Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Παναγιωτόπουλος και Καμπάς επαναφέρουν την Ελληνική Σημαία στις στολές των στελεχών του ΣΞ


Παναγιωτόπουλος και Καμπάς επαναφέρουν την Ελληνική Σημαία στις στολές των στελεχών του ΣΞ
ΑρχικήΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.


Του Ηλία Προύφα Η πρόταση όπως μαθαίνουμε - η οποία έτυχε ευμενών σχολιασμών και θετικής ανταπόκρισης από τα στελέχη, ανήκει στον...

Του Ηλία Προύφα

Η πρόταση όπως μαθαίνουμε - η οποία έτυχε ευμενών σχολιασμών και θετικής ανταπόκρισης από τα στελέχη, ανήκει στον ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο  Καμπά και εγκρίθηκε άμεσα από τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μόνο αντίρρηση δεν έφερε για το νέο μέτρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, αποφάσισε την επαναφορά της τοποθέτησης εκ νέου της Ελληνικής Σημαίας, στις στολές των στελεχών του Στρατού Ξηράς
Σε σχετικό σήμα που ήδη έχει σταλεί στους σχηματισμούς, αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες τις επαναφοράς του μέτρου στο Στρατό Ξηράς.
Να σημειώσουμε ότι πριν την απόφαση του ΑΣΣ, είχε προηγηθεί ενημέρωση του Υπουργού  Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, από τον ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.
Ο Μακεδόνας, Καβαλιώτης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είδε θετικά την ιδέα, η οποία ελπίζουμε να γίνει πράξη και στους άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.


Να θυμίσουμε ότι, το έμβλημα με τη σημαία, έφεραν στις στολές τους τα στελέχη μέχρι το 2016 -17, όπου μετά από εντολή αφαιρέθηκε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.


                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: