Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Κ.Φαρσαλινός: Η κυβέρνηση υπέστη βαρύτατη ήττα σε ηθικό επίπεδο σχετικά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

 


Ο ιατρός-ερευνητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός με ανάρτησή του επεσήμανε ότι Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε πανηγυρικά τις αναξιοπρεπείς και ανήθικες προτάσεις διακρίσεων δια μέσω των πιστοποιητικών εμβολιασμών που υποστηρίζει και η κυβέρνηση.

«Απ' ότι φαίνεται, και σε αντίθεση με το πως παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε πανηγυρικά τις αναξιοπρεπείς και ανήθικες προτάσεις διακρίσεων δια μέσω των πιστοποιητικών εμβολιασμών.

Το "πράσινο" πιστοποιητικό που ανακοινώθηκε αφορά τον εμβολιασμό, το ιστορικό νόσου ή την εξέταση για SARS-CoV-2, χωρίς να κάνει κανένα διαχωρισμό μεταξύ των 3 κατηγοριών.

Αναφέρεται μάλιστα ότι η έκδοση του πιστοποιητικού δεν θα αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης μετακίνησης και δε θα θεωρείται ταξιδιωτικό έγγραφο (αν και στην πραγματικότητα θα έχει τέτοιο ρόλο).

Εν αναμονή των οριστικών λεπτομερειών, φαίνεται πως η ΕΕ έσωσε (τουλάχιστον μερικώς) την παρτίδα της αξιοπρέπειας.

Εκείνοι που εξέφραζαν επανηλειμμένως τις απόψεις διαχωρισμού και γκετοποίσης δια μέσω εκβιασμών έμμεσης υποχρεωτικότητας, φαίνεται να έχουν υποστεί βαρύτατη ήττα σε ΗΘΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Αν και ήττα ήταν εξ' ορισμού μόνο και μόνο οι αντιλήψεις που εξέφραζαν, ακόμη και δημόσια.

Μην περιμένετε να το παραδεχτούν. Αντίθετα, θα έχουν και το θράσος να εμφανίζονται ως δικαιωμένοι. Στην πραγματικότητα όμως θα κρύβονται, παριστάνοντας ότι δήθεν δεν είπαν, δεν πρότειναν, δεν ζήτησαν, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθούν να πνίξουν τη στεναχώρια τους που δεν έγινε πράξη ο μεσαίωνας που ονειρεύονται.

Σε κάθε περίπτωση, διατηρώ επιφυλάξεις μέχρι να δω την τελική χρήση των πιστοποιητικών. Διότι πλέον δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν θεσμό».        https://www.pronews.gr/ygeia/988695_kfarsalinos-i-kyvernisi-ypesti-varytati-itta-se-ithiko-epipedo-shetika-me-ta       

Δεν υπάρχουν σχόλια: