ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Με την Αγία Βαρβάρα «ανά χείρας» όργωσε Θράκη & Έβρο ο Α/ΓΕΕΘΑ! (φώτο)Με την Αγία Βαρβάρα  Προστάτιδα του Όπλου του Πυροβολικού (από όπου και προέρχεται), «ανά χείρας» όργωσε τη Θράκη, Μακεδονία αλλά  και μισή Ελλάδα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας   Στρατηγός  Μιχαήλ Κωσταράκος αποχαιρετώντας Σχηματισμούς ,Μονάδες  Στελέχη και τους Οπλίτες  μας …Φτάνοντας στην Εσχατιά της Ελλάδος !
Μπορεί να τοποθετείς από το ΚΥΣΕΑ Αρχηγός αλλά η πλέον  σημαδιακή ημέρα είναι η ημέρα που θα φεύγεις,η ημέρα που θα γράφεις με την τελευταία πράξη την υστεροφημία σου !
Αλλά και αυτοί που καθημερινά πολεμούν στους Ουρανούς τον Οθωμανό  έσπευσαν να το υιοθετήσουν στης Στολή τους τον Προστάτη τους αλλά και Τιμωρό (φώτο) ,κόντρα σε όσους πίστευαν  ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κατά κάποιοι τρόπο αποκοπεί από την Θρησκεία μας !
Για τον Έλληνα Πολεμιστή ο Προστάτη του Όπλου είναι αυτός που τον Προστατεύει ,είναι αυτός που τον Παρηγορεί ,είναι ακόμη και αυτός που εξομολογηθεί το φόβο του ,είναι αυτός που θα του ζητήσει να προστατεύσει το Έθνος των Ελλήνων !
ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/tin-agia-varvara-ana-chiras-orgose-ton-evro-o-ageetha-foto/


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: