Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ…80% «ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ»(Βίντεο)


5/5 (1)
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Από τα 50 εκατομμύρια μουσουλμάνων που ζουν σήμερα στην Ευρώπη το 80% ζει σε συνθήκες ανέσεως και ευμάρειας τις οποίες στερούνται εκατομμύρια Ευρωπαίων.
50 million muslims In Europe and 80% are living on welfare
Ενώ περνάνε αυτοί οι μουσουλμάνοι μια χαρά, στο παρακάτω βίντεο όπως διηγείται ο Λιβανέζος καθηγητής.
Μιλώντας σε έναν δημοσιογράφο αναφέρει χαρακτηριστικά πως ενώ η Ευρώπη παρέχει σε εκατομμύρια μουσουλμάνους συνθήκες άνετης διαβίωσης, οι ιμάμηδες στα τζαμιά δεν χάνουν ευκαιρία να εξαπολύουν βαριές κατηγορίες κατά των Ευρωπαίων ότι είναι άπιστοι, για τις σταυροφορίες τους, για τις πορνείες τους και για τις σεξουαλικές τους ανωμαλίες, εξάπτοντας το μίσος στο ισλαμικό κοινό τους για την Ευρώπη.
Έτσι ενώ οι ιμάμηδες εξαπολύουν λίβελους κατά των απίστων Ευρωπαίων, αυτοί οι άπιστοι πληρώνουν φόρους για να περνάνε οι μουσουλμάνοι καλά, ενώ στις ίδιες τους τις χώρες δεν μπορούσαν ούτε μια κατσίκα ή μια αγελάδα να θρέψουν.
Ο πονηρός ιμάμης για να κοροϊδέψει το κράτος, προσλαμβάνει τη γυναίκα του ως δήθεν καθαρίστρια για να πληρώνεται και αυτή μισθό από το γερμανικό κράτος.
Σε άλλο πονηρό κόλπο, ο ιμάμης χωρίζει εικονικά την γυναίκα του την οποία στη συνέχεια σαν χωρισμένη δικαιούται από το κράτος επιχορήγηση καθώς και ένα σπίτι για να μένει.
Φυσικά ο ιμάμης παίρνει πίσω την γυναίκα του που την είχε χωρίσει στα ψεύτικα, χωρίς αυτό να φαίνεται στα χαρτιά και εκμεταλλεύεται το σπίτι που της έδωσε το κράτος στη μαύρη αγορά νοικιάζοντας το σε άλλους μουσουλμάνους.
Συνεχίζοντας, στο βίντεο μιλάει για τους δικηγόρους οι οποίοι επισκέπτονται τις μουσουλμανικές φυλακές όπου φιλοξενούν βιαστές, έμπορους ναρκωτικών κλπ. Αυτοί όχι μόνο δεν δείχνουν ίχνος μετάνοιας αλλά έχουν και απαιτήσεις να τους σερβίρεται ειδικό κρέας χαλάλ προσαρμοσμένο στη θρησκεία τους.
Βομβαρδισμοί στη Μαδρίτη, στο Λονδίνο και παντού στον πλανήτη πάντα τύποι με μακριά μούσια δείχνοντας περήφανοι το πως σκότωσαν φωνάζοντας allah akbar. Άρα τι περιμένετε, συνεχίζει ο ίδιος, από τους δυτικούς να σας βραβεύσουν για  τα ψεύτικα πιστεύω σας, θέλετε να κατακτήσετε την Αμερική ναι κάντε το αλλά πρώτα σταματήστε να σφάζεστε αναμεταξύ σας.
Συνήθιζαν να καλούν μερικούς ισλαμικούς κήρυκες στις δυτικές επαρχίες λέγοντας τους ότι είναι δύσκολο να κηρύξουν πρωινές ώρες διότι οι μουσουλμάνοι μαθητές έχουν σχολείο. Παρόλο όμως που θεωρούσαν ότι το απόγευμα ήταν καλύτερα, οι περισσότεροι αυτοί μουσουλμάνοι κήρυκες προτιμούσαν να βλέπουν…πορνό αντί να διδάσκουν μαθήματα.
How Islam Is Taking Over America                                                                ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: