Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!!! ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑ...

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές. Στη βορειοδυτική επαρχία της Λαττάκειας στη Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, Τούρκοι τζιχαντιστές έχουν στρατοπεδεύσει μέσα στους καταυλισμούς των προσφύγων (σε συριακό έδαφος) για να τους έχουν ως ανθρώπινες ασπίδες.
Όπως μπορείτε να δείτε ολοκάθαρα στις φωτογραφίες, ορισμένοι δεν έχουν πρόβλημα να φοράνε και το τουρκικό εθνόσημο στις στολές τους.
Η Τουρκία έχει εισβάλει εδώ και καιρό στη Συρία. Μπορεί να μην έχει μπει με τακτικό στρατό και επίσημα, έχει στείλει όμως άνδρες να πολεμάνε μαζί με τους τζιχαντιστές.
Οι Τούρκοι που μάχονται στη Συρία είναι τριών κατηγοριών: α) Τούρκοι τζιχαντιστές, φανατικοί, που έχουν προσηλυτιστεί στο εξτρεμιστικό Ισλάμ όπως και χιλιάδες άλλοι από άλλες χώρες, β) Τούρκοι ακροδεξιοί Γκρίζοι Λύκοι που δεν έχουν καμία ιδιαίτερη σχέση με το Ισλάμ αλλά τους ενδιαφέρει η μεγάλη Τουρκία και γ) στελέχη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και ειδικών δυνάμεων, όπως και αξιωματικοί, που μάχονται δήθεν ως «εθελοντές». Παλιά κόλπα αυτά με τους «εθελοντές».
Οι Τούρκοι, που δεν φημίζονται για κάποιον κώδικα τιμής στον πόλεμο, έχουν φωλιάσει ανάμεσα στους πρόσφυγες για να μην τους τσακίσει η ρωσική πολεμική αεροπορία. Μάλιστα, επειδή είναι και κουτοπόνηροι ανατολίτες, βγάζουν και φωτογραφίες ανάμεσα στους πρόσφυγες και τις αναρτούν στα social media. Σε κάποιες αγκαλιάζουν και παιδιά, τους έπιασε ο «πόνος» για τα παιδιά της Συρίας βλέπετε..               ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: