Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας του American Hellenic Institute Foundation στο Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR και την 71 Α/Μ ΤΑΞ


Επίσκεψη Αντιπροσωπείας του American Hellenic Institute Foundation στο Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR και την 71 Α/Μ ΤΑΞ
Τη Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, αντιπροσωπεία ομογενών φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute Foundation), κ. Νικόλαο Λαρυγγάκη, πραγματοποίησε ολοήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδίου στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Αρχικά, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την έδρα της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» στη Ν. Σάντα Κιλκίς, όπου την υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγος κ. Ηλίας Λεοντάρης, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος κ. Αντώνιος Νομικός και ο Διοικητής της 71 Α/Μ ΤΑΞ, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Χιονής. Πραγματοποιήθηκε σύντομη ενημέρωση για το έργο της Ταξιαρχίας και στη συνέχεια επίδειξη των οπλικών συστημάτων και δυνατοτήτων της.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο της Βεργίνας και στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την έδρα του NRDC-GR στο Στρδο «ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ» στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε παρουσίαση της αποστολής και του έργου του Στρατηγείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: