Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Τελετή Απολυομένων Οπλιτών 2022 ΕΣΣΟ

 

 

Εν όψει της απόλυσης των οπλιτών της 2022 ΕΣΣΟ, πραγματοποιούνται σε όλες τις Μονάδες της Εθνικής Φρουράς, τελετές προς τιμή των οπλιτών που ολοκληρώνουν τις επόμενες μέρες τη στρατιωτική τους θητεία. Στις τελετές, παρευρίσκονται το προσωπικό των Μονάδων και οι οικογένειες των απολυόμενων οπλιτών.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, συνεχάρη τους απολυόμενους οπλίτες, για την ολοκλήρωση της στρατιωτικής τους θητείας και την εκπλήρωση της συνταγματικής τους υποχρέωσης προς την πατρίδα.

Οι οπλίτες κλήθηκαν να λειτουργήσουν σε ένα περιβάλλον, το οποίο εκτός από πρωτόγνωρο και δύσκολο, ήταν και απαιτητικό. Σε αυτό το περιβάλλον αντεπεξήλθαν επιτυχώς, καθιστώντας τους εαυτούς τους μαχητές και γνώστες της τακτικής, συνδράμοντας  στην αύξηση  της μαχητικής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς.

Οι γονείς τους, θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για τα παιδιά τους και να τα καμαρώνουν που υπηρέτησαν την πατρίδα. Οι οπλίτες της 2022 ΕΣΣΟ παραδίδονται πιο ώριμοι και πιο δυνατοί ψυχικά, λόγω της εμπειρίας που απέκτησαν στη στρατιωτική ζωή, αλλά και έτοιμοι να συνεχίσουν τη διαδρομή τους ως ενεργοί πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Εθνική Φρουρά εύχεται στους οπλίτες της 2022 ΕΣΣΟ υγεία, καλή αρχή και πρόοδο στην παραπέρα ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: