Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα Bradley M2A4, παραγγελία



Bradley M2A4… Ο Στρατός των ΗΠΑ και η BAE Systems ολοκλήρωσαν τροποποίηση σύμβασης αξίας άνω των 440 εκατομμυρίων δολαρίων για την παραγωγή επιπλέον ΤΟΜΑ Bradley.

Αυτή η σύμβαση περιλαμβάνει την παραγωγή περισσότερων από 200 οχημάτων έκδοσης Α4, που προορίζονται να αντικαταστήσουν ορισμένα από τα Bradley που η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει παραχωρήσει στην Ουκρανία.

Η έκδοσηBradley A4 προσδίδει σημαντικό πλεονέκτημα στους σχηματισμούς των Armored Brigade Combat Team (ABCT) του Στρατού, προσφέροντας βελτιωμένες δυνατότητες. Σχεδιασμένο με ανθεκτικότητα και κοινά χαρακτηριστικά για τη μείωση της πολυπλοκότητας της υλικοτεχνικής υποστήριξης, το Bradley A4 διαθέτει ψηφιοποιημένα ηλεκτρονικά για τη βελτίωση της επίγνωσης της κατάστασης, της επικοινωνίας και της συνδεσιμότητας δικτύου.

Ενισχύει επίσης την ασφάλεια των στρατιωτών και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα σε διάφορα περιβάλλοντα. Η BAE Systems θα πραγματοποιήσει παραγωγή και υποστήριξη για το Bradley A4 σε διάφορες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών στο Aiken της Νότιας Καρολίνας. Anniston, Αλαμπάμα; Μινεάπολη, Μινεσότα; Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια; Sterling Heights, Μίσιγκαν; και York, Pennsylvania.       https://www.defence-point.gr/news/nea-bradley-m2a4-paraggelia

Δεν υπάρχουν σχόλια: