Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός αφανίζεται και εμείς κοιτάμε!


Το ελληνικό κράτος δεν αντιστάθηκε στην μεθόδευση Ράμα που


επέβαλε η καραντίνα τους έλληνες που εισήλθαν στην Αλβανία για να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα να τους απαγορεύσει την ψήφο! Μιλάμε για μία πρωτοφανή Νοθεία την οποία το ελληνικό κράτος ανέχθηκε. Τα αποτελέσματα όμως αποδεικνύονται καταστροφικά για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου βουλιάζει…

Tα αποτελέσματα των αλβανικών εκλογών πρέπει να προκαλέσουν ηλεκτροσόκ τόσο στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό όσο και στην Αθήνα. Οι ατυχείς χειρισμοί, ο νεποτισμός, το νταβατζιλίκι στην πολιτική εκπροσώπηση του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου έχουν λειτουργήσει διαλυτικά και πλέον είμαστε στο σημείο μηδέν.

Πέραν όλων των προβλημάτων που υπάρχουν, είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε κρίσιμο μεταίχμιο – και με ευθύνες όσων νέμονται την πολιτική εκπροσώπηση της μειονότητας. Γιατί μιλάμε για μειονότητα η οποία πλέον ζει στην Ελλάδα αλλά και όσοι παραμένουν στην Αλβανία θεωρούν ότι εκφράζονται και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους μέσα από τα αλβανικά κόμματα και από υποψηφίους που δεν κρύβουν μερικές φορές τα ανθελληνικά αισθήματά τους.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Bookmark and Share           http://greeknation.blogspot.com/2021/05/blog-post_60.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: