Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Γιατι δεν είναι φανερό;


Είναι φανερό πια ότι η γενοκτονία των Ελλήνων και των άλλων Ευρωπαίων Χριστιανών είναι ο τελικός σκοπός των υποχθόνιων εχθρών που χρησιμοποιούν την μαζική διείσδυση-επιδρομή εκατομμυρίων μωαμεθανών “μεταναστών”, δηλαδη κεκαλυμμένων τρομοκρατών.
Έχει ήδη προετοιμαστεί το έδαφος με την κατάλληλη ψυχολογική “προπαγάντα” (κατηγοριες “ρατσισμού”) και με τις κατάλληλες Ευρωπαϊκές νομοθεσίες.  Είναι τωρα φανερό ότι όλα αυτά γίνονται για την κάλυψη και την νομιμοποίηση των επιδρομέων οι οποίοι προωθούνται από τις χώρες προέλευσης τους με ψευδείς προθέσεις.  Βέβαια τους διατίθεται κάθε οικονομική υποστήριξη από τα απύθμενα χρηματοκιβώτια των Τραπεζιτών που προσδοκούν να επικρατήσουν των πάντων…
Από μόνος του, ο οικονομικός πόλεμος δεν φαίνεται ότι θα ικανοποιήσει τα σχέδια τους γιατί οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα αντιδράσουν γρήγορα όταν σύντομα θα ανακαλύψουν την μεγάλη Χρηματιστική απάτη.
Αλλά πως θα μπορέσει κάποιος να εξαφανίσει η να εκδιωξει εκατομμύρια ανεπιθύμητων ανθρώπων χωρίς φυσική εκδίωξη η εξόντωση;
Για κάτι τέτοιο, και προς αποφυγή της μαθηματικά αναπόφευκτου  αντικατάστασης των Ευρωπαίων Χριστιανών, χρειάζεται ριζική πολιτική αλλαγή το συντομότερον. Και βέβαια μια μεγάλη προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος στις χώρες προέλευσης από όπου προωθούνται οι λεγόμενοι “μετανάστες”.
Και παρατηρώντας την συμπεριφορά του “αριστερού” και “φιλάνθρωπου” ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια μεγάλη αμβιβολία ότι ο ΣΥΡΡΙΖΑ είναι ο φορέας της εκπλήρωσης της αντικατάστασης των Ελλήνων στην ίδια τους τη χωρα, μια ενέργεια που φαίνεται να είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τον οικονομικό πόλεμο.  
Και το θέμα είναι πρωταρχικό και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.  Ο οικονομικός πόλεμος φαίνεται τώρα να είναι μέθοδος για αποπρασανατολισμό της προσοχής του λαού από τον κύριο κίνδυνο που είναι η πολιτική και φυσική του ασφυξία.
Μιλάμε για ενα αναπόφευκτο φυσικό πόλεμο που κάθε μέρα οι πιθανότητες να επιζήσουν οι Χριστιανοί χειροτερεουν.  Με οποιαδήποτε αποτελεσματική αντίδραση, είτε τώρα η μετά, δεν φαίνεται ότι θα αποφευχθεί το χύσιμο αίματος.  Μιλάμε για ένα ζήτημα Ζωής και Θανάτου.
Δεν επιτρέπεται σε καιρό τέτοιου σοβαρού Πολέμου να κρατούνται οι συνήθεις “πολιτικές ευαισθησίες” που ουσιαστικά ισοδυναμούν με έλλειψη κοινής λογικής και απόδειξη γελοιότητας που ασφαλώς είναι επίρρεια της αποτελεσματικής και πολύπλευρης προπαγάνδας.
Δηλαδή, από πότε ο δολοφόνος έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει το θύμα “ρατσιστή”;  Δεν είναι λίγο παράδοξο;  Εδω βλέπει κανείς ποση δύναμη έχει η προπαγάντα μέσω τηλεόρασης: Σε κάνει χαζό στη σκέψη και στην αντίδραση.
Κάποιος συγγραφέας είπε κάποτε ότι “στον πόλεμο (και στην αγάπη) όλα επιτρέπονται”.   Ακόμα και η χαζομάρα;;; 
Και όταν θα πεθαίνεις με το μαχαίρι πισόπλατα, τουλάχιστον θα τα τινάξεις ικανοποιημένος, ξέροντας ότι δεν είσουν “ρατσιστής”.                                                                                                                                                 ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ 

Lefana


Δεν υπάρχουν σχόλια: