ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Πως αντιδρούν οι αριστεροί όταν ρωτούνται εάν θα έπαιρναν σπίτι τους έναν παράνομο μετανάστη (video)
Οι αριστεροί / λίμπεραλς είναι ίδιοι παντού. Αυτοπροβάλλονται ότι είναι «ευαίσθητοι» και πρωταθλητές της συμπόνιας, αλλά η συμπεριφορά τους πάντα προδίδει αναπόφευκτα τη ρητορική τους.
Ο ρεπόρτερ του CNS News Dan Joseph πρόσφατα επισκέφτηκε την Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μια μεγάλη λίμπεραλ περιοχή που βρίσκεται λίγο έξω από το DC, για να «ανακαλύψει πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για το ενδεχόμενο να μεταφερθούν με λεωφορείο στην πόλη τους ανήλικοι παράνομοι μετανάστες». Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λίμπεραλς με τους οποίους μίλησε ο Dan υποστήριξαν με την υπογραφή τους, τον ερχομό με λεωφορεία στην πόλη τους παράνομων μεταναστών, απέφυγαν όμως να υπογράψουν οποιαδήποτε αναφορά ή συναίνεση στο να στεγάσουν οι ίδιοι στο σπίτι τους λαθρομετανάστες:
«Προφανώς, η ιδέα του να έρθουν αυτά τα παιδιά στην όμορφη Βόρεια Βιρτζίνια φαίνονταν ωραία - θεωρητικά - για πολλούς από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα. Και για αυτό υπέγραψαν με προθυμία την σχετική δήλωση. Το χέρι τους όμως δεν κινήθηκε, όταν τους ζήτησα να υπογράψουν μια δεύτερη δήλωση στην οποία θα συμφωνούσαν να πάρουν οι ίδιοι στο σπίτι τους παράνομους μετανάστες. Όταν δηλαδή ζήτησα από αυτούς τους πολίτες να κάνουν κάτι περισσότερο για να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος, η συμπάθεια τους φάνηκε να εξατμίζεται γρήγορα».
ΚΟ: Το έχω ξαναπεί. Στο καυτό ζήτημα του «μεταναστευτικού» (που είναι θέμα επιβίωσης πλέον), η μάχη που διεξάγεται κατά της νεοταξικής πολιτικής (ανοιχτά σύνορα - πολτοποίηση λαών - αλλοίωση πληθυσμών) και του οργελιανού newspeak (βλ. όποιος λέει την λέξη 'λαθρομετανάστης' είναι «ρατσιστής») απαιτεί έξυπνους χειρισμούς μέχρι και «happenings» και όχι απλώς συνθήματα και κραυγές. Οι αλαζόνες υποκριτές που κόπτονται για τους «μετανάστες» αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, πρέπει να αποκαλυφθούν στα μάτια του κόσμου.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή                                
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: