Τρίτη 22 Μαΐου 2012

απατη ΔΝΤ

"Λεφτά υπάρχουν" κι υπάρχουν για όλους... και για αυτούς που θα κάνουν τη βρωμοδουλειά και για τους τσιλιαδόρους που στις 6/5/10 κάθησαν σαν κότες και νομιμοποποίησαν με την παρουσία τους την κοινοβουλευτική παρωδία.

Για αυτό 20 μέρες μετά το μνημόνιο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΛΑΟΣ υπερψήφισαν τον νόμο 3849/10 που αποτελεί τροποποίηση του 3213/03 καταργώντας απ' αυτόν τα άρθρα από 4-7 που προβλέπουν:
άρθρο 4 τις ποινικές κυρώσεις
άρθρο 5 την ποινική διαδικασία
άρθρο 6 τον καταλογισμό ποσών που αντιστοιχούν σε παράνομα οφέλη
άρθρο 7 τους περιορισμούς που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π)

Ο νόμος 3849 με αυτήν την εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο καταργούνται.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον. Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια. Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει. Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται.
Για αυτό έκαναν πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ έναν υπάλληλο του ΔΝΤ. Για αυτό δέχτηκε να υπαγορευθεί έξωθεν το έλλειμμα. Για αυτό όλο αυτό το διάστημα ένω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ κατήγγειλαν παρανομίες κι ατασθαλίες από μέρους του προέδρου και ειδοποιούσαν για την αξιοπιστία του ελλείμματος με υπομνήματα σε υπουργό οικονομίας, σε πρωθυπουργό σε πρόεδρο δημοκρατίας, σε κόμματα της βουλής και ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ! Πάνω σ' αυτό το προϊόν απάτης πάτησαν για την υπαγωγή της χώρας στα νύχια των τοκογλύφων, πάνω σ' αυτό πάτησαν για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης.

Για αυτό καταψήφισαν την πρόταση λογιστικού ελέγχου επί του χρέους.
Τι να αποδείξει ο λογιστικός έλεγχος; ότι το συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ δεν έχει υπογράψει την "επίσημη" ανακοίνωση του ελλείμματος του 15,4%;
Ότι το ποσοστό αυτό είναι προϊόν απάτης; Ότι ο πρόεδρος της eutostat είναι ένας απατεώνας που με δόλιο τρόπο έκανε μαγείρεμα στατιστικων στοιχείων προκειμένου να στρώσει το δρόμο για τη λεηλασία και τη δολοφονία ενός έθνους;

Για αυτό δεν αναφέρει κανείς τίποτα για τη ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που είναι η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ και η πηγή του μνημονίου και ΟΛΩΝ των μέτρων και των ξεπουλημάτων και απλώς λένε ανέξοδες μπουρδολογίες περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, που είναι ανέφικτο αλλά και απαράδεκτο να μας ζητούν ψήφο υποσχόμενοι ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (γιατί αυτό είναι το μνημόνιο).
Τη δανειακή την αφήνουν επίτηδες στο σκοτάδι, την προστατεύουν με ένα πέπλο σιωπής
γιατί πάνω σ' αυτό το πήλινο πόδι στέκεται το τέρας του χρέους, το άλλο πήλινο πόδι είναι
το ψεύτικο έλλειμμα.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. Ή ΤΗ ΔΕΧΕΣΑΙ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΚΗΡΥΤΤΕΙΣ! Το μνημόνιο καταγγέλεται μονομερώς απο τη βουλή.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ χρειάζεται προσφυγή στο πολυμελές πρωτοδικείο γιατί έχει δύο ντε φάκτο όρους ακυρότητας 1) Δεν έχει κυρωθεί από τη βουλή 2) καταλύει το κράτος.
Επιπλέον καταπατά το διεθνές δίκαιο που βασίζεται στην ακεραιότητα και ανεξαρτησία των κρατών και τέλος είναι άχρηστη γιατί βασίσθηκε σε προϊόν νοθείας.

Γιατί τσίμπησαν 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τους τοκογλύφους και τα έχουν μοιραστεί όλοι οι χρεωκοπημενοι κηφήνες του πολιτικού συστήματος!
Κι ίσως και κάποιοι συνταγματολόγοι από τους αντιδρώντες και καταγγέλοντες που τελικά να είναι τα συντεταγμενα όργανα του συστήματος για να αποπροσανατολίσουν την αντίδραση και να την τραβήξουν μακρυά από τον πραγματικό στόχο. Είναι αυτοί που κατέφυγαν στο ΣΤΕ για τους όρους του μνημονίου (η δανειακή τζίζζζζζ....δεν την πειράζουμε, μόνο ό,τι είναι αναποτελεσματικό και ανώδυνο για τους τοκογλύφους ) και προτείνουν να καταγγείλουμε το μνημόνιο (τόσο ξεφτίλες) στη Χάγη!!

Πώς σας φαίνονται υπό το φώς των παραπάνω οι δηλώσεις Σαμαρά "το κράτος έχει συνέχεια" "υπάρχει φιλότιμο" "χρωστάμε" "ναι θα κάνουμε θυσίες" "θα σεβαστώ τις υπογραφές που έχουν μπεί" και η ανύπαρκτη αντιπολίτευση; τι δηλώνουν;;; τά πιασε ή
όχι;
ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: