Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Εκτέλεση Αλμάτων Στατικού Ιμάντα στην Πάχη Μεγάρων από Σπουδαστές της ΣΣΕ και ΣΣΑΣ


Εκτέλεση Αλμάτων Στατικού Ιμάντα στην Πάχη Μεγάρων από Σπουδαστές της ΣΣΕ και ΣΣΑΣ
Την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014, στη Ζώνη Ρίψεως Πάχης Μεγάρων, συνεχίστηκε η εκπαίδευση στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστών (ΣΒΕΑ), με την εκτέλεση αλμάτων στατικού ιμάντα από ελικόπτερο CH-47D (Chinook) των 99 Σπουδαστών IV Τάξεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και των 16 Σπουδαστών διαφόρων τάξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων.

Στο άλμα συμμετείχε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ και ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
           ΕΔΩ

Γαργάρα οι καταγγελίες του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γεωργίου Κανελλόπουλου από τον Οκτώβριο του 2012


Στις 7 Οκτωβρίου του 2012 στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιώργος Κανελλόπουλος, ήταν πραγματικός καταπέλτης, αφού στην ουσία «ξεβράκωσε» το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, για την «ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ» του να βάλει «χέρι» στη φοροδιαφυγή.
Αυτό που όλοι βέβαια ξέρουμε εδώ και καιρό.
Μεταξύ άλλων που θα παρακολουθήσετε στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί, αρκεί να σταθούμε στις εξής επισημάνσεις του:
- Δεν υπάρχει διάθεση για σύλληψη της Φοροδιαφυγής.
- Μια απλή διασταύρωση των των στοιχείων που έχει η Τράπεζα της Ελλάδος με τα στοιχεία του TAXIS NET, όπου υπάρχουν οι φορολογικές δηλώσεις των πάντων, θα έλυνε ως δια μαγείας ένα μεγάλο μέρος της φοροδιαφυγής !
-Αυτό είναι εφικτό να γίνει μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο ! 
- Παρόλα αυτά οι Τράπεζες έκαναν το βίο αβίωτο στα στελέχη του ΣΔΟΕ  και δεν έδιναν τα στοιχεία !
- Οι Τραπεζίτες είναι τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος και αντιδρούν για ευνόητους λόγους, στο να δώσουν στοιχεία !
- Όταν λειτούργησε το  ΣΔΟΕ ξεκίνησε με το 80%  των υπαλλήλων του να είναι με ανώτατες σπουδές ! Τώρα στα 1300 άτομα που απασχολεί. μόνο το 20% έχουν ανώτατη κατάρτιση, που είναι απαραίτητη για μια τέτοια υπηρεσία!
- Μόνον διακόσιοι Άριστοι θα μπορούσαν να βγάλουν πολλαπλάσια δουλειά. αν ήθελαν οι πολιτικοί προϊστάμενοι !
- Το 2004  στην ουσία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής  ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ στην ουσία το ΣΔΟΕ !
- Η Διαφθορά που υπάρχει, θα μπορούσε να χτυπηθεί, αν υπήρχε υπηρεσία  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Ακόμη και σήμερα, τέτοια υπηρεσία δεν υπάρχει !
- Με 360 Εφορίες και αντιστοίχους προϊσταμένους, που μάλιστα ΠΛΗΡΩΝΑΝ για να πάρουν τις καλές θέσεις, όλα είναι ένα  ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ!
- Δεν χρειάζονται παραπάνω από 60 Εφορίες σε όλλη την Ελλάδα!  Αποτελούμε παγκόσμια πρωτοτυπία με τέτοιο μικρό πληθυσμό και τέτοιο τεράστιο αριθμό Εφοριών!
- Δεν έχουμε οικονομικούς πράκτορες όπως έχουν άλλες σοβαρές χώρες.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ο Ραίχενμπαχ , ζητά επανειλημμένως (και πολύ σωστά) ,να καταργηθεί το Τραπεζικό απόρρητο και να διασταυρωθούν τα στοιχεία, αλλά απ ότι φαίνεται αυτή δεν είναι μάλλον μνημονιακή υποχρέωση και είναι αδιαπραγμάτευτο….
Πέραν της προσπάθειας συσκότισης που επιχειρείται με διάφορες φανφάρες  και σοφιστείες των κυβερνώντων, οι οποίοι προσπαθούν ουσιαστικά να παράσχουν άσυλο στα συμφέροντα που τους στηρίζουν, εντύπωση προκαλούν και οι χαμηλοί τόνοι της αντιπολίτευσης και δη της Αξιωματικής.
Η οποία τείνει να μετεξελιχθεί σε Αξιωματική συμπολίτευση με την στάση που τηρεί για το όλο θέμα. Αν εξαιρέσουμε τις φωνές κάποιων ανεξάρτητων βουλευτών που φωνάζουν και επαναλαμβάνουν σε όλους τους τόνους εδώ και καιρό ότι : » ΟΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ», και ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να αναζητά φόρους στις άδειες (όπως ο Βουλευτής Αχαΐας ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι), οι υπόλοιποι σφυρίζουν αδιάφορα, αντί να κάνουν σημαία τους το συγκεκριμένο θέμα και να δώσουν και μια πειστική και ηχηρή απάντηση στο σαθρό επιχείρημα που θα βρεθούν τα λεφτά.
Πάντως λεφτά από τα συνήθη υποζύγια πλέον(μισθωτούς, συνταξιούχους και λοιπούς εύκολους στόχους), δεν πρόκειται να πάρετε, διότι μπορεί για εσάς να είναι η εύκολη λύση και να τα παίρνετε μονίμως από εκεί, αλλά και τα υποζύγια κάποια στιγμή όταν τα ζορίσεις πολύ, κλωτσάνε. Και κλωτσάνε άσχημα.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ :
- See more at: http://www.anexartitos.net/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA/#sthash.xuUFT9Hj.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: