Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο συντάκτης του πορίσματος Βουρλιώτη, Ψαρράς αρνείται να καταθέσει στην Δικαιοσύνη το κίβδηλο καταστατικό της Χρυσής Αυγής


Ο συντάκτης του πορίσματος Βουρλιώτη, Ψαρράς αρνείται να καταθέσει στην Δικαιοσύνη το κίβδηλο καταστατικό της Χρυσής Αυγής
Ο Δημήτρης Ψαρράς διατάζει και οι δικαστές (Βουρλιώτης, Κλάπα κλπ.) εκτελούν!
Είναι γνωστό ότι το «περίφημο» πόρισμα Βουρλιώτη βασίστηκε εξολοκλήρου στην παντελώς ατεκμηρίωτη κατάθεση του δεδηλωμένου εχθρού της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Ψαρρά και στο ψευδεπίγραφο καταστατικό που αυτός προσκόμισε. Τα κατηγορητήρια και οι προφυλακίσεις βασίστηκαν σε αυτό το «καταστατικό» παρά το γεγονός ότι ο Ψαρράς προσκόμισε απλή φωτοτυπία και όχι το πρωτότυπο (το οποίο ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται στην κατοχή του)!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος υπέβαλε αίτηση στην Κλάπα για να κληθεί ο Ψαρράς να προσκομίσει το πρωτότυπο έγγραφο ούτως ώστε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη-γραφολογική εξέταση και να αποδειχθεί η πλαστότητά του. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος Ψαρράς είναι υπεράνω των νόμων και των δικαστών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος «Δημοκρατία» της Παρασκευής 25/07/2014, η Κλάπα κάλεσε τον Ψαρρά να προσκομίσει το πρωτότυπο και εκείνος αρνήθηκε (!!!) λέγοντας ότι θεωρεί την ενέργεια του Αρχηγού προσχηματική και ότι θα προσκομίσει το έγγραφο όταν εκείνος επιθυμεί, συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας! Πραγματικά δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο, ούτε Ποινικό Δίκαιο, ούτε Ποινική Δικονομία, ούτε θεσμοί στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Ένας Ψαρράς εμπαίζει τη Δικαιοσύνη, κάνοντας ό, τι θέλει όποτε το θέλει, περιφρονώντας τους θεσμούς.

Πραγματικά απορούμε, πώς γίνεται να παραμένουν προφυλακισμένοι 8 βουλευτές και να διώκεται όλη η Κ.Ο. χωρίς ούτε ένα απτό στοιχείο, χωρίς να υπάρχει το πρωτότυπο έγγραφο και να γίνει γραφολογική εξέταση αυτού; Το αυτονόητο είναι να υποχρεωθεί με παραγγελία των Δικαστικών Αρχών ο λασπολόγος Ψαρράς να καταθέσει το πρωτότυπο εδώ και τώρα (αν υπάρχει τέτοιο έγγραφο), προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση και να αποδειχθεί ποιος το ΄χει γράψει.
Το μοναδικό πραγματικό και αληθινό καταστατικό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι αυτό που έχει αναγνωρίσει ο Άρειος Πάγος και φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: