Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Π.Ο.Υ. και C.D.C.: Η Νέα Δίκη της Νυρεμβέργης 2021 για Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας από Ομάδα 1000 Δικηγόρων με Επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fullmich

 


 


Ομάδα περισσότερων από 1.000 δικηγόρους και πάνω από 10.000 εμπειρογνωμόνες ιατρικής με επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fullmich έχουν ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες ενάντια στο CDC, του ΠΟΥ, και την ομάδα του Davos για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο νομικός Δρ. Fuellmich και η ομάδα του καταγγέλλουν το ελαττωματικό τεστ PCR και την εντολή στους γιατρούς να χαρακτηρίζουν οποιοδήποτε θάνατο συννοσηρότητας ως θάνατο από Covid ως απάτη.

Το PCR τεστ δεν σχεδιάστηκε ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων και είναι 100% ελαττωματικό όταν χρησιμοποιείται στους 35 κύκλους ενισχύσεως, εδώ στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες, φθάνουμε στους 40 κύκλους.

Όλα τα τεστ PCR που εκδίδονται από το CDC χρησιμοποιούνται στους από 37 έως 45 κύκλους ενισχύσεως.

Το CDC παραδέχεται ότι οποιοδήποτε τεστ άνω των 28 κύκλων δεν είναι αποδεκτό (πρωτότυπος σύνδεσμος εδώ) για οποιοδήποτε θετικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του ακυρώνει πάνω από το 90% των φερόμενων covid λοιμώξεων που έχουν διαπιστωθεί από τη χρήση αυτού του ελαττωματικού τεστ.

Εκτός από τα ελαττωματικά τεστ και τα πλαστά πιστοποιητικά θανάτου, το ίδιο το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης.                                     ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://antipliroforisi.blogspot.com/2021/05/cdc-2021-1000-reiner-fullmich.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: