Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ: ΜΗ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! 3:12 Μ.Μ. ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑ


Γράφει ο Αντίοχος.

Ενώπιον Γερμανών βουλευτών, μελών της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομοσπονδιακής Γερμανικής Βουλής που επισκέπτονται την κατεχόμενη Ελλάδα, ομίλησε ο γνωστός από τη… θανατηφόρα ατάκα «φέρτε μας τον φρούραρχο Ι. Δραγασάκης, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς τους εκπροσώπους των αρχών κατοχής, για την μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, επελέγη ο συγκεκριμένος από το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, διότι κατά τα φαινόμενα αυτός θα είναι που θα κάνει κουμάντο στα οικονομικά υπουργεία, άρα ο λόγος του έχει βαρύνουσα σημασία. Το μήνυμα, εν ολίγοις, ήταν το εξής: «μη μας φοβόσαστε και μην παίρνετε τοις μετρητοίς τι λέμε στα κορόιδα τους Έλληνες ψηφοφόρους. Θα είμαστε καλά παιδιά». Ιδού και με δικά του λόγια:

«Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, η οποία υποστηρίζει τον τερματισμό της λιτότητας και την έξοδο από την κρίση μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας, ότι πρέπει να κάνουμε βαθιές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, στη λειτουργία του κράτους, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, αλλά για να τα κάνουμε αυτά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα του χρέους και της λιτότητας, δεν μπορούμε να τα κάνουμε σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης. Απ’ αυτή τη σκοπιά προσεγγίζουμε το πρόβλημα και όχι από μια σκοπιά, η οποία θεωρεί ότι μας φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας».

Αυτά, λοιπόν, για να ξέρουν οι Έλληνες ψηφοφόροι ότι όποιον κι απ’ τους δύο εμφανιζόμενους ως «μονομάχους» ψηφίσουν, το ίδιο Μνημόνιο θα τρώνε την επομένη!

ethnikismos.net                                                                                       ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: