Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΛΕΣΒΟ - ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!

- Έμβλημα της οργάνωσης είναι το έμβλημα των τζιχαντιστών, ο υψωμένος δείκτης του χεριού.
- Σε άλλα βίντεο της οργάνωσης στην ίδια σελίδα στο Facebook παρουσιάζονται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
- Δεν δίνουν νερό στους πρόσφυγες αν δεν το παραλάβουν με το δεξί τους χέρι.
- Αναξέλεγκτη η δράση των ΜΚΟ στο νησί. Αναστάτωση στις αρχές.

Προβληματίζει τις ελληνικές διωκτικές αρχές βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση στη Λέσβο, τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, της εδρεύουσας στο Λονδίνο φιλανθρωπικής οργάνωσης ONE NATION. Έμβλημα της οργάνωσης είναι το έμβλημα των τζιχαντιστών, ο υψωμένος δείκτης του χεριού.

Στο βίντεο, μαζί με άλλα ανάλογα που η οργάνωση ανήρτησε στον ελεύθερο σε πρόσβαση από τον οποιονδήποτε προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φαίνονται μέλη της οργάνωσης εν πλω, με φουσκωτό σκάφος, στο θαλάσσιο στενό μεταξύ Σκάλας Συκαμνιάς και τουρκικών ακτών να υποδέχονται βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες και να τους καθοδηγούν στα αγγλικά πώς και σε ποιο μέρος της ακτής να κατευθυνθούν. Στη συνέχεια τους απευθύνουν τρεις φορές στα αραβικά τον ισλαμικό χαιρετισμό Αλλάχ ακ μπαρ (ο Θεός είναι μεγάλος) για να λάβουν ισάριθμες φορές την ανάλογη απάντηση.



One Nation in Lesvos, Greece Alhumdulillah our team was on the coast today and were sent on a rescue boat to help the people reach there destination safely alongside with #TeamHumanitarian who are doing fantastic Job.Jazakamullahu Khayran to all who support our efforts to help the most needy.Day 5 - 6 and 7 videos now OUThttp://youtu.be/qpp_mLt4_gkDay 6http://youtu.be/NGW0fEA8CGoDay 7http://youtu.be/JnBQufuLUmATo donate online www.Aid4Refugees.comFor worldwide donations -To set up Monthly Direct Debits and make a difference throughout the whole year - http://www.onenationuk.org/donate/Follow us -https://www.facebook.com/onenationUK?ref=bookmarkshttp://www.onenationuk.org/reg charity no 1156200www.Aid4Refugees.comwww.OneNationUk.org
Δημοσιεύτηκε από One Nation στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015


Στο βίντεο φαίνονται πάνω στο σκάφος, εκτός από μέλη της οργάνωσης ONE NATION, και μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης TEAMHUMANITARIAN, την οποία και κατονομάζουν επιβραβεύοντάς την δημόσια για την καλή συνεργασία.
Ας σημειωθεί ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σε χαμηλό ύψος πάνω από τη σωστική λέμβο με τα μέλη των ΜΚΟ πετά ελικόπτερο της δύναμης της Frontex στο νησί.


Σε άλλα τώρα βίντεο της οργάνωσης στην ίδια σελίδα στο Facebook παρουσιάζονται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από τη λειτουργία της οργάνωσης στη Λέσβο, στο δεκαήμερο που χωρίς την έγκριση του οιουδήποτε επιχειρούσε. Για παράδειγμα εντυπωσιάζουν οι σκηνές διανομής νερού σε πρόσφυγες και μετανάστες που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από το λιμάνι -στους οποίους αρνούνται να δώσουν νερό αν δεν το παραλάβουν με το δεξί τους χέρι, απόδειξη του ότι είναι καλοί μουσουλμάνοι. Στη σελίδα της ONE ΝΑΤΙΟΝ έχουν ανέβει επίσης φωτογραφίες μελών της πάντα με την κιτρινοπράσινη μπλούζα τους, ακόμα και φωτογραφίες τους από την υπαίθρια διαθρησκειακή προσευχή για τα θύματα των ναυαγίων που πραγματοποίησε ο Δήμος Λέσβου στη Μυτιλήνη.








Επισημαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει εντονότατη αντίδραση από τις ελληνικές αρχές, αλλά και τις τοπικές αρχές στη Λέσβο, για το ανεξέλεγκτο της δράσης των ΜΚΟ στο νησί. Πληροφορίες έλεγαν ότι μόλις 30 από τις 70 οργανώσεις που βρίσκονται στο νησί έχουν απογραφεί, ενώ σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται από μη διαπιστευμένες οργανώσεις και μέλη τους που επιχειρούν χωρίς την απαραίτητη πιστοποίηση σε επιχειρήσεις διάσωσης και προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών.

πηγη: ΑΠΕ - ΜΠΕ                                                       ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: