Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΩΣΕΙ... Τα «αθάνατα» Στάγιερ στην πρώτη γραμμή της θεομηνίας .

 


   Αν και έχουν φάει εδώ και καιρό τα «ψωμιά» τους, τα αειθαλή Στάγιερ του στρατού παραμένουν ένα όχημα που μπορεί να προσφέρει. Γενιές και...

  



Αν και έχουν φάει εδώ και καιρό τα «ψωμιά» τους, τα αειθαλή Στάγιερ του στρατού παραμένουν ένα όχημα που μπορεί να προσφέρει.

Γενιές και γενιές Ελλήνων έχουν μεγαλώσει με την εικόνα των Στάγιερ να δίνει το “παρών” σε κάθε δύσκολη στιγμή της ελληνικής πολιτείας.




Τα γερασμένα φορτηγά του ελληνικού στρατού,  αποδεικνύονται ανεκτίμητα εργαλεία σε καταστάσεις όπως η θεομηνία που ζει η Θεσσαλία.

Όπως βλέπουμε στο χαρακτηριστικό video, το Στάγιερ και ο οδηγός του δεν καταλαβαίνουν τίποτα, και χώνονται σε έναν δρόμο με πάνω από 1,5 μέτρο νερό για να φθάσουν στο σημείο που κάποι εγκλωβισμένοι χρειάζονται βοήθεια.

Το αθάνατο Στάγιερ φαίνετια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει μέσα από τέτοιο όγκο νερού, κλείνοντας τα στόματα σε όσους υποστηρίζουν ότι επιτέλους πρέπει να οδηγηθούν στην αποστρατεία.

Ο οδηγός του και το αειθαλές Στάγιερ αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι σε τέτοιες συνθήκες το θρυλικό φορτηγό του Ελληνικού Στρατού είναι και πάλι ένα εργαλείο που θα κάνει την δουλειά.

Και θα συγκινήσει τις χιλιάδες των Ελλήνων που έχουν συνδέσει τα χρόνια που υπηρέτησαν στον στρατό με την εικόνα ενός Στάγιερ.              https://www.stoxos.gr/2023/09/blog-post_8393.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: