Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Σταυραετός 2018» στα βήματα του θρυλικού Γρηγόρη Αυξεντίου και των παλικαριών του!



Η άσκηση διοργανώθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων και περιελάμβανε καταδρομικές αποστολές, τις οποίες ανέλαβαν να εκτελέσουν τετραμελή περίπολα μάχης. Η άσκηση διοργανώθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων και περιελάμβανε καταδρομικές αποστολές, τις οποίες ανέλαβαν να εκτελέσουν τετραμελή περίπολα μάχης.
Στα βήματα του θρυλικού Γρηγόρη Αυξεντίου και των παλικαριών του στα ιερά χώματα του Μαχαιρά βάδισαν χθες βράδυ οι έφεδροι καταδρομείς, στο πλαίσιο της άσκησης «Σταυραετός 2018». Η άσκηση διοργανώθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων και περιελάμβανε καταδρομικές αποστολές, τις οποίες ανέλαβαν να εκτελέσουν τετραμελή περίπολα μάχης.
"Τα αποτελέσματα της άσκησης κατέδειξαν το υψηλό φρόνημα και τις επιχειρησιακές ικανότητες των εφέδρων, οι οποίοι αφιερώνουν τον προσωπικό τους χρόνο για να εκπαιδευτούν, ώστε να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστούν την πατρώα γη. Αρνούμενοι να λησμονήσουν όσους έπεσαν για τη ιδανικά του Ελληνισμού, οι συμμετέχοντες αφιέρωσαν την άσκηση στον ηρωομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε από το αλβανικό καθεστώς", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων.                                                                                  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: