Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΣΙΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΗ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ!!!

Διορισμένος με ΦΕΚ στο υπουργείο Εσωτερικών ήταν ο αδερφός της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, πριν αναλάβει τη διεύθυνση του πολιτικού της γραφείου στην Πάτρα, όπως αναφέρoυν και δεκάδες δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, που δεν διαψεύστηκαν ποτέ. 

Ο ρεμπέτης αδερφός της κυρίας υπουργού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει συμμετάσχει σε συναντήσεις που έλαβαν χώρα στο υπουργείο Οικονομικών και αφορούσαν σε τοπικά ζητήματα, σε ημερίδες εργασίας μαζί με την αδερφή του, σε τελετές εγκαινίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ως «διευθυντής του γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η ίδια η υπουργός, ωστόσο, σε υβριστική ανακοίνωσή της, όπου κάνει λόγο για «μέσα της διαπλοκής», υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος «δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου», αλλά και ότι «δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο και δεν αμείφθηκε ποτέ από κανένα πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους»

Αναλυτικότερα:

Πρώτον, ο κ. Αναγνωστόπουλος αδελφός της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας ως «καθηγητής με πολύ σοβαρές σπουδές και καριέρα 14 ετών» όταν ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία έσπευσε να διορισθεί από το ελληνικό Δημόσιο. 

Συγκεκριμένα: σύμφωνα με την απόφαση υπ' αριθμόν ΔΙΔΚ/25319/30.7.2015 διορίζεται ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος του Πέτρου σε θέση μετακλητού διοικητικού υπαλλήλου ΔΕ με βαθμό ΣΤ στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης από 24.9.2015. Αλήθεια, με ποια προσόντα προσελήφθη στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών ένας μουσικός που παράλληλα εργάζεται σε ρεμπετάδικα της Πάτρας;



Το ΦΕΚ του ετεροχρονισμένου διορισμού του αδελφού της κυρίας Σίας Αναγνωστοπούλου στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα. Στη συνέχεια ανέλαβε διευθυντικά καθήκοντα στο γραφείο της αδελφής του 


Επομένως, το πρώτο ψέμα της κυρίας Σίας Αναγνωστοπούλου που παίζει με τις λέξεις στην ανακοίνωση της- είναι ότι ο αδελφός της δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το Δημόσιο. Είχε και την απέκτησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το Νοέμβριο του 2015, άσχετα αν αυτή ανεκλήθη πέντε μήνες μετά βάσει της  την υπ’ αριθμ. 43716/14.12.2015 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όπως επίσης αναφέρεται στο επίμαχο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας.



Δεύτερο ψέμα της κυρίας Αναγνωστοπούλου είναι ότι ο αδερφός της δεν είναι διευθυντής του γραφείου της. Δημοσιεύματα όμως επιβεβαιώνουν περί του αντιθέτου.
 
Για παράδειγμα, η ιστοσελίδα dete.gr δημοσιεύει με ανάρτηση της στις 10 Απριλίου 2016, ότι ο αδελφός της Αν. Υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, είναι ο μουσικός Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται κατά περιόδους σε καλλιτεχνικά στέκια της περιοχής. «Ο Πατρινός κιθαρίστας, έχει αναλάβει τη διεύθυνση του πολιτικού γραφείου της βουλευτού, στην Πάτρα και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά ...» αναφέρει το δημοσίευμα. 

Ένα άλλο δημοσίευμα της ίδιας ιστοσελίδας με ημερομηνία 27 Αυγούστου 2015 αναφέρει ότι «ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, διευθυντής του πολιτικού γραφείου της βουλευτή Αχαϊας και αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Σίας Αναγνωστοπούλου έδωσε το «παρών» σε συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Γιώργο Ντίνο και μαζί με εκπροσώπους ομάδας πολιτών προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του αποχαρακτηρισμού των περιοχών Ακονιά, Μπούκα και Λαμπίρι».


 
Σε άλλο δημοσίευμα, στις 31/10/2015 «ο συνεργάτης της υπουργού Γιάννης Αναγνωστόπουλος» όπως αναφέρεται, ήταν παρών σε συνάντηση εργασίας της αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα.

«Ο διευθυντής του γραφείου της Αν. Υπουργού Παιδείας κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος» όπως αναφέρεται σε ένα ακόμα δημοσίευμα της ιστοσελίδας dete.gr με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου 2015, «έδωσε το παρών στα εγκαίνια του 1ου Δημοτικού Σχολείου στην Κάτω Αχαΐα παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου». Και δεν είναι τα μοναδικά.
 
Αλήθεια, τόσα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο μουσικός Γιάννης Αναγνωστόπουλος και αδερφός της αναπληρώτριας υπουργού είναι ο διευθυντής του γραφείου της γιατί δεν διαψεύστηκαν;
 
Για «κακή του τύχη», πηγή του υπογράφοντος αναζήτησε τον κ. Αναγνωστόπουλο στο πολιτικό γραφείο της αδερφής του στη Πάτρα και του ζήτησε να συνεργαστούν για ένα νέο νυχτερινό μαγαζί που ανοίγει στην Κόρινθο. Ο κ. Αναγνωστόπουλος τον ενημέρωσε πως «δέχεται μετά χαράς να συζητήσει την πρόταση συνεργασίας, αν και είναι στριμωγμένος, γιατί έχει αναλάβει το πολιτικό γραφείο της αδερφής του, της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου. 

Όσον αφορά τις ύβρεις και τα παραμύθια για... διαπλεκόμενους, αυτά αλλού. Καλύτερα η κυρία υπουργός να ψάξει γιατί ο αδερφός της γυρίζει παντού και δηλώνει σε επαφές του με πολύ κόσμο και με επιχειρηματίες ότι είναι ο διευθυντής του πολιτικού της γραφείου. Εκτός κι αν και αυτός και η ίδια τρέφουν αυταπάτες...

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

Μετά το τελευταίο χυδαίο δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα», το οποίο για να θίξει εμένα, σπιλώνει, κατασυκοφαντεί και βλάπτει πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μου, δηλώνω ότι πλέον  θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου από αυτή την αθλιότητα.

Να αναφέρω για την ιστορία ότι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, πρώτον δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου. 

Δεύτερον δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο και δεν αμείφθηκε ποτέ από κανένα πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους. 

Τρίτον, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι καθηγητής Μουσικής με πολύ σοβαρές δουλείες και για πρώτη φορά, μετά από 14 χρόνια,  δεν προσλήφθηκε ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός.

Η χυδαιότητα όμως των Μέσων της διαπλοκής δεν έχει κανένα όριο. Αφού εκχυδαΐζει την έννοια του ρεμπέτη, για τους οποίους αισθάνομαι απεριόριστο σεβασμό, προσπαθεί το άθλιο δημοσίευμα να δημιουργήσει και πάλι κλίμα. 

Κατ’ επανάληψη θίγονται πρόσωπα της οικογένειάς μου. Ανάμεσα σε αυτά και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος ο οποίος εργάζεται από το 1992 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Ειδικός Επιστήμονας και τον οποίο πλείστοι  όσοι Υπουργοί στο παρελθόν -όχι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α- είχαν κατ’ επανάληψη αξιοποιήσει. 

Άμεσα ζητώ το ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως διευθυντή του πολιτικού μου γραφείου ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού γραφείου.
 
Άμεσα ζητώ απόδειξη για αμειβόμενη εργασία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως μετακλητού στο γραφείο μου ή σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο.
 
Αν αυτές οι αποδείξεις δε δημοσιευτούν άμεσα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, της εφημερίδας  που το δημοσίευσε και όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα χωρίς τις αποδείξεις που ζητώ.

Σία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων                         ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: