Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ιδού η «παιδική χαρά» του Σύριζα: Έργα και ημέρες μιας ανθελληνικής κυβέρνησης

Ιδού η «παιδική χαρά» του Σύριζα: Έργα και ημέρες μιας ανθελληνικής κυβέρνησης
Μόλις εφτά μήνες διακυβέρνησης της Χώρας έφτασαν, προκειμένου η νυν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πάρει «επάξια» την σκυτάλη της εξάρτησης και της υποταγής στους δανειστές από τους προηγούμενους συγκυβερνώντες.
Ο ορισμός «παιδική χαρά» για την κυβέρνηση Τσίπρα είναι μεν από την μια πλευρά ακριβής, από την άλλη όμως, ίσως είναι και σχετικά επιεικής για το μέγεθος της καταστροφής στην οποία οδηγεί τον Τόπο. Πάμπολλα είναι τα παραδείγματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε εικόνα σ’ αυτή την παρακμιακή κατάσταση, αλλά ας σταθούμε μόνο στις επιλογές ορισμένων υπουργών της κυβέρνησης αυτής, τους οποίους επέλεξε ο ίδιος ο Τσίπρας, άρα φέρνει ακέραια και την ευθύνη.
Καταρχάς, διόρισε ως υπουργό Οικονομικών έναν εγωπαθή νάρκισσο, ένα ανεπανάληπτο «ψώνιο» και «νούμερο», ο οποίος με τις ενέργειές του αποδείχθηκε εκτός από άσχετος με το αντικείμενο, επικίνδυνος για τον Τόπο. Υπουργό Βιομηχανίας έκανε έναν ανεπάγγελτο «επαγγελματία αριστερό», ο οποίος στο τέλος έκανε κόμμα για να διασφαλίσει τα δικά του στενά συντηρητικά συμφέροντα. Έβαλε στο υπουργείο Παιδείας έναν συμπλεγματικό μαρξιστή, ο οποίος θεωρεί «ρετσινιά» την Αριστεία. Στο υπουργείο Δικαιοσύνης τοποθέτησε κάποιον, ο οποίος εξελίχθηκε σε απελευθερωτή κακοποιών, που συνέχισαν μετέπειτα την εγκληματική τους δράση. Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης μπήκε ένας, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι έπαιρνε προμήθειες για νομοθετικές ρυθμίσεις επαναπροσλήψεων.
Ως αναπληρωτή υπουργό Παιδείας τοποθέτησε κάποιον φανατικό εχθρό της Ορθοδοξίας, ο οποίος αφαίρεσε την διδασκαλία του «Επιταφίου» από τα σχολεία και υποσχέθηκε κατάργηση των θρησκευτικών σε κάποια αυυτοαποκαλούμενη «Ένωση Άθεων». Υπουργό μετανάστευσης διόρισε μια εκτός τόπου και χρόνου ηλικιωμένη κυρία, η οποία είναι ολοφάνερο ότι αγνοεί ακόμη και τα βασικά γύρω από το τεράστιο αυτό πρόβλημα, κρυμμένη και χαμένη στον «αντιρατσιστικό» μικρόκοσμό της. Υπουργό Εργασίας τοποθέτησε κάποιον, ο οποίος ξεδιάντροπα ομολόγησε ότι η κυβέρνηση εν γνώσει της έλεγε ψέματα στους συνταξιούχους, όταν υποσχόταν την 13η σύνταξη.
Ας σταματήσουμε τον «απολογισμό» εδώ, όχι γιατί τελείωσε ο κατάλογος, αλλά επειδή τα ονόματα αυτά αρκούν για να φανεί όλη η ανικανότητα και πολύ περισσότερο η συνειδητή προσπάθεια της κυβέρνησης να οδηγήσει την Χώρα στον όλεθρο. Όσο θα πλησιάζουμε στις κάλπες ας έχουμε υπ’ όψιν μας τα έργα και τις ημέρες αυτού του κωμικοτραγικού θιάσου, αλλά και ποια όντως μπορεί να είναι μια έμπρακτη πολιτική απάντηση αμφισβήτησης στο ξεπούλημα της Πατρίδας και του Λαού που επιχειρεί η κυβέρνηση Τσίπρα.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελέσει, αναμφίβολα, την εθνική αντιπολίτευση στις επόμενες εκλογές.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

             ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: