Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

To πρόβλημα της αριστεράς δεν είναι οι μισθοί…αλλά η Φυλή


dendias_synagwgi6__article
Είμαστε σίγουροι, ότι το επιτελείο της ΝΔΟΥΛΑΣ, είναι απολύτως σύμφωνο με την κατάργηση της φυλής…πιθανόν να προταθεί και η κατάργηση της σελήνης, της παλίρροιας και των φυσικών φαινομένων.
assets_LARGE_t_420_54060539
Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές του 2012 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και φέρελπις πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ερωτήθη από τον  δημοσιογράφο: ποια η άποψη του για τον ελληνισμό και την Φυλή.

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε κυνικά ότι αυτά είναι… ξεπερασμένα πράγματα.(έτσι αποφάσισε ο Καίσαρ….έτσι είναι)
Λίγους μήνες αργότερα το γαλλικό κοινοβούλιο έκανε την αρχή στην ευρωπαϊκή ήπειρο, πραγματοποιώντας τις εντολές του σιωνισμού και κατήργησε την λέξη Φυλή από την γαλλική νομοθεσία.
Την πρόταση έφερε στη γαλλική εθνοσυνέλευση, ποιος άλλος, το Μέτωπο της Αριστεράς, το οποίο είναι συνασπισμός μαρξιστικών κομμάτων, με κυριότερα το Αριστερό και το γαλλικό κομμουνιστικό κόμμα.
Την πρόταση φυσικά στήριξαν οι… σοσιαλιστές και όλοι οι… «προοδευτικοί» αυτής της χώρας.
Η πρόταση να καταργηθεί η αναφορά της λέξεως Φυλή από το Σύνταγμα της χώρας, τεκμηριώθηκε με το επιχείρημα ότι η έννοια Φυλή είναι ασύμβατη με την… Δημοκρατία!
Αυτή ακριβώς είναι και η ουσία και η στόχευση του Ρεπουμπλικανισμού. Είναι ξεκάθαρα μια παραφύση κατάσταση που νομίζει ότι η φύση και όλα όσα είναι μέσα στο φυσικό γίγνεσθαι, δηλαδή η φυλή, το φύλο, το DNA, τα καιρικά φαινόμενα κλπ τροποποιούνται με νομοθετικές ρυθμίσεις και διατάγματα…Εδώ ταιριάζει το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ
Μα θα μου πείτε ότι υπάρχει και κάτι καλό….Η αριστερά ενδιαφέρεται να αυξήσει τους μισθούς μας…
Λάθος…όλη η φιλολογία περί κοινωνικών δικαιωμάτων είναι το δόλωμα για τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι όποτε και όπου επικράτησε η αριστερά, έχασαν το δικαίωμα της απεργίας, και κατήντησαν να δουλεύουν ως σκλάβοι εργάτες για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού, στην πραγματικότητα για να εξασφαλίσουν ότι καλύτερο στην άρχουσα ιουδαική τάξη, όπως ακριβώς συνέβη στην Ρωσία.
Η αριστερά αποτελεί την πολιτική έκφραση του σιωνιστικού κινήματος στην Ευρώπη, ένα κίνημα το οποίο και θεωρεί πως ως περιούσιο, μπορεί να αναιρεί και τους μηχανισμούς της φύσης.
Η φυλή αποτελεί ένα εμπόδιο στον δρόμο για σιωνιστική ολοκλήρωση και χανούκεια εκδίκηση.
Το γνωστό σχέδιο(δες ΕΔΩ), με την βοήθεια της αριστεράς και των αμορφώτων που την υποστηρίζουν, αρχίζει να ξεδιπλώνεται….
Υγ
Φυσικά ούτε λέξη για τις …φυλές του Ισραήλ.                                         ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ        ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: