Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Αλβανοί επιτέθηκαν σε Έλληνες της Νέας Υόρκης που τελούσαν μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα! ΒΙΝΤΕΟ



Αποθρασυμένοι εντελώς οι αλβανοί «ζητούν και τα ρέστα» στην υπόθεση της δολοφονίας του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, φροντίζοντας μάλιστα να το κάνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Έτσι, λοιπόν, ακόμη και στην Νέα Υόρκη οι εκεί αλβανοί προσπάθησαν να εμποδίσουν το Μνημόσυνο των 40 ημερών από την δολοφονία του Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου και τελικά διέκοψαν την τελετή της επιμνημόσυνης δέησης των Ελλήνων στις ΗΠΑ για τον «εξτρεμιστή» Κατσίφα, όπως τον χαρακτηρίζουν.
Το θράσος τους έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε να κρατούν πλακάτ με προκλητικά συνθήματα όπως «η Τσαμουριά και η Ήπειρος είναι αλβανικές» και «οι Έλληνες σκοτώνουν τους ανθρώπους μας». Προκλητικοί, όντως, οι αλβανοί, οι οποίοι έχουν σκλαβώσει την Βόρειο Ήπειρο και φροντίζουν να «απαλλάσσονται» από «ενοχλητικούς» Βορειοηπειρώτες, οι οποίοι τους χαλούν το παραμύθι, όπως ο Αριστοτέλης Γκούμας και ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Από την άλλη, όμως ας σκεφτούμε ότι είναι το ίδιο το «ελληνικό» κράτος που θρέφει τις ανθελληνικές προκλήσεις των αλβανών. Τόσο με την απαράδεκτη στάση του στο ζήτημα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, όσο και με την προστασία στις παρακρατικές «αντιφασιστικές» ομάδες οι οποίες κάνουν ό,τι και οι αλβανοί, δηλαδή να προσπαθούν να διακόψουν τις εκδηλώσεις Μνήμης για τον δολοφονημένο Βορειοηπειρώτη, όπως έγινε δυστυχώς και στο Ηράκλειο της Κρήτης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: