Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Τ. Μπαλτάκος: «Ψευδείς οι καταγγελίες για Φαρμακονήσι - Δεν με απασχολεί η Διεθνής Αμνηστεία»


Άμεση και ευθεία ήταν η απάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκου, για τις αναίτιες προσωπικές επιθέσεις που από χθες δέχεται από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την διορθωτική τροπολογία του υπουργού Γ. Μιχελάκη στον μεταναστευτικό κώδικα που προβλέπει απέλαση λαθρομεταναστών σε περιπτώσεις ψευδούς καταγγελίας εκ μέρους τους για «ρατσιστική βία».
 
«Οι καταγγελίες περί ρατσιστικής βίας στο Φαρμακονήσι ήταν ψευδείς», είπε ο κ. Μπαλτάκος στον Alpha 9,89 και τόνισε: «Πάμε να αναδείξουμε τη φωνή των αστυνομικών και των λιμενικών, που πέφτουν θύματα ψευδών ομολογιών των λαθρομεταναστών».
 
O κ. Μπαλτάκος, ερωτηθείς αν είναι ακραίος αντικομμουνιστής, απάντησε: «Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής. Έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω»!
 
Ο κ. Μπαλτάκος είπε επίσης πώς «δεν μπορούμε να νοιαζόμαστε μόνο για τα συμφέροντα των μεταναστών», επισημαίνοντας ότι δεν τον απασχολεί τι λέει η Διεθνής Αμνηστεία, ενώ καταδίκασε ως «αριστερές ονειρώξεις» τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
 
«Αστυνομικοί και λιμενικοί είναι το υποστύλωμα του κράτους. Αν η αριστερά πιστεύει ότι το κράτος είναι αστικό ας το ανατρέψει!» κατέληξε ο κ. Μπαλτάκος.
 
Εν τω μεταξύ, ενδιαφέρουσα ήταν η αντίδραση του κ. Δ. Παπαδημούλη.
 
«Ο κ. Μπαλτάκος εννοεί ότι οι κύριοι Γρηγοράκος και Κουκουλόπουλος από το ΠΑΣΟΚ είναι με τους Σομαλούς μαφιόζους»; διερωτήθηκε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας αμέσως μετά στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89. 
 
Ο κ. Παπαδημούλης, προφανώς, θα έπρεπε να απευθύνει αυτήν την ερώτηση στον εαυτό του…
 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι είναι «πολύ επικίνδυνο» ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου να μιλάει με γλώσσα που θυμίζει «χρυσαυγίτη».
 
«Αυτά τα δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Διεθνής Αμνηστία έχω να τα ακούσω από την εποχή του Παττακού. Λυπάμαι που το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει σήμερα μια μορφή που αποτελεί υβρίδιο των υπολλειμμάτων της ΠΟΛΑΝ και του Καρατζαφέρη», πρόσθεσε.
  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                                                                                           ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: