Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Αυτή είναι η μεγάλη ΑΠΑΤΗ με τον αγωγό ΤΑΡ! Μας κοροϊδεύουν…



Από την μια πλευρά η κυβέρνηση χαιρετά με αισιοδοξία την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ, την οποία θεωρεί μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη της Ελλάδας και από την άλλη ο κ. Καλπακίδης, ανακοινώνει ότι οι θέσεις εργασίας στα σχετικά έργα, θα είναι περιορισμένες για τους Έλληνες!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, στην Ελλάδα του 2016 όπου βασιλεύει η ανεργία, μόλις το 20% με 30% θα είναι Έλληνες εργαζόμενοι στο έργο, σύμφωνα με την έρευνα του ΙΟΒΕ.
Το ποσοστό που απομένει θα καλυφτεί από άτομα ξένων χωρών, όπως τόνισε ο κ. Καλπακίδης!
Ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει πει κάτι που να το έχει τηρήσει. Προεκλογικά υποστήριζε τις θέσεις των αγροτών κατά της όδευσης του ΤΑΡ, μάλιστα πριν το Γενάρη του 2015, ο Αλέξης Τσίπρας είπε σ’ εμένα προσωπικά πως το αίτημά μας είναι δίκαιο και τα δίκαια αιτήματα θα ικανοποιηθούν. Νιώθουμε οργή. Οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν μαζί μας στους αγώνες, σήμερα μας κοροϊδεύουν» είπε ο κ. Καλπακίδης.
 Όσον αφορά την έκταση του αγωγού ΤΑΡ, ο κ. Καλπακίδης έιπε πως: «Απαγορεύει κάποιες καλλιέργειες που υπάρχουν κατά κόρων στην περιοχή όπως το καλαμπόκι και οι δενδρώδεις καλλιέργειες στα 15μ.. Όλα αυτά προκαλούν τη μείωση της καλλιεργήσιμης γης, όταν μάλιστα υπάρχουν ζητήματα διέλευσης και άλλων αγωγών, καθώς πρόκειται για διάδρομο».                                                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: