Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Ξηλώνεται το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

 
Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Ξηλώνεται το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής
Στην ύπαρξη του παραδικαστικού κυκλώματος Σαμαρά που έστησε την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αναφέρεται η εφημερίδα "Παραπολιτικά", υποστηρίζοντας ότι η δράση του κυκλώματος με προεξάρχοντα τον Ντογιάκο είναι γνωστή και έχει δρομολογηθεί το ξήλωμα του.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας βασιζόμενο στις κινήσεις Παπαγγελόπουλου αναφέρει: "Από την πρώτη ημέρα της θητείας του στο υπουργείο κατά της Διαφθοράς, ο κ. Παπαγγελόπουλος έθεσε ως στοίχημα το ξήλωμα του αποκαλούμενου "κυκλώματος Σαμαρά", μιας ομάδας δικαστών που επί των ημερών συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ "αλώνιζε" προσδιορίζοντας κατά το δοκούν την ποινική εξέλιξη σοβαρών υποθέσεων....
Άλλωστε στις 4 Απριλίου 2014 είχε παρουσιαστεί από το βήμα της Βουλής ηχητικό ντοκουμέντο παρότρυνσης του τότε πρωθυπουργού σε συνομιλητή του να δώσει εντολή στον "παναθηναϊκάκια" εισαγγελέα για την προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Επίσης, είναι γνωστό ότι την περίοδο 2012-2014 σταμάτησαν όλες οι έρευνες για τα έργα και τις ημέρες του ομίλου Αλαφούζου και τις συνθήκες εξαγοράς της τηλεοπτικής συχνότητας του Seven X από τον ΣΚΑΪ".

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την δημοσίευση της πολυσέλιδης αναφοράς του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή κατά του Ντογιάκου. Χαρακτηριστικά αναφέρει τις απειλές του "παναθηναϊκάκια" προς το πρόσωπό του καταγράφοντας: "Διαμαρτύρομαι για την καταχρηστική άσκηση του διευθυντικού δικαιώματος προς το πρόσωπό μου... καθώς μου δηλώσατε ευθέως ότι θα περάσω "μαύρο χειμώνα".

Αυτό είναι το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά - Μπάμπη - Ντογιάκου, από το οποίο η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να αποκαθαρθεί και να οδηγήσει τους σκευωρούς στο σκαμνί!
Διαβάστε επίσης: Γιάννης  Αϊβατίδης: Οι διαπλεκόμενοι σκευωροί δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμη για τα εγκλήματά τους
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: