Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Θα ήθελα να σας συστήσω τη Νεφέλη, μια κοπέλα που πάσχει από μία σπάνια, χρόνια, καρκινογόνο ασθένεια με όνομα “Neuro-Behçet’s disease

Θα ήθελα να σας συστήσω τη Νεφέλη, μια κοπέλα που πάσχει από μία σπάνια, χρόνια, καρκινογόνο ασθένεια με όνομα “Neuro-Behçet’s disease”. Στο παρακάτω βίντεο, ένας φίλος της Νεφέλης και συνάδελφός μου, ο Γιώργος, μας εξιστορεί σύντομα τα γεγονότα.
Άλλη παλαιότερη συνέντευξη – Μαζί στο ΡΙΚ
part1: https://www.youtube.com/watch?v=XLBElDVwO9E
part2: https://www.youtube.com/watch?v=StJmY0DDZiA
fund me page: http://www.gofundme.com/bfmr54
Η Νεφέλη, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, δίνει μάχη με τον χρόνο μέχρι τον Μάιο για να συγκεντρώσει χρήματα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την ακριβή θεραπεία της. Αυτός ο αγώνας της την ενέπνευσε να μοιραστεί μαζί μας το όνειρό της, για μια ΜΚΟ που σκοπό θα έχει να βοηθήσει άλλα θύματα παρόμοιων δύσκολων ασθενειών.
Στο παρόν άρθρο σας κοινοποιούμε τους αρχικούς στόχους της ομάδας και τις ιδέες, ενώ θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που θα θέλατε να βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Σκοπός: Η δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας που θα προσφέρει βοήθεια σχετικά με την πρόληψη καρκίνου, αυτοάνοσων και άλλων σοβαρών ασθενειών, προσφέροντας ψυχολογική και επιστημονική υποστήριξη, βασισμένη στο πλήθος (crowd based).
1.   Βίντεο με μαρτυρίες θυμάτων του καρκίνου και άλλων ασθενειών, οι οποίοι είτε το έχουν ξεπεράσει είτε όχι, και συγγενών τους, ώστε να μάθουμε όλοι, ο ένας από τον άλλο.
2.   Αρχείο με προτεινόμενες ταινίες σχετικές με τις ασθένειες αυτές.
3.   Εμψυχωτικά άρθρα, βιβλία κλπ
4.   Εμψυχωτικά βίντεο από διάφορους σημαντικούς ομιλητές, ανάλογα με τα πιστεύω του καθένα (για κάθε θρησκεία και για άθεους)
5.   Live συζήτηση
6.   Συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις για ενημέρωση του κόσμου
7.   Άρθρα προώθησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής (δίαιτες, καθημερινή άσκηση) από επαγγελματίες
8.   Ημερίδες ενημέρωσης
9.   Συμβουλές από ιατρούς: συμπτώματα, συχνότητα “check-ups” κλπ
10. Διασύνδεση με άλλα έμπιστα δίκτυα και ΜΚΟ σε Ελλάδα και εξωτερικό.
————————————
Θες να βοηθήσεις; Αρχικά στείλε μας τι ξέρεις να κάνεις και πού βλέπεις τον εαυτό σου. Αν θες να μιλήσεις για τη δική σου εμπειρία, φτιάξε το βίντεό σου και ετοιμάσου γιατί σύντομα θα ξεκινήσει η νέα σελίδα.
Χρειαζόμαστε επειγόντως σε εθελοντική βάση:
  • Γραφίστα
  • Σχεδιαστή σελίδας
  • Ψυχολόγους
  • Ιατρούς
  • Και πολλούς φίλους!!
το ειδαμε και το βιντεο ειναι       εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: