Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Φωτό και βίντεο από την τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της ΙΜΠ






Του Θεόδωρου Ελευθεριάδη
Στο στρατόπεδο "Καπετάν Αμύντα" της Βέροιας, όπου εδρεύει η ΙΜΠ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Μαρτίου η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Μεραρχίας από τον (αποστρατευθέντα) Αντιστράτηγο Καββαδία Χρήστο, στον Υποστράτηγο Νομικό Αντώνιο, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος της Ημαθίας, αφού υπηρέτησε ως Επιτελάρχης, με τον βαθμό του Ταξιάρχου, τον πρώην διοικητή του Β΄ΣΣ Αντιστράτηγο ( εν αποστρατεία πλέον)  Τόπη.
 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμονας, o Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Μανώλας,  ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καλαϊτζίδης,  ο αντιδήμαρχος κ. Μαυροκεφαλίδης, οι διοικητές των Σχηματισμών που ανήκουν στην ΙΜΠ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Μπαντουβάκης, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας κ. Συντίλας, ο διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ κ. Κούγκας, απόστρατοι διοικητές του Β΄ΣΣ και της ΙΜΠ και μέλη των ενώσεων αποστράτων και εφέδρων αξιωματικών.


Μετά την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του απερχόμενου και του παραλαμβάνοντος Μεράρχου, ακολούθησε κατάθεση στεφάνου και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου. Τιμές απέδωσε στρατιωτική μπάντα από την...Κοζάνη και διμοιρία της Β΄ΜΚΔ. 

 

 

 

 



 Δείτε περισσότερες φωτό στο παρακάτω λινκ
http://www.laos-epea.gr/topika/item/11021-teleti-paradosis-paralavis-tis-imp-tin-pempti-20-martiou-video-kai-ploysio-fotoreportaz.html                                                                            ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ          ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: