Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΩΡΑ .....ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !!!!


ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Tα "οφέλη" της coca-cola
Tα πρώτα 10 λεπτά : 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας .Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης .Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό απότην υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικόοξύ , που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει νακρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας .20 λεπτά : Τοζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης .. Τοσυκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέπονταςόση ζάχαρη μπορεί σε λίπος ( και υπάρχει πολύζάχαρη αυτή τη στιγμή ) .
40 λεπτά :
Η απορρόφησηκαφεΐνης έχει ολοκληρωθεί . Οι κόρες σαςδιαστέλλονται , η πίεση του αίματος αυξάνεται καιτο συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα .Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουναποτρέποντας την υπνηλία .
45
λεπτά :Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγήντοπαμίνης , ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησηςστον εγκέφαλό σας . Είναι ο ίδιος τρόπος πουλειτουργεί και η ηρωίνη .
60 λεπτά :
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει τοασβέστιο , το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στοέντερό σας , παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στομεταβολισμό . Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσειςτης ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιώνπου αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή τουασβεστίου .
70 λεπτά :
  
 
Οι  διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουνπαιχνίδι ( σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε ) .Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένοασβέστιο , μαγνήσιο και ψευδάργυρο πουδιαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας , καθώςεπίσης το νάτριο , τον ηλεκτρολύτη και τονερό .....
80 λεπτά :
Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σαςπεθαίνει , αρχίσετε θ ' να έχετε στέρηση ζάχαρης .Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι .Έχετε επίσης τώρα , κυριολεκτικά , κατουρήσει όλοτο νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τιςπολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θαμπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για ναενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυράκόκκαλα και δόντια .
Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας « ΒΟΗΘΟΥΝ »

Μπορείς
να καθαρίσεις μια τουλέτα : Καταβρέξτεμε ένα κουτάκι Coca -Cola την λεκάνη τηςτουλέτας . 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα .Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τιςχρωστικές κιλήδες από τιςπορσελάνες .
Μπορείτε
να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτήρατου αυτοκινήτου σας :Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο ,βουτηγμένο στην Coca- Cola .
Καθαρίστε
τους πόλους της μπαταρία του αυτοκίνητου από τηνδιάβρωση :Ρίξτε πάνω ένα κουτάκι Coca -Colaστους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετετην διάβρωση .....
Ησκουριά φεύγει με την πρώτη : Απλώστε ένα πανίβουτηγμένο στην Coca -Cola στη σκουριά για λίγοχρονικό διάστημα .
Μπορείτε
να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα :Ρίξτε ένα κουτάκι Cokeπάνω στον λεκε από γράσσο , μαζί μεαπορρυπαντικό , και τρίψτε το κυκλικά . ΗCoca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ολεκές .
Μπορεί
επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας !Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε ! Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας .αυτό Και πληρώνουμε γι ' ! Σωστά ;
Πληροφοριακά :
Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών , π.χ. Οπτάνθρακα &Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναιαρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα ! Τοσώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου !στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικίααρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα απότα ούρα μας , εξαρτώμενο όμως πάντα από τηνοξύτητα του φαγητού που λαμβάνει . Το διαλυμένοασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες , τα αιμοφόρααγγεία , το δέρμα , τους ιστούς και τα διάφοραόργανα , στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργίατης πέτρας στα νεφρά .
Τα αναψυκτικά δεν
έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία ( σε αντίθεση μετις βιταμίνες και το φυσικό νερό ) . Έχουνπερισσότερη ζάχαρη , υψηλότερη οξύτητα καιχρωστικά . Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουνένα αναψυκτικό μετά από κάθεγεύμα .Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο ?
Το αντίκτυπο ;
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία τηςχώνευσης των ενζύμων . Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να τονίσω δημιουργεί στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό .. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται . Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία , αέρια , αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά , τα οποία απορροφούνται από τα έντερα , όπου κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ ' διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα . Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών .
Μερικά παραδείγματα :
Πριν μερικούς μήνες , έγινε ένας διαγωνισμός στοπανεπιστήμιο Delhi « Ποιος θα πιεί ! τηνπερισσότερη Coke ; " Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλιακαι πέθανε επί τόπου από την υπερβολικήδόση « μελανικής διοξύνης » στο αίμα του και μηεπαρκής οξυγονώσεως . Από τότε , ο πρύτανηςαπαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα τουπανεπιστημίου .
Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε ! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας .Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει !                                 
Θερμή παράκληση προς όλους :
Στείλτε αυτό το
μήνυμα σε όλους τους φίλους σας έτσι ώστε νααυξήσουμε την ενημέρωση για το ! τι είναι τελικάτα αναψυκτικά !

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ - ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

   
ATT00001ATT00001

Δεν υπάρχουν σχόλια: