν οι κρετίνοι των ΜΜ”Ε” να μιλούν για “17χρονο” Αφγανό! > Οχετός γελοιότητας από τους επικίνδυνους ανθρώπους που παριστάνουν τους λειτουργούς της ενημέρωσης


Οχετός γελοιότητας από τους επικίνδυνους ανθρώπους που παριστάνουν τους λειτουργούς της ενημέρωσης. Εξακολουθούν να παρουσιάζουν ως “ανήλικο Αφγανό” τον δολοφόνο του Θανάση Λαζανά, όταν όλοι γνωρίζουν ότι μόνο 17χρονος δεν είναι, ενώ και το “Αφγανός” εξετάζεται. Όλοι αυτοί οι ισλαμοφασίστες (δεν μιλάμε για τους πρόσφυγες με τις οικογένειες τους), οι μαντράχαλοι που έρχονται ως στρατός κατοχής και σφάζουν Έλληνες και Ελληνίδες για την πλάκα τους, προμηθεύονται με πλαστα χαρτιά ως Αφγανοί, Παλαιστίνιοι και Ιρακινοί, ακριβώς για να γλιτώνουν την απέλαση, αφού προέρχονται δήθεν από εμπόλεμες ζώνες.
Όσοι δε είναι μέχρι 30 ετών και συλλαμβάνονται για εγκλήματα, δηλώνουν 17χρονοι για να δικαστούν ως ανήλικοι, ενώ κανείς δεν μπαίνει στην διαδικασία να το διαψεύσει! Μιλάμε για στυγνή υπόθαλψη εγκληματία με την συνενοχή των ΜΜ”Ε”.

Θυμάστε το περιβόητο σκισμένο Κοράνι του Ιρακινού που αποδείχτηκε Σύρος εγκληματίας και τις κραυγές των Καμπουράκηδων και λοιπών ακόλουθων του ΓΑΠ; Ναι, αυτούς που χρησιμοποιούσαν τους ισλαμοφασίστες για να ρίξουν την Ελλάδα του “κακού Καραμανλή” σε επίπεδο Failed State ώστε να την σώσει ο ΓΑΠ με το ΔΝΤ; Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, είναι οι ίδιοι που σήμερα κουνούν το δάχτυλο στον Τσίπρα!

Ποιός θυμάται τον Παπανδρέου;

Το κοράνι ως περιτύλιγμα πρέζας, οι βιαστές, οι δουλέμποροι και τα …ομόλογα!

Μέλος συμμορίας και πλαστογράφος ο “πατημένος κοράνης”                                                 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: