Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η... ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!!! ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ...

Αιτία της παρούσης ανάρτησης, έγινε η επίσκεψη σε φιλική αριστερών πεποιθήσεων οικογένεια, η οποία είχε αναπτύξει έντονη αντιδικτατορική δράση μέσω του ΠΑΚ. Το να ακούς και από αυτούς την μνημειώδη φράση, "που είσαι Παπαδόπουλε", δεν είναι κάτι που μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι.

Η πλήρης απαξίωση των πολιτικών σχηματισμών, ένθεν και ένθεν του συνταγματικού τόξου,λαμβάνει πλέον ασύλληπτες διαστάσεις. Εμείς ως dioptranews, αφιερώνουμε στους αναγνώστες μας, τους δείκτες της οικονομικής ανάπτυξης της 7ετίας, από επίσημα στοιχεία του ΟΑΣΑ, με σκοπό να αναδείξουμε μια πορεία,που αν δεν είχε γίνει η σιωνιστική παρέμβαση Ιωαννίδη με το πολυτεχνείο, την ανατροπή του Μακάριου και την Κυπριακή εισβολή, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν εντελώς διαφορετική. Δεν θα κλαίγαμε την μετανάστευση, φίλων, αδελφών και οικείων στο εξωτερικό, ούτε θα γεμίζαμε τα σπίτια μας με καραμπίνες και ροντβάιλερ.

Η άνευ προηγουμένου ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας την 7ετία, η ευημερία και η ασφάλεια, συλλογική και ατομική ανέδειξε περίτρανα την δύναμη εκείνη από τους πυλώνες του έθνους, που μπορεί να στηριχθεί ο Έλληνας.                                                   ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: