Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Δείτε το απόσπασμα από τη διαδικτυακή εκπομπή “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”….Ρουσφέτια και διορισμοί…

ΜΗΠΩΣ  ΕΙΧΕ  ΔΙΚΙΟ Η ΡΑΧΗΛ, ΠΟΥ ΣΑΣ  ΕΚΛΑΣΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ???

Δείτε το απόσπασμα από τη διαδικτυακή εκπομπή “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”….Ρουσφέτια και διορισμοί…
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ:   «τι να κάνουμε, αφού τους πολιτικούς τους γέννησε μουνί κι εμάς βόθρος»!!!  Δεν έχει δίκιο???


Όταν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατήγγειλε στη Βουλή για ρουσφέτια και “δικά μας παιδιά” τους πολιτικούς της αντιπάλους – ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

xrisoveloni

Μέγιστη υποκρισία από την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ :


“ΤΟΡΠΙΛΕΣ” Στέφανου Χίου για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ πολιτικής ηθικής με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ! Καταγγέλεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ΔΙΟΡΙΣΕ την κόρη της και την γραμματέα της στο Υ.ΕΘ.Α του Καμμένου! (ΕΓΓΡΑΦΑ)
“ΧΟΝΤΡΟ” ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ …ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΙΟ. ΝΕΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ …ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ!- ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Σκηνές απείρου κάλλους έζησε χθες το διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.

Ο Στέφανος Χίος μετά τις αποκαλύψεις με τις καταγγελίες για τους διορισμούς τόσο των  συνεργατών όσο και της κόρης της κυρίας Χρυσοβελώνης, εκπροσώπου τύπου των ΑΝ.ΕΛ, έκανε φάρσα στην πρώην βουλευτίνα του κόμματους του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να ζητήσει διορισμό και δουλειά.

“Είδα δυο τρεις διορισμούς στο διαδίκτυο υπάρχει καμία πιθανότητα και για εμάς; – Απευθυνθείτε στον υπουργό απάντησε χαμογελώντας η κ. Χρυσοβελώνη. ”

“Με ευθύνη και υπογραφή του υπουργού διορίστηκαν όσοι διορίστηκαν. Απευθυνθείτε στον υπουργό Άμυνας που κάνει τις τοποθετήσεις…”

ΔΕΙΤΕ  ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ:




Ακόμη μια σοβαρότατη καταγγελία έφτασε στα “συρτάρια” του “Μakeleio.gr” για την κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη πρώην βουλευτίνα Ν.Μαγνησίας και νυν εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ

“Εκτός από την κόρη της Μιχαέλα Παπαδοπούλου και την ιδιαιτέρα της Βαλσαμή Κορομηλά, διόρισε στο Πεντάγωνο και τη Μαρία Πολυμέρου,

γραμματέα της στο Βόλο!

Πρόκειται για άτομο που βρίσκεται μόνιμα στο πολιτικό της γραφείο,  στη Μαγνησία κι όχι βέβαια για κάποια που δουλεύει στη Αθήνα… Απλά η Χρυσοβελώνη είναι εκείνη που (μας) δουλεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΕΚ

polimerou

 Εδω σημειώνω κάτι πολύ σημαντικό και γνωστό στους Βολιώτες: κανένα από τα 3 ρουσφέτια της Χρυσοβελώνη δεν δουλεύει πραγματικά στο Πεντάγωνο!

Εκτός απο τη Πολυμέρου που ζει μόνιμα στο Βόλο, η άλλη γραμματέας της Χρυσοβελώνη η Κορομηλά εμφανίζεται και επισήμως σαν “επιστημονική συνεργάτης” της Χρυσοβελώνη εκπροσωπόντας την μάλιστα και σε συναντήσεις, πάντα εκτός Πενταγώνου…

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

“ Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή είχαν την Μ. Τετάρτη εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών σωματείων του Βόλου, στην οποία συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με τα πρόστιμα που επέβαλε το ΙΚΑ στου συλλόγους για ανασφάλιστη εργασία των προπονητών.

Στη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, ο πρόεδρος του ΓΣΒ «Η Νίκη» κ. Γιάννης Ξάνθης, η εκπρόσωπος του ΟΕΑ/ΝΑΒ έφορος κολύμβησης κ. Ηλέκτρα Μανουσάκη, παρουσία των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και κας Δανάης Τζήκα, καθώς και της επιστημονικής συνεργάτιδας της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη, κ. Κορομηλά.”

Τέλος η κόρη της Μιχαέλα ποτέ δεν δούλεψε σε καμιά από τις θέσεις – αργομισθίες που την έβαλε η μαμά μέσω Καμμένου. Ούτε τώρα αλλά ούτε κι όταν πρωτοδιορίστηκε στη Βουλή δεν δούλεψε το μισθό του δημοσίου. Ολη αυτή τη περίοδο δικηγορούσε κανονικά στο Βόλο.  http://www.dsvolos.gr/umember?mmid=394

και παράλληλα τσέπωνε τζάμπα χρήμα απ΄το δημόσιο. Πάντα ελέω μαμάς και βέβαια Καμμένου.

 Οπως λέει και το τραγούδι “θα’θελα να’χα 1 και 2 και 3 και 4 παιδιά”. Το 4ο έρχεται! «»

ANAΓΝΩΣΤΗΣ                                                                                                                                                                                                                        ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: